107

Анонимен

преди 3 години

Мангъзов опс Мангъров е психично болен неговото място е в психиятричната клиника Карлуково да го вържат здраво с въже за да не избяга такива като тоя на снимката са много опасно вредни за България и за нас българския народ.

106

Vako

преди 3 години

Така или иначе не повече от 1 милион българи ще се ваксинират,останалите 6 милиона няма.туй тоАз бих се ваксинирал само при едно условие-да не подписвам тази декларация.

105

pcr-тестовете

преди 3 години

PCR - тестовете са една голяма измама.............създателят на метода PCR е бил против използването му масово за диагностика............това е един голям учен - американец............биохимика Къри Мълис.............той също не е успял да се пребори с фармацевтичната мафия!!!

104

House M.D.

преди 3 години

Какво е "инфеция" в превод от суахили?

103

Анонимен

преди 3 години

до славянин не мога да разбера от каква позиция говориш толкова тежко при положение, че си слабо образован и работиш в цех. Явно толкова са ти възможностите, експерте. Слушай експертите и стига плямпа.

102

До АнонимеН 104

преди 3 години

Ваксинираните могат да заразяват, могат и да бъдат заразени................всичко опира до вероятности!!

101

До 19

преди 3 години

Така е. Пишат го и в Протоколите си, идеолозите искат властта да им бъде доброволно дадена, да бъдат овластени от хората да поемат контрола със световното правителство. Те не искат със сила да вземат нищо. Като се предаде щафетата на тях, всичко заминава - край на избори, свободи, права, ставаш роб. Вече няма да дадат нищо обратно. Който влезе в капана, остава там. Целта на цялото сложно законодателство, социални структури е да направят всичко объркано и зле, че да се стигне до тотално безсилие

100

до 100 от славянин

преди 3 години

Пияният и надрусаният са неадекватни и без автомобил, пробвай се да подменяш контекста на поста ми по-интелигентно, защото не ти се получава!

99

АнонимеН

преди 3 години

И ВАКСИНИРАНИТЕ ЩЕ ПРЕБОЛЕДУВАТ ДЕЛТА ЩАМА И МОГАТ И ДА ЗАРАЗЯВАТ С НЕГО! АКО НЯКОЙ ПИШЕ, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАРАЗЯВАТ ТОЙ Е ДОЛ-ЕН ЛЪЖЕЦ!

98

славянин

преди 3 години

Знаете ли че ако на един зомбиваксър ''специалистите'' му кажат, че всеки месец трябва да се боде с ''еликсирите'', защото след месец антителата му изчезват, той ще се боде!? А знаете ли че ако на един ковипсихар ''специалистите'' му кажат, че трябва ежедневно да се дезинфекцира вътрешно с белина, той ще се дезинфекцира!? Толкова им е акъла и самостоятелното мислене на тези породи добичета!

97

oz

преди 3 години

Преди 2 дена си купих една много хубава книжка............Биология for dummies от една докторка е написана книжката д-р Рене Фестър Крац ..........t.e.Биология за ***..............хаха................и там на страница 200 е обяснено как вирусите променят ДНК............който иска, да чете!!!

96

Анонимен

преди 3 години

За ваксиниране сте Мангъров, ясно е не ви пука за хората които сме уязвими от вируса, то ясно ще го изкарате, а покрай вас повечето също, но някои няма да имат този късмет. Точно това е въпроса, колко е отговорен човек към себе си и останалите.

95

Анонимен

преди 3 години

До славянинТо по твойта логика и да караш пиян и надрусан докато не утрепеш никой е ОК - като не е станало не се брои. Не всички пияни и надрусани правят катастрофи - дай тогава да сме подкрепящи на това. С логиката на такива като теб дъгло време ще сме си в блатото.

94

????

преди 3 години

Дали елита мисли за вас?Как смятате?Предлагат ви ваксините безплатно, нали??Кое е безплатно?Сещате се, нали?САМО СИРЕНЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ!iИзвод...........сами решихте да сте мишки, в един генетичен и медицински експеримент!!

93

до славянин

преди 3 години

ами пълни са, само че е нормално да са пълни есента и зимата. Ясен си, поредния дървен философ разбирач

92

Анализатор

преди 3 години

Политиката отдавна измести медицината в тази пандемия. Преболедувах Ковид в началото на Април 2020. Тогава все още не правиха масово PCR и трябваше да стоя изолиран две седмици у дома. След една година си направих тест за антитела и той се оказа положителен. Когато попитах трябва ли да се ваксинирам, отговора беше "имате право да се ваксинирате не по-рано от 28 дни след прекарана инфекция.."? Демек ваксинирай се, защото иначе няма да пътуваш. Антителата не важат за политиците.

91

Василев

преди 3 години

Ваксърите да се боцкат през шест месеца , и да не се притесняват от нас , които не искаме да се ваксинираме, защото те са защитени, ние ще се заразим и умрем!!!Агент Тара Гулбис!ЦРУ!!!

90

oz

преди 3 години

Мангъров не е гений, то е ясно.......................но човека поне си знае основата, т.е. АБ-то на науките..............вирусология, имунология и епидемиология.............за разлика от някои професори, които или са забравили основни неща, или са се продали на фармацевтичната мафия!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Около мен има няколко ваксинирани за Гърция. Също две многодетни майки със силна обществена позиция, които са цяла Цола Драгойчева, сега дебнат на набодат децата си. Две приятелки имам, които се ваксинираха от страх - едната с починал баща сложи само една доза за защита и втората без среща с вируса и антитела за защита. Останалите не щат и да чуват за ваксини. Единствените нахални кресльовци са гръцките вакси, които съскат и обиждат наред и се дуят гордо гордо. Това е циркът,в който попаднахме.

88

до славяни

преди 3 години

все пак чалгата е бг патент не забравяй, а и като ми цитираш написаното що не цитираш и следващите изречения, щото не ти изнася. Що не се върнеш в каменната ера там е най традиционната имунология на шаманите.