21

до Анонимен

преди 2 години

Не знам каква част българи обичат Русия, но факт е, че за 30 години американско и западно парньорство 2 милиона българи измряха от мизерия и болести, други два милиона слугуват на запад, България е първа по смърност в света а икономиката и е нула.

20

Анонимен

преди 2 години

Янев е сериозен челяк, само дето това за минималните мощности не ми стана ясно :)) Вече не изнасяме ли ток за съседките :)) Вече само на еко енергия е караме, требва леб за новите ни "братя" :)

19

Анонимен

преди 2 години

Банките преливат от пари............ Банките вече не искат пари и молят крадците и банковите обирджии да ги освободят от част от парите................... Молят се за помощ към всички обирджии................. Скъпо е да съхраняват парите и да прибират такси за държане........................ Заедно да крадат от вложителите.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17, половината коментиращи обичат Русия и Путин повече от майка си, не им обръщай внимание. Родени са в България, но тяхната родина е Русия. Ще минат десетилетия докато се изчистим.

17

Анонимен

преди 2 години

Иванчо пита:- Тате, а нас ще ни засегне ли финансовата криза?- Не, сине. Финансовата криза ще засегне тези, които имат финанси.

16

Анонимен

преди 2 години

Няма мое, няма твое всичко е за Берое

15

Анонимен

преди 2 години

Приходите в бюджета са за сметка на тия които трябва да създават семейства за сметка на дебелолилието и еврг.еските ,,усвоявания,, .Смърт за еврог.ееца дебелолизец е свобода на народа и други общества го доказаха категорично.

14

Анонимен

преди 2 години

Къде ги откри тези 1, 5 милиарда? Това да не са 100 или 200 лв.? Парите си бяха налични и Кирил Ананиев им го каза човека. ГЕРБ оставя хазната в отлично състояние по време на пандемията. Ама опорките на Радев бяха да се внушава на хората, че в Б-я няма пари. Банките онзи ден обявиха, че спират да приемат депозити. Банките също са фрашкани с пари.

13

СМЕХ....

преди 2 години

"ПРИХОДИ" ОТ КВО, БЕ ЯНЕВ.....ОТ БЮДЖЕТА НА ГЕРБ, ЛИ....ХАХАХАА...ДО КОЛДА ШЕ ГО СТОПИТЕ....

12

Анонимен

преди 2 години

Преди една седмица Асенчо каза, че нямало пари. След един ден една фусста от някое министерство каза, че има пари. След още един ден Асенчо каза, че може да се намерили пари, но щяло да бъде трудно. След още един ден Гълъба обеща пари на некви си. Днес премиеро каза, че имало пари. Ми отде са тия пари бе! Лошия Бойко им остави парици да харчат, а те ще обръщат държавата наопаки.

11

Анонимен

преди 2 години

Русия увеличава печалби от петрол и газ, които през юни ще достигнат рекордна стойност от първото тримесечие на миналата година.

10

до анонимен 5

преди 2 години

100% болнични за отглеждане на деца под 7-годишна възраст, нови еднократни плащания за всяко дете в страната, увеличени помощи за бременни жени, 1300 нови училища за милион ученици и 45 000 допълнителни бюджетни места в университетите в страната, безплатно газоснабдяване на поземлените участъци на гражданите, удължаването на високоскоростната магистрала Москва-Казан до Екатеринбург, програми за развитие на малките градове в централна Русия, както и курортите на Крим и Кавказ.

9

Румен

преди 2 години

Лъже .

8

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на синдикатите, които настояваха ТЕЦ Марица Изток 2 да се включи на регулирания пазар, битовите потребители ще плащаме по-скъп ток.

7

Sramli go e ...

преди 2 години

Дане забравяме , че когато господ раздавал акъл, военните били на учение...

6

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев някой го е ошамарил здравата и започнал да говори истини. Дали пък не го тресе шубето, че го разкриват за фалита на фирмата Everbread с 9 милиона британски паунда?

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2, на изкуствено дишане е Бензиностанцията и русофилния ти мозък.

4

Анонимен

преди 2 години

И какво стана сега, Бойко се раздели с Цветанов щото имаше 6 апартамента. Сега фигуранта назначи Рашков с 19 да бори корупцията.

3

Анонимен

преди 2 години

Киро Ананиев когато предаваше поста си го каза, че бюджета е ОК, приходите са ОК , но тогава всички пригласяха на корнела и хвърчилко колко е зле.

2

Анонимен

преди 2 години

От къде има приходи, като България няма икономика? А и да има, в цяла западна Европа икономиката вече издиша и е на изкуствено дишане.