58

Анонимен

преди 3 години

До АзМи добре.Ще хванете сигурно 7%.

57

Столът

преди 3 години

ИТН едва ли ще вкязат в парламента.Слави е болен и на смъртен идер.

56

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е ромска партия, който гласува за тях получава билет за терминал 2 или запазено място в бакърената !!!

55

Анонимен

преди 3 години

До Гербаджийска дилемаБая си ***.

54

Анонимен

преди 3 години

Невежият пожарникар:1,Завършва полицейска висша школа, в която се изучава ПРАВО, ПСИХОЛОГИЯ, ОВЛАДЯВАНЕ НА МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ И КРИЗИ.2.ПОЖАРНИКАР става човек, който е склонен на саможертва.3.БОДИГАРД става човек склонен на саможертва.4.Борисов ИЗНЕВЕРИ НА ПРИРОДАТА СИ, което му донесе всички негативи.

53

Гербаджийска дилема

преди 3 години

Ако гласувам за ГЕРБ, Радев остава на власт. Ако гласувам за Слави, Радев пада от власт. Ала какво да сторя?! : )

52

Лойко

преди 3 години

Много хора бъркат ДБ с Христо Иванов.Той е ,,Да България,, и в коалиция с Демократична България/ДБ/ .ДБ разбирайре Атанасов Гнома и Иван Костов зад него.Доста хора симпатизират на Христо Иванов,но не искат Атанас Атанасов генерал гном.ИТН са срам за България.Жалки са тези които гласуват за тях.Може чалга музика,но не може чалга политика и чалга управление на държавата.Доказани комплексари...

51

Аз

преди 3 години

Ще гласувам за Демократична България. Те са най-проевропейската партия и мислят най-вече за модернизация и законност, което колкото и да не ви се вярва е много важно в днешно време и хората ще го оценят на 11 юли.

50

Реалност

преди 3 години

Какво хубаво видяхме от ГЕРБ да обобщим : смачкване на малкия и средния бизнес ... лобиране на големите фирми също така и на чуждестранните ... некачествена инфраструктура ...ремонт на ремонта след ремонта !!! Закриване на цели предприятия ... огромен брой емигрирали българи... демографска криза , шуробаджанащина...няма свобода на словото , няма раждаемост...само *** са над закона ....те трябва да раждат бъдещи гласове за Бойко ...смачкване от всякакви институции...ЧСИ-та НАП ...и т.н....

49

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ за да продадат и Българската исъория !!!

48

Анонимен

преди 3 години

Нищо добро не става с омраза и страх така, че или ГЕРБ, или 4 годин гърч и злоба.

47

MaйMyнaтa

преди 3 години

Кво стана с плана эа развитие на баце бе, даде ли го на метежниците7б777

46

Само питам

преди 3 години

До реалист..... ,да го управлява някакъв неук и невеж пожарникар ,личен прислужник на Живков и средна ръка мутра сикаджия.... Господин Борисов все пак е защитил дисертация. За разлика от еднокнижника Радев, чиято последно прочетена книжка е "Устав на българската народна армия" или пък теукия бай Чалгар, 6ойто по милост и в озпез със закона /прекъснати студентски права/ получи диплом да завършено висше образование.

45

Анонимен

преди 3 години

Много забавни избори ще са. Гласуваш ли за ГЕРБ, получаваш Радев. Този път банкянските си го самонахлузиха с 200. Ха ха.

44

Анонимен

преди 3 години

До на тезиСпоко бате. В Турция ще вдигнат изборния процент.

43

Анонимен

преди 3 години

До реалистА кой искаш да те управлява? Неук и невеж чалгар ли?Некадърник и мерзавец си ти.И не ставаш за друго. Затова си ***.А Слави вече и за чалгар не става.

42

на тези

преди 3 години

избори ще излязат 20-30% от народа да гласува ,така че да не се дърлим и пишем умозаключения.Никой на никого не вярва ,нито на обещания ,нито на платформи . Народа е оставил всяка надежда за добър живот и нищо не го интересува ,освен ден да мине ,друг да дойде. 30 години все едно и също.

41

Анонимен

преди 3 години

До 41За кой ще гласуваш бе знаещ?

40

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЦветанов седемте апартамента ли?Ти сериозно ли?

39

Анонимен

преди 3 години

Е, нацията пращи от интелект, след като "спасителят" в ръжта е Трифонов...