42

Анонимен

преди 3 години

Пендаривски, единствената страна, която ви мисли доброто и винаги е помагала на Македония безвъзмездно и от сърце,с много любов е България ,но българските интереси и истината няма да предадем. И си изтрийте антибългарската пропаганда и спазвайте човешките права на българите!И наистина днешните македонци са нация от 1944 година, публикувайе архивите или да ви разрешим да видите документите от нашите архиви и си копирайте документи, за да се убедите,че това е истина.

41

Биволъ

преди 3 години

Аз пък казвам,докато не променят учебниците си, докато в тях не напишат,че до балканските войни са били българи и земите са им български: Охрид,Струга, Тетово, Битоля,Скопие, Куманово стари възрожденски български градове, че македонците са българи по произход, няма ЕС. Правете си там нова югорепублика.

40

ВЪПРОС

преди 3 години

Трябва Главния Прокурор да забрани ВМРО - това е просръбска Партия .За Критиците - Велика Македонска Революционна Организация .Филчев имаше Топки .

39

Анонимен

преди 3 години

Изобщо даже на тоя не му се полага коментар. Изпълнявай и мълчи, като не си в ЕС. Малко ви е боя на вас сърбо-македонци.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонименспокойно... и на гърците ще им видят сметката много скоро и те осъзнават,че не могат вечно да се подпират на "античната си гордост"...румъния след максимум 7-8 години ще изпревари гърция по богатство в ес...така българия ще е последна а гърция предпоследна...въпрос на геополитика както се казва и това не зависи от управляващите в софия и атина а в брюксел.

37

Демократ

преди 3 години

ЕС е най-добрият съюз, но българите са прости и не знаят как да го прилагат, затова живеят мизерно в ЕС.

36

Анонимен

преди 3 години

Пендаровски казва самата истина.Няма смисъл да се водят преговори с хора от които не зависи даден въпрос.Служебното правителство няма правомощия да решава нищо по отношение Македония и ЕС.Само парламента може да вземе решение по въпроса с Македония.Радев и служебното правителство,това което правят е наистина безплатен и евтина реклама на гърба на Македония.Радев няма право да решава нищо по въпроса Македония.Може само да създава напрежение или обратното.Засега само създава напрежение.

35

Анонимен

преди 3 години

Айде сега пък комунизма им пречел на българите в ЕС да се развиват и затова били бедни. Нали бил недоносче и бил рухнал, ама още пречел, и СССР сигурно още пречи.

34

Българин

преди 3 години

Това същия Пенделарски ли е който беше много ама много сигурен че Лисабон ще накара България да се съгласи с претенциите на македония и да гласува с "Да" за приемането на Античките Макета в Европа ? Да, АМА НЕ .... след като не успяха да принудят Гърция да им подари името Македония ..... след като се оказа че Александър Македонски е ГРЪК ,роден в Гърция и говорил гръцки... Сега претенциите на Макетата са насочени към нас .... НЕ СА ПОЗНАЛИ. НЕ ДАВАМЕ ИСТОРИЯТА СИ ....

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 Нема какво да се хваща макето за главата, ние още не сме излезли от комунизма :)) На нас ни харесва да сме равни, щото иначе почваме да се перчим, даже до бой може да се стигне :)))

32

Анонимен

преди 3 години

България използва истинста в спора

31

Турски кeнeф

преди 3 години

За ЕС България е един турски кeнeф - ето какво мислят западнаяците за нас - турски кeнeф. И дори не се посвениха открито да ни го покажат да си знаем мястото - турски кeнeф! При приемането на България в ЕС в Брюксел в Европейския парламент България беше изобразена и показана на целия свят кат турски кeнeф.

30

Анонимен

преди 3 години

България е в ЕС още от 1980та г. Тогава България беше много по-добре от Гърция, която беше бедна държава в сранение с България, но започнаха да я помпат с милиарди да я правят витрината на ЕС, освен това е важна за НАТО заради морето. Комунизма не падна от днес за утре, всичко е дълго подготвяно, и българите се хванаха и се наведоха на запандяците. Ама сега в мизеряи в ЕС, показаха ви къде ви е мястото - депо за евтини черноработници.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонименправилно и така хората в струмица ще заживеят в "българския рай",който те виждат в петрич и сандански-мизерия,недоимък и оскотяване!

28

Анонимен

преди 3 години

В България вече няма законна власт. Долу Чалгарите иФатмаците! Да живее Велика Македония от Охридското езеро до Варненското езеро!

27

Анонимен

преди 3 години

Еми и при вас Германия ще отркие завод да им работите евтино на германците, трябва да им предложите по-добри условия от Македония, да не плащат данъци, ниски заплати, ниски осигуровки, да си изнасят без проблем печалбата и тогава Германия ще открие завод в България да и работатят българите евтино.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен..Когато не бяхме в ЕС бяхме цъфнали и вързали...

25

Анонимен

преди 3 години

Белорусия е извън ЕС и живеят много по добре от българите.

24

Анонимен

преди 3 години

Пендаровски трябва да е наясно, че България определя правилата. Другият вариант е да ги пуснем, но да имаме право на териториална компенсация, например тайонът на Струмица, Берово и Куманово да минат под наша юрисдикция и сатанат българска територия, а Охрид и Битоля да бъдат със статут на анклави със самостоятелна българска администрация назначена от София.

23

Анонимен

преди 3 години

преди една година работех на банско с едно момче от скопие като ски учители...на края на месеца след като ни дадоха заплатите,той се хвана за главата и вика:аз си мислех,че в македония вземаме ниски заплати,ама май вие тук в българия биете всички рекорди по ниско заплащане...пусна си предизвестие за напускане и след 2 седмици си замина за македония.ето ви какво представлява европейска българия.стандарт европейски,заплата африканска.