103

Анонимен

преди 2 години

То пък един живот имат ваксърите страх ги е от сенки те им и носят маски на 40 градуса и в бъдеще, които оцелеят ще имат по малко права от овца.

102

Хемус

преди 2 години

Пичове не ви ли писнаха едни и същи глупости всеки ден!Абе радваите с ена лятото,че не остана!Запазете емоциите да ви лъжат за зимата,когато пак ще с екриете под масата!Брей не видях що е туй вирус едни и същи хора са ми пред очите всеки ден,не *** гадовете

101

1-н

преди 2 години

какво прави даскала като се пенсионира?правилнопак нищо :)

100

Анонимен

преди 2 години

Ще то кажа така, ако трябва ще "стоя" у дома, ако трябва ще направя нелегални кафенета и клубове за антиковидваксъри, ако трябва и аз излизам в нелегалност, но няма да позволя на нацисти да ме третират като еврейка на заколение. Имам достатъчно знания и образования да подготвям деца безплатно, ако задължат да ги ваксинираме за да ходят на училище. Няма да дадем децата си. Ще има здрав отпор. По всички правила на съпротивата.

99

Анонимен

преди 2 години

Откога наричаме подкупите "финансови бонуси"? Не би ли трябвало държавата вместо да предлага подкупи, да се опитва да се бори с корупцията?

98

Анонимен

преди 2 години

До Бay 87 Дистанционно ще са , няма друг начин .

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98Да, а точно фактът, че знаеш трябва да те разубеди при полижение, че говорим за кашлица, а можеш да си докараш тромбове, миокардит, рак, автоимунни заболявание и други.

96

D

преди 2 години

Който не иска веднага заместник и без това има доста за пенсиониране

95

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите сме като феминистките, ромите и джендърите, можем да си слагаме в телата каквото искаме и вие сте длъжни да ни лекувате дори и да не сме ваксинирани и не сме си платили данъците.

94

Анонимен

преди 2 години

Казвайте си , какво искате - Ваксини или затваряне и ограничения . Демокрация сме , мнозинството решава . Увеличат ли се случаите , няма да има средно положение . Преди казваха , че при заболеваемост над 200 на 100 000 здравната ни система започва да издиша.

93

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Ще стачкуват даскалите! Глупости! Борисов им вдигна заплатите, както никога и пак са недоволни!време е за Даниел Вълчев

92

Анонимен

преди 2 години

Който твърди, че ваксините те пазели да не умреш, да се ваксинира, да си набоде децата и родителите си и да миряса. И без това според поредните фалшиви обяснения всички заразяват - с и без ваксини.

91

Анонимен

преди 2 години

Приятел от Германия каза че се е отказал от ваксинация, защото му дали да подписва 10 бланки за съгласие за какво ли не. Даже и там негодуват, защото никой не знае какво ще се случи със здравето ни след 5 г от тази ваксина, но те карат да се подпишеш че знаеш. Това е пълен абсурд.

90

Анонимен

преди 2 години

"93% не биха се ваксинирали дори и за 500 лева финансов бонус."......................................Нарича се подкуп, не изкривявайте понятията. Бонуси се дават за постижения по служба, ваксинацията не е сред тях.

89

SS

преди 2 години

Коментар 5 Не съм го писал аз.Не работя в държавно предприятие.В частният бизнес съм.Имам малък производствен цех.Въпреки ,че съм съгласен с написаното от тоя който ползва моя ник.(SS).Каквото и да ви кажа то няма да е по различно от това което съм писал и преди.А именно:ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! ИДВАТ ТРУДНИ ВРЕМЕНА ! ИДВАТ ГОДИНИ НА ПРИНУДИТЕЛНИ МЕД.ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ ! СЯКАШ ЖИВЕЕМ В ГЛОБАЛЕН КОЦЛАГЕР. БЕЗ БОЙ НЯМА ДА СЕ ДАДЕМ !

88

Анонимен

преди 2 години

Файзер, майзер, евробюрократите, нашите корумпирани политици и бели престилки, сзо на никой от тези не вярвам и няма да се ваксинирам. Не им вярвам заради лъжите избълвани от началото на пандемията с мерки и ваксини. Също така всеки трбва да си купува ваксина от аптеката, аз не съм длъжен да пълня джобовете на кривоносите във Файзер срещу калпав продукт, който може да ме умори.

87

Анонимен

преди 2 години

И лекарите така като теб. Щом ги застрашаваш с болестта си, пет пари не дават за закони.На учителите им хареса ДО. Нали ги видях миналата година, от 9 до 12.10. Егати кефа. Да не са луди да си режат приеилегиите.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 Ако ни затворят пак , ти за какво ще бъдеш - да стоим 4-5 месеца с ограничения , или хората да се разбързат с ваксинирането ?

85

Анонимен

преди 2 години

до 79, да затварят квот искат, и пак НЯМА да се ваксинирам

84

Онзи

преди 2 години

Законите са за робите. Когато ми е застрашен живота пет пари не давам за закони.