59

Анонимен

преди 2 години

То и без това желаещите да са учители и да учат медицина са малцинство. След това насилие ще дават пари на желаещите за да се записват тия специалности. Ех Кунчев, Кунчев, дипломи бол, акъл никакъв.

58

Рутко Лева

преди 2 години

Ако имаше смисъл от тези ваксини, щях да се ваксинирам първи. Повярвайте ми.

57

Анонимен

преди 2 години

НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ

56

Бау

преди 2 години

"Направеният анализ на хоспитализираните пациенти с коронавирусна инфекция в национален мащаб показва, че от новите случаи имунизираните са 14-15%, в интензивни отделения са 5 на сто от хората с ваксина, а при смъртните случаи 3% са на ваксинирани." За това няма как да лъже, защото е лесно да се провери. Набийте си го в главите...

55

Анонимен

преди 2 години

До ХахахаТака е , когато си намериш майстора, всички са талибани......хахахаха :)))

54

а после и във,,,,,

преди 2 години

--другите сектори ! Думата задължително си я избиите от чотурите комунистически ! И даскалите могат да напуснат работа,а мед, персонал и без това нямате . Ако на някой който ТИ предлагаш насила да се ваксинира му стане нещо ТИ къде отиваш ,защото ти го принуждаваш --ако е доброволно и само предлагаш е едно-- да задължаваш поемаш лична отговорност .Едно е да предлагаш и да убедиш едно е да задължиш насила .

53

Анонимен

преди 2 години

А защо не ваксинират полицията първо? Те всеки ден общуват с различни хора? А таксиметровите шофьори? Та те са на едно малко пространство с най-различни клиенти. Май им отърва да ваксинират тия дето са по-умерени в скачането си. Е крайно време е да спрат да са умерени и да си защитат правата така, както биха го направили полицаи и военни, или таксиметъри.

52

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите и излъганите започнаха да умират като мухи по болниците. Трябва да се създава паника, за да се отклони вниманието от тях.

51

Някой

преди 2 години

Този вече е купен от бялата мафия търпение няма да наложи задалжителни въксини

50

Анонимен

преди 2 години

Кунчев днес поне 3 военни самолета минаха толкова засякох та да питам какъв щам грип пуснаха нашите Хамерикански приятели?

49

Анонимен

преди 2 години

Медицинските специалисти задължително по 3 дози!!!!! Даже по 4! Как не се намери един лекар за година и половина да каже истината за ковид, за пълни отделения, за лъжливи бройки. Само пътеки и първа линия. Сега да се ваксат, за да спестят по 1000 лв.за първа линия. Няма даим трябват

48

//

преди 2 години

Вавилон (ЕС) се търкулна. Да видим кой ще бъде повлчечен.

47

Хахаха

преди 2 години

Влизаш в Бг сайт,четеш коментарите и ти става ясно защо България върви назад! То бива прости хора ама вие сте уникум! Талибани с талибаните! То да е *** да ви го набият,ама то акъл!

46

Анонимен

преди 2 години

ако народът не беше *** биоматериал с голям инат, щеше да се сети да протеситра в полза на кръвния враг на запандите ваксини, спутник и също така за задължителна ваксинация първо на охраната на властта т.е. полицията и после вижте как ще се откажат от каквато ида е ваксинация - щот иначе рано или късно ще ви задължат няма къде да се скриете, това са глобалисти , за тях БГ отдавна е завоювана територия и знаят много добре как да спретнат някоя мизерия,за да ви принудят, но всичко с времето си

45

Кунчев Педераста

преди 2 години

Eбиси майгaда КУНЧЕВ

44

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да ме накара да ставам опитно зайче, все още не сме фашистка държава.

43

До 56

преди 2 години

Дано мреш в страшни мъки от Ковида...***

42

До Кунчев

преди 2 години

Няма да се ваксинирам НИИИИ ККООООО ГААААА. Как да ви го обясня по-ясно, че да ме разберете? НИ-КО-ГА. НИКОГА! Аз съм Ваксър и няма да се ваксинирам НИКОГА. Кое не разбрахте?

41

Кал-Ел

преди 2 години

Няколко пъти вече ви написах мислите си относно подготовката на децата за училище. Умните хора купуват на децата си топли зимни дрехи и зареждат килера с провизии, учебниците и пособията да си ги пъхат на онова място.

40

Тея новите

преди 2 години

управляващи ако му се вържат на Кунчев - Боко направо да упряга белио конь