13

пияница мистик

преди 2 години

Сега Нянкова ще предложи, за да няма караници, да гласуват служебното фигуранстко правителство за редовно, щото разбираш ли, всички много го харесвали и червените Колювци казаха, че и народа много го харесвал :))) Така Фигуранта ще продължи да си управлява държавата чрез него, а чрез променения софтуер на машините (крадеца на софтуер, осъден в Лондон за това Кокорчо ще му го даде) ще вземе и втори мандат. Всичко е вече изчислено и умножено по 3,14 :)))

12

xaxsasб

преди 2 години

Ако бях на Герб щях да подкрепя кабинета и щях да си живея тихо и спокойно още десетилетие напред. Казвам да, евала, казвам не, да се карат мишоците, кой кого не подкрепил.

11

Пустиняк

преди 2 години

Социалист, комунист, все тая. Всички са мушенници.

10

дО 11

преди 2 години

зА бащаа си ли говориш?

9

Анонимен

преди 2 години

До Дидо ". Планът е още по-дълбок - съсипване на парламентаризма,но като цяло си абсолютно прав." Да, крайната цел е превръщането ни в бананова авторитарна президентска държава, в която руснаците си назначават Главния вожд. Както Беларус.

8

Анонимен

преди 2 години

Няма да има редовно правителство. Всичко върви по плана на Радев да има служебно правителство за президентските избори. Сценаристите на Радев следват плана. Въртяха и с...укаха да бавят мандати и да бавят държавата само и само на Радев да му излезнат сметките. Но сметките са без кръчмар. Много добре виждат, че няма да има правителство. ИТН им казват всеки ден, че няма да подкрепят. ИТН имат 65 депутата.ГЕРБ-СДС също няма да подкрепят.Те имат 63 депутата.Общо са 128. Всички останали имат само 112

7

Няма да има !

преди 2 години

Нали целта на разединителя Радев е да няма редовно правителство !

6

Дидо

преди 2 години

До 1. Планът е още по-дълбок - съсипване на парламентаризма,но като цяло си абсолютно прав.

5

Анонимен

преди 2 години

Шкембеджията от Банки харесва Нинова.

4

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПОБЕДА! САМО ГЕРБ!

3

блажени са верующите

преди 2 години

От избори на избори докато се свършат парите за хляб! Геноцид!

2

Асан

преди 2 години

Червени кхмери всичките милионери :)))

1

1

преди 2 години

Не, защото както ви пиша от три месеца, целта е властта да е в ръцете на Радев. Сега БСП ще обявят, че са "направили всичко възможно" (точно както ИТН и със същите действия) и след това Фигуранта продължава да съсипва страната докато не "спечели" нов мандат. Това е плана от самото начало.