61

КонтраРадевист

преди 2 години

Радев приказва за "всичко случило се досега". Ами досега, другаре, НИЩО не сме видели да се случи.

60

Говорит Масква

преди 2 години

Този иска да има кабинет. Може да е клоунски, но да се задържи там поне година. За да няма 2 в 1. При избори 2 в 1, Радев няма шанс. Всяка партия ще издигне кандидат. Примерно ДБ и ИТН, за да се гласува за тях трябва да имат и президентска кандидатура. Както и ГЕРБ. Кой гербер ще отиде до урната, ако втория избор е Радев и някой си. Отнася се и са другите. Затова Радев ще прави, ще струва, но ще иска нещо да измислят!

59

Анонимен

преди 2 години

Зад димната завеса от рецитации, празни красиви думички, на практика Радев и правителството му бяха просто въжен мост, изплетен от Херо Мустафа към все по-яростното ястребовско управление,което очаква страната ни.Тотално наложено от САЩ, чрез Мустафа.С угодническото, слугинско съдействие на президента Румен Радев и партиите, на които той се надява да му ударят рамо за втори мандат.Мандат, за който отсега АФЕРА прогнозира, че ще се стигне до балотаж. Където Румен Радев може и да приключи трети.

58

Анонимен

преди 2 години

Др. Радев господ забавя , но не забравя. Не забравяй, че си подсъдим по делото за шпионаж в полза на Русия.

57

GG

преди 2 години

До 65Колкото и да се опитвате да свързвате Радефф с американците, няма да ви се получи. На всеки му е ясно, че Радефф е троянския кон на Русия в ЕС и НАТО. Той и затова е толкова изолиран от запада. Те дори и неговите хората от Блатная му биха шута.

56

Дзън

преди 2 години

Кого визирате? Антиваксърите не са хора, а ***!

55

В. Томова:

преди 2 години

"В резултат нито Боко се срути, нито Радев спечели. Кръгът около Радев добре захлеби/захлбва и след време ще се изсули, докато точно Радев ще опира пешкира на онези, които сам наложи и от които поради зависимости не се отказа. Ако бяхме във световната конспирация, щяхме да си мислим, че зад патосните приказки срещу Боко, всъщност здраво се работи точно за него."

54

Учуден

преди 2 години

Политиката на Радев е да стане Лукашенко 2. Опасно жаден за власт. Но на президентските избори, може да определим дали ще имаме Ким Чен или друг диктатор, или ще се върнем към нормалността.

53

Анонимен

преди 2 години

Така, така, мъ на Слави трябва да му повториш няколко пъти а на Тошко да му издърпал ухото и го плеснеш по врата, за да те чуят! Направо им го кажи по фейсбук, че даже разберат накрая, че те нямат шпионски опит като теб и не разбират от тайно говорене!

52

Анонимен

преди 2 години

Десислава Радева да си отваря очите и да пази президента от мая въртиопашката! Тя освен да разваля семейства, друго не може!

51

Химера

преди 2 години

И как ще стане това? С 40% гласували и договорка между поне 4 партии, които иначе се мразят?

50

Анонимен

преди 2 години

Радев обедини всички злобни кариеристи! За 30 години и 45 преди 89г. не е имало човек на висок пост, който така нагло, егоистично, безпардонно, в името на следващ мандат да разделя българите!

49

Анонимен

преди 2 години

Имам впредвид министърката на Слави!!!тя печели от ваксини

48

Анонимен

преди 2 години

Какво стабилно правителство с министър на здравеопазването печелещ пари от ваксини?

47

Фантазии

преди 2 години

Без да угаждам на герберастката агитка тук - не съм нито привърженик, нито противник на Радев - но и той демагогства като всички останали политици. Разбира много добре, че в българската политика никога не е имало "почтеност и морални принципи". Няма и да се появят изневиделица - ние сме пропаднало общество, от което се пръкват само алчни мафиоти, готови да обслужат всеки външен господар, ако той си затваря очите за дребните им далаверки в страната. Така е, откакто има Трета българска държава.

46

Споко

преди 2 години

" А Нинова натресе на България Румен Радев" - споко, на вас все някой ще ви го натриса, иначе българите сте много велики

45

Анонимен

преди 2 години

Президентът Румен Радев не отказва нищо на американците, подкрепи сделката за още 8 изтребители F-16, стана патрон на "Триморие", геостратегическа инициатива насочена срещу Русия. "Янките" са на власт чрез служебния кабинет "Херо Мустафа-Румен Радев", ще наредят и следващото правителство.

44

Пешева

преди 2 години

Този ,,президент" ....ще гризне дръвцето. Въпрос на време.

43

GG

преди 2 години

До 45Не виждам защо трябва да сме в лоши отношения с Турция. Приятелството на Борисов и Ердоган крепи уговорката на целия ЕС за бежанците. Борисов е важен играч на международната сцена, докато Радефф е герой на селските пичове по кръчмите като теб ;)

42

Фин

преди 2 години

Там където хората се хранят със шкембе чорба този въпрос не на дневен ред.