162

ПроСоТо

преди 2 години

След като вкарахте тия клоуни в парламента вече действително няма такава държава. Убедихте ли се, че ГЕРБ няма алтернатива?

161

Цървул

преди 2 години

Виж, Славке! Предателство според теб щяло да бъде, ако се отиде на трети избори?!А на вторите избори,Какво им беше различно ? А когато г-жа Шахматистката върна ПЪРВИЯ ви мандат така лекомислено , Какво беше различно?Само Ти и твоите "влъхви" сте виновни за целия цирк, който играете от години! Просто лъсна истината , доколко е гол селския ни ЦАР ..

160

Анонимен

преди 2 години

Една мутра смени другата. Какво повече искаме. Получаваме още от същото.

159

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен. Вече ще гласувам само за хора, които писмено се ангажират да закрият фалшивата пандемия. Нищо друго не ме интересува.

158

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

На Авраам цuranuна между циците и на Сара и Агар джендърките между ушите. Що ми изтрихте коментара е,кeneфu еврейски naсpaни !?!?

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171: "зад Славуца стоят ДПС и ГЕРБ" - стоят само кръгове около ДПС, откъде накъде ГЕРБ??? Ти в БГ ли живееш, или на Луната? Учиндолеца е в силна позиция, защото ТОЙ НИТО МОЖЕ, НИТО ИСКА, НИТО ПЪК ТАКЪВ Е ЗАМИСЪЛЪТ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ МУ - ДА СЪСТАВИ РАБОТЕЩО П-ВО!!! Анадънмо??? Идеята е да разбива, унищожава и да кара БСП и протестърите да влизат от избори в избори до естествената им смърт. ДПС си е ДПС, а за другите - който издържи изборния маратон. Тортата ще се дели още по-лесно!

156

Анонимен

преди 2 години

165 Не си избрал правилният човек,та д го даваш за пример!-:) Сложи друго име! Борисов от сутрин до вечер да го плюят,пак му е малко! Говорим за принципи бе човек! Стига с тоя партиец мутрата!!!-:)) Влезте в час бре Герберчета! Слави и да падне,не значи че " ГЕРБ се връща"!!!!-:) Мечти! ГЕРБ умре отдавна,кой не го е разбрал още? Айде да се събудим вече а?!-:))))

155

Анонимен

преди 2 години

Агресията да си я пазят за вкъщи. Агресия в политиката няма. В нея се действа дипломатично. В национални телевизии никой не се държи като овчар. За тази цел си има овчарници и ливади. Там на воля могат да си изливат агресията на овцете и на тревата. Виждал съм агресивни овчари които си хвърлят гегата по овцете и псуват като хамали. Тези са точно за тази професия. И Късия и неговият избранник стават за Овчари.

154

Мен

преди 2 години

Не мога да разбера от коя партия са най лошите ***, които дебнат с наведени глави, рефрешват и дават минуси на всеки коментар- едните са ГЕРБ, а за другите съм почти сигурен кои са- пак са сини (маскирани червени)

153

Анонимен

преди 2 години

Голямо изчегъртване пада.Никой не се борил за постове, а ще се самоизбият.Като вълци са се настървили за кокала

152

Анонимен

преди 2 години

Гледам човек от миналото.

151

Анонимен

преди 2 години

Айде слагайте вече край на този цирк. С тази цена на промишления ток, скоро предприятия ще започнат да затварят и хората ще останат без работа. Тогава нищо няма да ви спаси, колкото и да се криете зад диванчета.

150

Анонимен

преди 2 години

що не ревахте като бойко ви заплашваше с щурмовашки групи от яки момчета и то по ТВ?

149

555

преди 2 години

Когато човек защитава себе си , или някаква теза и е 100% убеден в правотата си, никога не демонстрира агресия , защото това действие е израз на слабост и несигурност , а в добавка и въпрос на възпитание. Истина не се доказва с поведение облечено във фрази , а с неоспорими доказателства.

148

Ръгай чушки в боба

преди 2 години

Мдааа... залезе преди да изгрее!!!!И Славче се ОТТЕЧЕ У КАНАЛА... ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!!

147

hahahahaha

преди 2 години

имаше УНИКАЛНИТЕ 2 шанса да останеш БЪЛГАРСКАТА история! остана си една мутра.

146

от протесто

преди 2 години

другари и другарки , славиту ви размахва пръстче и е агресивен . славиту е ентелегентен и ползва фейсо да ви се кара . искахте промяна - Бойко да го нема , ами имате я . айде управлявайте , нали това искате .

145

Анонимен

преди 2 години

Много е вярно, че зад Славуца стоят ДПС и ГЕРБ. Вече е кристално ясно, те затова и не се появиха на протестите. Поредният инженерингов мафиотски проект.

144

Анонимен

преди 2 години

След интервюто на видния конституционалист сутринта при Виктор Николаев не знам кой и с какви аргументи ще го подкрепи? Много езици, пълен отличник и........ Един път да съм съгласен с измисления адвокат Хаджигенов. "От хора като Петър Илиев с писък бягаме". А и около"шнорхела"се размириса. Калина Илиева май ряпа да яде.

143

Наскар

преди 2 години

Не съм почитател на нито една партия, но е прав за повода и причината. В този тон Христо е бил министър и Мая все е участвала в нещо с БСП. Доводите са доста глуповати. Личи си, че ДБ не искат да подкрепят без парченце и другите да не видят и да не се окажат сами да го приемат това неуспешно правителство.