123

Анонимен

преди 2 години

Тошко е някакъв вид *** от фейса, вчера как скочи на здравния министър как имало (сигурно чел у фейса) странични ефекти от ваксините, но министъра го затапи, че няма регистриран нито един при тях, у фейса сигурно има много, хахаха.

122

Анонимен

преди 2 години

Тоше, кажи си направо, че министърът на финансите не харесва на ДПС, защото им бърка в далаверата. Вземайте си по-добре Владко и така спонсорите ви ще са доволни. Като се цункате с тях и ГЕРБ то правителството готово. Тогава и Малкия Мук ще мине

121

Има Такива Невежи

преди 2 години

Трябва много да те е осакатила природата ментално за да гласуваш за рептили , *** и чалгаджии и то в 21 век.

120

Анонимен

преди 2 години

Има ли нови честни избори - Герб пада още по-надолу. Всички видяхме как изглеждат гербаджийските гласоподаватели. Едната половина не говорят български, а другата са неграмотни. Интелигентните и нормални хора, не гласуваха нито за чалгата, нито за някой друг, това беше наказателен вот срещу Герб и така ще бъде срещу всеки, който работи само за собственото си облагодетелстване.

119

Анонимен

преди 2 години

Както върви учиндолските ще изчезнат без да са управлявали, но пък ще ги запишат като антирекорд в Гинес.

118

Малка е баницата

преди 2 години

Ъ? Министър откраднал интелектуална собственост... Ех, тоз Харвард! Тия Радеви бръмбаро-калинки за нищо не стават. А хората на Слави са като от виц. Поздравления за фотографа

117

Анонимен

преди 2 години

Затова гласувам за ГЕРБ, не защото Боко ми харесва, просто от всичките той най-малко поразии прави. Тези клоуни, ще ни вкарат в една криза и после ще изчезнат тихомълков и ще им сърбаме попарата след това няколко години. Как пък не се научи тоя *** народ бе.

116

съсипия

преди 2 години

Животът и целите на всички са премахването на Борисов,защото не той, а те умират от страх,но го прикриват.А наивните им вярват и гласуват за тях.Никаква партия на протест не са,присвоиха си го както много други неща,защото освен репортера им, сега депутат за награда, никой от партийката им нямаше на площада.Радев никога повече не трябва да бъде президент,верните му калинки във властта трябва да бъдат изгонени,целите им са ясни,нали се вижда вече.Работели добре...как пък не,съсипват,да.

115

Анонимен

преди 2 години

Тошко, *** много си неприятен бе момче, като злодей от холивудска бoза. Бегай да пишеш сценария на учиндолеца, че като те видя ми разваляш деня.

114

Ставри

преди 2 години

Сега стана ли ви ясно, че ГЕРБ няма алтернатива? Какво очаквате от тази сбирщина в парламента и в президентството? Хареса ли ви? много скоро всички ще берем плодовете заради глупостта и без отговорността и простотията.

113

Анонимен

преди 2 години

Отново ще напиша - Ще почнете да си мечтаете за времето , през което сте си мечтали за промени . Най-лесно е със целенасочено словоблудство да заблудиш млади неукрепнали мозъчета и да ги насочиш натам на където ти е удобно, но ако ви харесва хаоса , се движите в правилния коловоз.

112

Зелен чорап

преди 2 години

Мноооого добър кабинет ша стане ....

111

Анонимен

преди 2 години

"Ще видите кой е премиерът когато ни връчите мандата". Тия нормални ли са? Премиер - изненада!

110

Анонимен

преди 2 години

Ако ИТН не работи за някого е много наивно да приемат същото и за останалите партии за които се знае всяка една кой стои зад нея.

109

Прозрачно

преди 2 години

Мършоядите не могат да разделят плячката...

108

Хан Аспарух

преди 2 години

ИТН са прави, че има доста за чегъркане. Ама чак сега се усетиха че не чегъркат на правилното място! Малко като се овъргалят в помията на власта и ще разберат че за чегъркане са обкръжението на Прокопиев (НПО-та, медии, бизнес стеди) и на Радев - бивши висши кадри на армията, милицията, партийно назначени преватизатори!

107

Анонимен

преди 2 години

А дано да няма правителство, това е единственият начин да избегнем нови мерки, пландемии и т.н. - то очевадно оная МустафатЪ се опитва да вкара във властта продажниците от дай българия, че да им изпълняват ейрогей аджендата. Това служебното и те не са цвете, ама поне нямат власт да правят поразии. Тошко и другите ако удържат на грантоядите ще се замисля дали да не гласувам за тях. Гербопитеците да не се радват, даже без правителство е по-добре от крадливия мутрафон баце чекмеджан

106

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не харесвам никоя партия. Само отделни личности. Но това, което беше ми напомня страшно на времето с Тодор Живков....Новите-стари комунисти от Герб създадоха по всички нива на властта едни продажни, корумпирани личности и си пуснаха пипалата навсякъде. Всички се отчитаха на ББ. Не се чудете за еврата и кюлчетата. Как една строителна фирма да построи качествена магистрала като дава 60% на вожда. По цял свят се дава комисионна, но процентите са други.Лидер потърси помощ от Ердоган. Факт!

105

ахаха

преди 2 години

Кабинет няма да има, не и такъв истински работещ. Много добре им дойдоха тези "преговори",за да си измият ръцете с другите и те отново да бъдат чистички и невинни и без да носят отговорност за нищо.Дано хората най-сетне да са разбрали какви са в действителност всички те, и ИТН и "партиите на протеста",има само нагаждачи за пари,а ДБ са използвачи,накъдето задуха вятъра и те там.Радев не спазва нито законите,нито Конституцията,всичките му хора са негови без значение какви са наистина.

104

Анонимен

преди 2 години

До ден-два Тошко ще се извинява на Асен Василев, така както бе принуден да се извини на Росица Кирова. Тотал щета е това дребно човече! Той и Тръмп е фалирал 3 пъти и пак е ставал милиардер. Фалит на частно дружество изобщо не може да бъде критерий за това дали един бизнесмен става или не става. Ама де толкова акъл у Тошко?