132

Анонимен

преди 3 години

А кой обикновен човек ходи с два джипа охрана и не смее да се показва от офиса си.

131

1

преди 3 години

Имаме ясно оформили се фронтове:Първия е от такива, които използват комунистическите методи на остракизиране на политическия противник, за създаване на ненавист и елиминирането му от политическия живот,за да докарат отново проруските червени на власт и от другата страна сме БЪЛГАРИТЕ,които искат просперитет за държавата, и трябва да се борят с олигарсите, Кремъл и неговите пионки и техния слуга и главен изпълнител Румен Радев.Всеки трябва да се определи към кой лагер спада и да действа съответно

130

Анонимен

преди 3 години

Този парламент ще бъде запомнен с личната битка на малък Тошко с Герб ... и смешно, и жалко

129

Анонимен

преди 3 години

Тошко като Рашков - хвърля помии без доказателства. Такива сериозни обвинения пред цяла България като не се доказват са за сметка на тези, които ги говорят.

128

Анонимен

преди 3 години

Тошко африкански и групата чалгари са срам за българския парламент. Ходят с тениски и скъсани дънки и се качват на трибуната на народното събрание.Добре, че свърши лятото, че като нищо Баба Мика щеше да се появи по бански и джапанки

127

Анонимен

преди 3 години

Хахаааа, гербаджията е казал, че той самият не е мафиот, а за цялата партия герб си е замълчал. Това казва много!

126

Анонимен

преди 3 години

Дългия продължава да им люска шамари на мутрите :) само така с тия наглеци

125

БРАВО БА ТОШЕ!

преди 3 години

КАЗА ИМ ГО В ОЧИТЕ! БРАО ВА ТОШО!

124

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е отровна мафия.

123

Анонимен

преди 3 години

До 123. А в тези 12 години влизат ли година и два месеца управление на БСП и ДПС при Орешарски?

122

герберски трол

преди 3 години

До 121. Ще имаш ли смелостта да се появиш пак след изборите? И никой от ГЕРБ не е казвал, че ИТН ще имат 7-8%. Отделно, че доста съмнително им докараха победата с 0.5% с гласовете от чужбина. И не ми излизай с този шопски диалект - казва се знаем, а не "знаеме".

121

Анонимен

преди 3 години

А вие каква сте бе Тошковец, кой ви финансира. ?!?!?!...

120

Анонимен

преди 3 години

Опорката чалга още е на мода.

119

Засегнат

преди 3 години

ГЕРБ пак настъпиха мотиката, засяхайки се от квалификацията на Тошко.

118

Анонимен

преди 3 години

Ми така е, само мафиотите спят с пищов до главата

117

Анонимен

преди 3 години

Не знам ГЕРБ какви са , но при тяхното управление с Премиер Борисов имаше ред и спокойствие за обикновените хора. Е за олигарсите Божков, Арабаджиев, М. Стайков и други подобни на тях бяха в затвора, а сега са си в къщи иплащат за целия цирк в НС. При Борисов имаше пари за всичко и за заплати , пенсии и строителство. Сега при пРезидента Румен Митрофанов изчезнаха парите изведнъж и няма за заплати и пенсии. Честито другари-чалгари, чакам зимата пак да си пишем.

116

Анонимен

преди 3 години

109 тиквата е изключително здравословна. При редовната й употреба човес се сдобива с великолепно зрение, поради високото съдържание на вит А. Тиквените семки пък са най-стария метод за изчистване на тялото от гли сти и пара зити. Още от древни времена тиквата е била фенер за гонене на зли духове и пазене на хората от пакостите им. Днес тя е символ на празника Хелуин, изпълнявайки ролята точно като такъв пазител от зли сили. За това хората обичат тикви.

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124 "ГЕРБ е мафия и няма нужда да се доказва. Последните 12 години го доказват." Мдаа. 12 години на просперитет какъвто България не е виждала отпреди Втората световна война КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗВАТ, че ГЕРБ е "мафия".

114

Бойко

преди 3 години

"Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца"... Ха-ха-ха. Направо ги утрепа с мотиката. Ха-ха-ха

113

356н

преди 3 години

Борисов...Гешев...Пешев....Мутри...ГЕРБ...Референдума.....айде стига вече -> тая плоча се изтърка. Само с плампане не ста'а. Имахте куп възможности и на края нищо. Не може все другите да са виновни !