56

гербер

преди 3 години

Още не сте разбрали къде с-рат гладните!Има време,забавлявайте се!:))

55

Анонимен

преди 3 години

Най-нормално изглеждащите партии са ДБ и БСП. Вторите обаче имат тъмно минало и тъмни субекти в тях. Аз залагам на ДБ!

54

Аз

преди 3 години

Всичко се вдига -ток, парно, вода, цената на хляба, на илиото на повече от половината продукти, намемите растат, цената на жилищата расте... Протестърите умни красиви къде сте?)) Или може да скачате само за бандити като Черепа и Иванчева и за хора, които са от 30 години в политиката?)

53

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, гладна кокошка просо сънува.

52

Анонимен

преди 3 години

Бокоханъм няма да се яви на изборите защото мъжът му Ердоган му е забранил да излиза от харема!

51

анонимен

преди 3 години

Нормална и логична тенденция имайки предвид "талантите" на ИТН и всичките т*ъпотии които правят.Със всичките кусури на предишните те са несравнимо по-добри от чалгарите,които без да са реално управлявали още пораждат само скандали.За капацитета им няма смисъл да говорим-само сляп не би видял,че са гола вода и въздух под налягане плюс арогантни,невъзпитани и самовлюбени.

50

Аз

преди 3 години

Протестърите, кво стана ве нали не ви бяха яхнали?)Румбата Петков си направи няколко хора депутатчета и едно момиче от неговите без един ден трудов стаж стана съветник на президента!)А ви си бачкайте още за 1000 лева))

49

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

На пролет се завръщаме със 121 депутата. Само ГЕРБ. Ще носите пак цветя в Банкя и ще веете пак знаменца ГЕРБ ми се струва. Осетихте вече дебелия. И по дебел ша става!

48

АнонимеН

преди 3 години

До Иван/ ТРЯБВА ДА ТИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ОПТИМУМА НА ГЕРБ Е 800 ХИЛЯДИ ГЛАСА ТОВА СТАНА ЯСНО ОТ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ! ТЪЙ, ЧЕ И 70 ДЕПУТАТИ ДА ИМА ГЕРБ В НАЙ- НАЙ- НАЙ-ДОБРИЯ ИМ СЛУЧАЙ И С КОСТОВИТЕ 40 ПАК НЕ СТИГАТ ПРИ ПО-ВИСОКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!ГЕРБ ИСКАХА ДА ВЛЯЗАТ ПСЕВДО ПАРТИОТИТЕ, НО ТЕ ПЛЮХА МНОГО ПО ГЕЙОВЕТЕ И ТОВА ГИ СКАПА :D ИМА МНОГО ИЗВРАТЕНЯЦИ В ТАЯ ДЪРЖАВА И ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЗАХВАНЕ С ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ ПОСЛЕ СТРАДА В ПОЛИТИКАТА ;D

47

осма струна

преди 3 години

До Анонимен 43Вместо да дрънкаш глупости вземи си тестове за контрол на мисленето,има ги в СУ!И потренирай!Щото и в Карлуково мислят по-точно от теб!

46

Анонимен

преди 3 години

Все си мислех, че на българите им е дошъл ъкъла, поне малко. Като гледам в тия форуми колко *** подкрепят Борисов, жална ни е майка. Плащат им и да гласуват и по форумите да драскат. Заради тази продажност нищо няма да се промени. Който и да се появи, ще бъде омаскарен и забъркан в съмнителни връзки и скандали.

45

Анонимен

преди 3 години

Най много гласове има БКП (ГЕРБ-ДПС-БСП).Колкото и да се стараят американците,Народа си иска БКП и това е.

44

Анонимен

преди 3 години

Кабинетът на Радев вече си тропоса отрицателен рейтинг. Минус 42% (процента) не го харесват. Това е по- важното от цялото изследване. БАЛОНЪТ РАДЕВ СЕ СПУКА.

43

Гълъб и Гургулица

преди 3 години

то ГРЕП може и преди избори да ги "бие", даже ще "бият" всички наред, щото нямат кво да крадат

42

Анонимен

преди 3 години

Божков ще се ги оправи!

41

Анонимен

преди 3 години

ДБ с истанбулската конвенция ли е надеждата , бе??

40

С тия машинки

преди 3 години

Едни 0,5 процента могат да си ги връткат а така а така, кеф ти ГЕРБ кеф ти ИТН или кеф ти БСП, кеф ти ДБ. Никой не може да ги хване тия 0,5 процента как са ги докарали. Дизайнерски избори, може да се каже... и наддаване до последната минута хаха

39

Анонимен

преди 3 години

Демократична България е надеждата. Когато и АКО българите го разберат, ще тръгнем напред.

38

Иван

преди 3 години

Ми не е лъжа, при последните избори ГЕРБ имаха повече гласове в България, обръщането (с малко) на резултата дойде заради повече гласове от чужбина. Обаче наесен хорара ще се приберат от море/планина и прочие и ако се повиши избиратленат аактивност резултата ще се обърне. Ако направят 2 в 1 избори и привлекат Петър Стоянов за кандидат мисля че на Румен Радев играта ще е "Game Over". Едни познати които живеят в Испания казаха че гласували за ИТН, защото всичките им познати така гласували :)

37

Анонимен

преди 3 години

Аре пак се почнаха цоциолозите, а тия извадки могат да дадат доста стабилни отклонения.