51

За Цветиту ви думам

преди 2 години

Какво са я емнали жената? Възмътен съм! Това да не е поцинкована кофа, че така се държат с нея?

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 "чудя се защо председателя на народното събрание трябва да се охранява, а главния прокурор - главния обвинител на всякакви мафиоти, не трябва?..." Ами, Рундьо като дойде на власт няма да има мафиоти: като при БКПто: най-големите мафиоти ще са начело на държавата при това напълно по партийна линия, така че "всичко е точно".

49

Анонимен

преди 2 години

В партийното сайтче-парцалче гърбавите стотинкаджии яко квиччат.

48

Българин

преди 2 години

Докъде го докарахме, Тошко Т*пото да определя, кой трябва да бъде охраняван и кой не?

47

Анонимен

преди 2 години

а защо слави получава субсидия от държавата? той какъв е депутат, премиер или президент, какъв е точно? защо бе тошко?

46

toy

преди 2 години

Аз да попитам-тоя Тошко дали не е нещо не съвсем добре? От към психическо здраве питам. На мен ми се струва, че не е добре човечеца. Нещо има раздвоение на личността. Да се намери един психиатър в Републиката ни да изкаже мнение. Ако е тъй да го въдворят я в Карлуково, а в Раднево, ще му помогнат хората. Не е баш по темата, ама ми писна с тези изтрещели депутати.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Ако ще Бисквитеното чудовище да ни управлява ми е все тая." ВЕЕЕЕЕрно? Тук има два варианта: или си безмерно богат и ти управляваш тия, които ни управляват, или си безмерно беден, и каквото и да стане нямаш шанс да отлепиш от дъното.

44

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Та и на децата е било ясно,че тая нема да допусне идеята!.." В другарския си плам забрви, че не председателката на НС, а депутатите със своя кворум и гласуване определят, дали едно нещо е прието или не, но те разбирам напълно: ти си свикнал така от комунистическо време: преЦедателя на БКП Предлага, значи ПРИЕТО! Ако имаш късмет скоро пак ще е така, а ние ще ви махаме от другата страна на телената ограда. :)))

43

Анонимен

преди 2 години

Класическата гимназия им давала свобода да прюят и да приказват глуппости по Тошово време. Глезени дечица на върхушката, отгледани с корекомски стоки, западна музика, шоколади и дънки от Запада.

42

Анонимен

преди 2 години

Каквоооо, Тошко завършил Класическата гимназия????Това онази елитна гимназия за древни езици и култури ли е ? Гергина Тончева ще се обърне в гроба, ако го чуе какъв изказ има.

41

Чекмеджето

преди 2 години

трябва да се охранява

40

Анонимен

преди 2 години

Нормално е за Тошко... Има ли изненадани?

39

Анонимен

преди 2 години

25. Аа това че ходите 2 пъти на избори си е ваш проблем. Аз на избори не ходя. Няма какво да се избира толко. Седя и глвдам сеира на всички. Ако ще Бисквитеното чудовище да ни управлява ми е все тая. Тия къде гласуват дробат таа манджа и дават работа на едни и същи муцуни. Е нема как да се оправят така нещата.

38

Зрителите определиха

преди 2 години

Тошко Йорданов за най-неадекватния депутат от всички сценаристи....

37

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "... или питай тиквата за акъл!" Аааааах, с "тиквата" си лягате и ставате. Или с някой друг посочен за класов враг. Не ви е лесно на ТКЗСарите.П.С. Спести си репликите, знаем ги наизуст.

36

ПроСоТо

преди 2 години

е,дет викат във Великотърновския края:..-"Куйет сий право,сий право"...Ашколсун на тоя Тошко СПЕЦИАЛНО ЗА ТОВА МУ ОТНОШЕНИЕ!!!!.../може и да станат хора некой ден,за сега са още "прощъпулници"../...Иначе:-Как решиха ТОЧНО ЗА ТОВА гласуване да турат гербаджийката да ръководи Собранието?!..Та и на децата е било ясно,че тая нема да допусне идеята!..Защо са я оставили да командери?

35

Анонимен

преди 2 години

Увеличаването на цените на хляба, тока, парното и т.н. не го ли вълнуват? Или не са толкова важни?

34

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/25"за да влязат тия клоуни и пак да няма правителство." - ми кажи на тиквата да не си праща клоуните... или на "демократите" - изборите ви пречат. Ми забранете ги бе, мозък!ПП. В холандия "демократите" забраниха референдумите...

33

опс, настъпих те

преди 2 години

Тва гнусно и злобно джудже има език на селски чалгар. Какъвто и си е всъщност де. Продължавай да чегърташ електората на чалгарите, Тоше, добре си вършиш работата.

32

Анонимен

преди 2 години

Слави смуче пари от Овергаз. А Овергаз смуче от всички държавни и общински предприятия пари от бюджета.