91

Анонимен

преди 2 години

Както обикновено преди избори ГЕРБ активизира интернет троловете и купуването на ромски гласове

90

ко стаА бре?

преди 2 години

Много ви страхува тоя Тошко бре !Преди сънувахте всяка нощ Радев , после Трифонов , сега Тошко !Защо не си гледате ''вожда'' какви глупости върши и излага ГЕРБ и цяла България , ами гледате в чуждите канчета , има опасност да ги миете !

89

Какво следва

преди 2 години

До Лекар от Германия: Нямат програма? Тошко Йорданов на интервюто тази сутрин каза, че имат детайлно разписана програма. Но дали ще могат да я осъществят ще стане ясно след изборите. С "изчегъртването" сигурно ще се справят, но после? Да почакаме и ще видим. Резултатите от изборите ще покажат колко хора са им повярвали.

88

Анонимен

преди 2 години

важно е да се гласува и още по важно е да не е за ГЕРБ или мутропатриотите

87

Методи

преди 2 години

До Анонимен 99 "Льольо, как парламентът ще прокарва всеки закон който пожелае, ако нямат мнозинство?" За прокарването на закони не им е нужно абсолютно мнозинство, ***.

86

Анонимен

преди 2 години

окато Парламента ПРОКАРВА ВСЕКИ ЗАКОН, КОЙТО РАДЕВ СИ ПОЖЕЛАЕ! СЕГА ЗАГРЯВАТЕ ЛИ?-----------------------------------=====================------------------------Льольо, как парламентът ще прокарва всеки закон който пожелае, ако нямат мнозинство? Ако имат мнозинство, какъв е проблема да си направят каквото си искат правителство. Ако искат и с министрите на Радев. А ако не направят правителство, парламент има за около месец, и после пак няма как да си прокарват закони. Мозък ви липсва.

85

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

Медиите в Турция :''Просякът Бойко '' !

84

трошко хаджитодоров

преди 2 години

много си е повЕрвалда му секнем ентусизъма в неделяВСИЧКИ ДРУГИ БУЛЕТИНИ БЕЗ НОМЕР 22

83

Лекар от Германия

преди 2 години

Обърнете внимание как всеки критичен коментар към така неречените,, партии на протеста " бива заклеймяван като ***. Бавноразвиващите се коментиращи в този сайт не могат да приемат, че хората имат право на мнение!!! Тази партия ИТН е олицетворение на манталитета на избирателите им - прости, нагли и арогантни! Нямат програма, нямат поведение, нямат интелект, НЯМАТ КАДРИ и единственото което могат е да сипят омраза. Такава промяна ли искате?!???

82

Loyko

преди 2 години

Дано не постъпят толкова отговорно,както след предните избори. Мисля си,че както бяха безотговорни след предните избори,така ще бъде и сега.Едно е да искаш власта,друго е да е упражняваш и да можеш да управляваш процесите в държавата в полза на хората.Липсва им коалиционна култура,а без нея няма как да сме единни и обединени в името на общото благо.

81

бОЙКО М. Б.

преди 2 години

Остава ми визита , само в Румъния , нямам време за Африка !

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Кофти и да не те разочаровам ама веднага поратстват нови три глави на ламята. Така е в оригинала и в живота.

79

Методи

преди 2 години

До Анонимен 76 "Ако някой не е разбрал още, отиваме на трети избори наесен. Поне такава им е идеята на на "нестатуквеничковчетата"." Ц, не е такава идеята. Идеята е, понеже Президента няма право да разпуска Парламента през последните три месеца от мандата си, сега ИТН да се "опитат" да управляват, да не се получи и да му дадат на Президента да състави пак Служебно правитлество, докато Парламента ПРОКАРВА ВСЕКИ ЗАКОН, КОЙТО РАДЕВ СИ ПОЖЕЛАЕ! СЕГА ЗАГРЯВАТЕ ЛИ?

78

Даа!

преди 2 години

Джипко -Бибитков хвърли огроммен срам върху ГЕРБ и България , нямам думи за случилото се с визитата му в Турция при Ердоган , да стигнеш до ПРОСЕШКА ТОЯГА !

77

Анонимен

преди 2 години

Мутрите на Майчето вървят надолу - в Бургас ги хванаха да купуват гласове. Иска му се на Рашков да е ГЕРБ, ама свидетелите от ромски произход дето ги ловят полицаите, пред съдия казват хората на Майчето с парите на черепа. Мисля, че рязко ще спрат акциите.

76

Анонимен

преди 2 години

Човека от народа Тошко, взе да увърта на въпроса - "Вие богат човек ли сте?", ми сега теа автосервизи, и тем подобни фирми, те са на жена му. Още по голямо увъртане беше за връзките им В.Божков - те били по бизнес. Нещо Ангелите на Слави, ще се окажат не точно бели.

75

Анонимен

преди 2 години

може ли някъде да се прочета програмата на чалгарите.Ако направят правителство какви са им приоритетите.Герб гледам пак са качили , че ще завършват Хемус, околовръстното, щели да вдигат заплащането двойно на лекарите, както направили с учителите.Искам да видя какво ще се случи ако направят правителство Мутрите на Мая и чалгарите на Славун.Безплатни концерти ли ще има за хората, кренвирши ли ще раздават...това да се изчегъртва не може да е приоритет.

74

Roslio

преди 2 години

Тодоре, Тодоре дърто магаре. Не се заблуждавай! Като гледам какви са кандидат депутатите, просто ще Ви изгонат хората с камъни.

73

Милен Илиев Минков

преди 2 години

Уважаеми господин президент Румен РадевБългария желае мир и сигурност и-затова няма да има второ дете сред повечето случаиИли работете за сйгорносттаИли си подайте оставката веднага - Ще ви преследвам със цял свят

72

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Ясно е , че ИТН ще е първа политическа сила , въпросът е Герб 3-ти или 4-ти ще са