55

Анонимен

преди 2 години

По публикацията не е работил Ерол. Ерол е изкопирал публикацията от dw/bg . Стига сте крали чужд труд.

54

Joro

преди 2 години

Почнаха да говорят за затваряне и сега малко да оплюят ресторантьорите...

53

Анонимен

преди 2 години

Аз пък в Стралджа на центъра ядох бурнер за 2.30

52

HSV

преди 2 години

В Хамбург, хамбургера е по-евтин!

51

Анонимен

преди 2 години

В Лондон си поръчах бургер за 4 паунда!

50

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да се ходи на море да се лежи на жегата и на пясъка и да се ядат бургери?

49

Roko

преди 2 години

В Дубай за 50 лв поръчах супер вкусен бургер с картофи и питие.На нашите хотелиери ще кажа две приказки.....духайте супата:)

48

Анонимен

преди 2 години

Ако ще и 100 лева да ми дават, аз такова нещо няма да ям!

47

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което се случва по морето показва нашия манталитет , и на хотелиерите и на почиващите. Явно си искаме комунистическата *** и копанкята.

46

Анонимен

преди 2 години

Тея по морето трябва курбан да правят, че има ограничения в Гърция. Отпуши ли се приключват. Ще се молят на молдовци и украинци гладните шпинги.

45

преди 2 години

За 10 долара в Щатите (Ню ЙОРК) такъв бургер ще ти сервират, че шапката ще ти хвръкне. Тук лна.

44

Даам

преди 2 години

E то в София е 15 лева.....не е там проблема, проблема дали си заслужава качеството за тези 8 евро бургер....

43

Анонимен

преди 2 години

не е толкова и проблема в цената, а просто качеството на храната тук е скандално ниско...особено на телешкото месо

42

Анонимен

преди 2 години

Отвратително е всичко по морето. върнах се преди дни и такова разочарование отдавна не съм изпитвал. Като се започне от безумието с чадърите, шезлонгите, лошата хигиена навсякъде, хотелите с космически цени, но с овехтели мебели и въобще не отговарят на категорията, която са им дали.....Храната скъпа. Имаше умни ресторантьори, които бяха пуснали разнообразна, вкусна и на нормални цени храна и естествено хората чакаха на опашки там, а при тарикатите с високите цени-почти празно.

41

Дедо

преди 2 години

Имам комший от Търновско и Добрич,бачкащи като готвачи на Златни Пясъци и нагоре..Като заразказват на по чашка - две от какви субпродукти и такива с изтекли срокове правят месата направо ти се засилва НЕУДЪРЖИМО желанието да отидеш на Северното Черноморие и да ядеш,ядеш...За Южното не знам как е,но имаме основано предположение...

40

Анонимен

преди 2 години

Блек Ангъс стек, пресен с уникална гарнитура в Тускана - 17 евро :) Пица, бургери - отново уникални продукти - не повече от 7 евро :) Просто винаги съм бил на мнение, че турзма е България е пълен *** :Д

39

..

преди 2 години

ахах ходете още на лозенец да се изпо на се ре те да се биете за чадър да ви таксуват на паркинга и за 2 салати вкиснали да оставите 200 лв. не е луд тоя където предлага а тоя където ходи и дава. баси бал ъците

38

Анонимен

преди 2 години

Магриотов, истината е по средата. Не 2 лева, но не и 18. Даже проблемът не е на клиентите, те гладни нема да останат, проблемът е на продавачите. Те трудно биха направили обороти с тия цени.

37

Елена Иванова

преди 2 години

Безподобна лъжа, аз такива цени не видях , а почивах тази година 2 месеца на различни места - СЛънчев Бряг, Албена, Созопол, Несебър , Приморско, обиколила съм почти цял свят и мога да заявя на 100% специално ще се отнася до порции в ресторантите и и разнообразие в България те са най-големи ! Пишете врели-некипели...тази годината цените бяха необичайно ниски

36

Анонимен

преди 2 години

Аз затова си нося една касетка домати и две буци сирене.