37

Анонимен

преди 2 години

А от конфедерацията на федерациите на асоциациите на болничните асоциации какво казаха?Играчи-лапачи!

36

ПЛАНдемия

преди 2 години

Вече никой не вярва на тези глупости

35

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

в много повече ваксинираните Англия, САЩ, Израел съотношението на сегашната вълна и предходната е по лошо, отколкото и нас. За неразбралите ваксърчета пояснявам - тяхната сегашна вълна е 30 до 60 % по слаба, а нашата е 2 пъти по слаба. Дали ваксинацията не вреди ? Може и мерките да са. Изберете си.

34

Ямболски цървул

преди 2 години

А бе няма да си сложа неизвестната течност под названието "ваксина"!

33

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам злобата на ваксинираните, честно. Твърдят, че било за наше добро да се бодем, че сме щели да умрем иначе, а после ни наричат *** оти, пожелават ни да умираме поголовно?!?! Сега загрижени ли са за нас или ги е яд че се прекараха с ваксината?

32

Ха-ха!

преди 2 години

До "видяхме плоскоземите": Да, антиидиоти сме, защото сме против вашата идиотщина. :-) Само злоба не стига миличък - трябва и акъл.

31

Тракторист

преди 2 години

Ваксинирайте се за да не се разболявате. Това е моят съвет като тракторист. Щом адвокат разбира от вирусология защо пък аз да не се изкажа?

30

Анонимен

преди 2 години

Е, няма ли и един майстор на покриви да си каже мнението?????

29

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Вируса е много адаптивен и...хитър,сам се...нагажда към променящата се среда.Така че никой не е...защитен на 100%.Важното е човека да е психически...спокоен и уверен,със или...без ваксина.Ако някой ще се...успокои след 5 ваксини,ами да си ги направи,да е жив и здрав.

28

Анонимен

преди 2 години

Интересно, защо в тия медии не пишат за стачките в белите държави? За това че Англия отказа въвеждане на ковид сертификат? И че няма да го признава за привилегия. Ха, май нещо пропаганда, а?

27

Не, благодаря!

преди 2 години

Оценяваме загрижеността на властите и я вземаме предвид в обосновката на отказа си от ваксинация.

26

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Елате да пояздите ваксината за имунитет тогава.

25

Зов за ПАРИ

преди 2 години

Това е целта сега натиск манипулация и рев за нови свежи пари.

24

Батко

преди 2 години

Не ни интересува! Спрете с лъжите!

23

Анонимен

преди 2 години

Адвокат???.......!!!!!...???????

22

АнонимеН

преди 2 години

ДЕМАГОГИЯ!!! ЩОТО МАСОВО НЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ И ВАКСИНИРАНИТЕ В ИСРАЕЛ!

21

Анонимен

преди 2 години

Вече не е интересно, продължават с пропагандните опити да пробутат масова кастрация сред населението. Само че българинът не иска да си го бодне. И правилно.

20

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните са заплаха единствено за глобалистката СЗО мафия и техните медицински лакеи. Предсавете си, че след 5-6 години със ваксърите нещо се случи, някаква нова болест на сърцето да речем. Ако има и останали неваксинирани ще има база за сравнение и СЗО мафията ще бъде избесена. Затуй е тоя рев сега да се ваксинират всички и да няма после база за сравнение.

19

Анонимен

преди 2 години

Нали тези дето са се боцкали неколко пъти се разболявали отново.....хахахахаха :)))

18

ЧУДЕСНА НОВИНА!

преди 2 години

Току що една моя колежка съобщи че неин племенник и гаджето му са болни с КОВИД-19. Като и двамата са ваксинирани при това! Не са много болни за да са за болница, но се влачат вече цял месец и не им минава, а пък са ваксинирани!Що така бе, професори? Друга моя колежка пък обяви че нейна позната (явно хипохондричка) при всяко кихване и изкашляне тича да си прави PCR тест и все отрицателни излизали!И двете които разказаха това което чух са също ваксинирани (е те поне са здрави).