10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Гешеффтурата ще...докаже,че полицаите не са...виновни,а протестиращите сами са се...ударили в чепиците на...органите на реда.Даже някои са се...ударили и в юмрук на полицай,макар,че те са си държали ръцете в...джобовете.

9

Анонимен

преди 2 години

Това не е полицейско насилие, а насилие над полицаи. А ще покажат ли как замеряха полицаите с пиратки, бомбички, камъни, бутилки и др.?

8

Асан

преди 2 години

Специален шут в ..за на Гешо и клакьорката му Сийка :)))

7

НЕПРАВОСЛАВЕН

преди 2 години

ДА СЕ УЧАТ КАК СЕ ПРАВИ СЪС ПРЕДАТЕЛИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!! УРА ЗА ПУТЪН УРА ЗА СТАЛИН, УРА ЗА ЛЕНИН

6

Античалга

преди 2 години

Пък Мистър Пропър Наркомански, Филип Селския и Тошко Теслата борят злото в двойното гражданство.... ест. по поръчка на задкулисието. Долу мутрите и техните слуги чалгарите!

5

x

преди 2 години

Протестъра трябва да бъде бит. Чудесна работа на полицията. Още помня как блокираха пътя до летището в Стара Загора и заобикаляхме през селата. Бий за да не протестира другия път.

4

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този специален надзор, като главен прокурор е Гешев, некой образован в материята може ли да ми обясни......хахахаха :)))

3

МНЕНИЕ

преди 2 години

Познато е в България - щом Прокуратурата се е заела със случая , значи ще се скрие и няма да има подведени под отговорност .

2

SS

преди 2 години

Твърде късно ! Както е казал народа бития ,бит (останалото си го знаете) Важноти е че други осребриха протестите и се набутаха в парламента .

1

Баце Борисов

преди 2 години

Лошо ми е - минискуса се обажда.