128

Папата

преди 3 години

е казал, че поради изживените трагедии и байрашковата инквизиция, ще го анонсира за СВЕТЕЦ, или иначе казано Св. Бойко. Звучи патетично, като симфония на Бетовен.

127

Анонимен

преди 3 години

До данчо .....и разбира се това трябва да мине през съда в трите съдебни инстанции, за да се случи това, за което се борим - Справедливост еднаква за всички.Той сега е на 60 години, / или 61 / докато това се случи, ако изобщо тръгне, според мен той отдавна ще си е заминал от този свят, но ще има един мил спомен.

126

Доцента

преди 3 години

До 130: След като престъпленията му са толкова много, колкото твърдиш, къде са му обвинителните актове, заповедите за арест и следствените действия по МНОГОТО му престъпления? Нали дъртия комунист-реваншист в момента се изявява като шеф на гестапо в МВР. Защо не го арестува директно!? Бойко Борисов дори няма имунитет да го пази в момента, какъв точно е проблемът да бъде задържан на секундата?

125

До 116

преди 3 години

То явно и за чалгаджията е унизително да се смесва с простолюдието в парламента, та не се появи даже! За сметка на това се разхожда из софето с 3 джипа и охрана като Байдън! Може да е притеснен финансово, та затова предпочита фейса за диалог! Научи се когато казваш а, да кажеш и б!

124

ТАКА ТИ СЕ ПАДА!

преди 3 години

На Бойко така му се пада, защото 12 години , докато беше на власт, не изпрати нито един от червените крадци зад решетките, а всички честни българи толкова много очакваха това да стане. Сега,това да ти е за урок, та следващият път, когато дойдеш на власт, всичките червени крадци в дранголника. избирател

123

Анонимен

преди 3 години

Събраха се старите комунисти в подкрепа на Вожда. Е това е Северна Корея. Млади хора няма. Само кандидат Президента - Стъки. Шоуто не е интересно.

122

данчо

преди 3 години

Оставяйки емоциите настрани най-нормалното е Боко тиквата да влезе в затвора.Престъпленията му са толкова много,че и доживотна присъда не стига.Крайно време е в България да има съд и справедливост.Разбира се преди това трябва да изметем каскета Гешев.

121

Анонимен

преди 3 години

Напомня ми за митингите на атака. Накрая и ГЕРБ ще имат 0,50% след избори.

120

До 110, колегата

преди 3 години

Колега, ако си такъв! Би трябвало да знаеш, че в професията времето е пари! Много приказки извън съда- по-малко пари! Това не е парламент! Освен това, не е необходимо да известяваш публично стратегията си! Всичко е огромен фарс и утоляване на първични нагони в неграмотни индивиди, за да трупаш някакви дивиденти в бъдеще! Само че трябва да знаеш кога да спреш! Много хубаво не е на добре! Успех!

119

Анонимен

преди 3 години

Мачкай сектантските физиономий с 200 както те мачкаха държавата 12 години

118

асланов

преди 3 години

До Ужаса бе оня дъртият крадец Гърневски ги е събрал пенсиите

117

Ха ха

преди 3 години

*** той жив ***?!

116

12356

преди 3 години

Все пак е чул обаче - кроса не пречи.

115

Анонимен

преди 3 години

Започват комунистическите номера.

114

капо ди тути

преди 3 години

Без малко ръка да му целуват заблудените му симпатизанти. Той че е за освидетелстване ок, но чак такъв слугинаж от тия хорица.

113

Говори се,

преди 3 години

че като ученик е ударил шамар на съученик и е бил наказан със 'строго мъмрене', а сега за това провинение Бай Рашко - Рашистът требе да му потраже съдебна отговорност. Големо шоу, другаре. Ама ноо големо. Превърнаха Баце в център на Вселената.

112

Анонимен

преди 3 години

Не е нормален този човек. На негово място и на неговата възраст и с неговите финансови възможности, така щях да се пенсионирам. Да си пътувам по света, да се радвам на внуците си. Защо продължава да се прави на шут и какво очаква, той си знае.

111

ХХХ

преди 3 години

Значи да си депутат е унизително за Бойо ! Какво остава за нормална работа.......Той вече си е внушил че е господ !

110

Ужас

преди 3 години

Аз едно се чудя, какви са тези хора, които са там и се правят на **** ? Срам нямат ли, достойнство? Децата им какво мислят? За 50-100лв са запричличали на ****. Или може и да не е за пари, а от страх... не ги знам. Възрастни хора с плакати, гонят го, скаднират, ръка му стискат и му се кланят... А той върви, все едно е бидон на самоход и гледа, като слабоумна крава...

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А, на другите миналата година,шефовете как ги търпяха 4 месеца да не ходят на работа?