18

АнонимеН

преди 3 години

И АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ДИРЕКТОР НА ЦЕНТЪРА ЗА ПАРАЗИТНИ И ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ!! ПО ЦЯЛ ДЕН СИ КЛАТИШ КРАКАТА ЕЙ ТОВА МУ Е РАБОТАТА НА ДИРЕКТОРА! И КОЙ ЗНАЕ КОЛКО МУ Е БИЛА ЗАПЛАТА! АМИ ДА РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ РЕВЕ, ЗА РЕВАНЕ СИ Е ДА ОПУСНЕШ ТАКАВА КЛЬОПАЧКА!

17

Анонимен

преди 3 години

Аман от ценни кадри, крайно време е пенсионерите да си ходят от държавната софра и след като са такива светила частниците със сигурност ще им предложат работа.

16

Брадвата

преди 3 години

По принцип, след като вече е гербаджия, и нобелов лауреат да е, пълна *** става за мене. Тоя *** никой не го иска, най-малко пък заради щото какъв "специалист" е! Вместо да се сниши, за да няма съдебна отговорност, той се бута ли бута, търси обществено внимание.

15

АнонимеН

преди 3 години

НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ , ЧЕ ВЪРНАХА УЧЕНИЦИТЕ НА УЧИЛИЩЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2020 И ОТ ТОВА БРОЙКАТА НА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ СЕ КАЧИ ОТ СТОТИЦИ НА ХИЛЯДИ НА ДЕН!!!

14

Радеф червен бадюга

преди 3 години

Радеф и хунтата му ще си го получат тъпкано. Август започва Народен съд и всичките резиденти ще бягат в Дубай

13

Анонимен

преди 3 години

Полицейщината дойде с Радев и Рашков. Присъедини се и Кацарски. Очакваме и други мераклии да се наредят след тях. А честито братя българи.

12

Анонимен

преди 3 години

Противно на всеобщото мнение, смятам, че един специалист никога няма да остане без работа. Кантарджиев ще е доста търсен в частния сектор. Злобарите, като Стойчо Кацаров са заменими, още месец два никой няма да го помни.

11

Анонимен

преди 3 години

така е при комунизма професоре - личния мотив е опрделящ

10

въпрос:

преди 3 години

какъв е тоя рев, щом е такъв национален капацитет, да не казвам богатство, в СФ има толкоз болници, вкл. частни, ще го глътнат веднага! айде бегайте!

9

Зрител

преди 3 години

Да се пробва в театъра.

8

Анонимен

преди 3 години

До номер 6: Пич, пийни едно хапче, успокой се, и пиши с малки букви! Ше обединяват, ще съкращават, ще правят чудеса червените нищооожествва за 2 месеца хоризонт ...

7

Анонимен

преди 3 години

ами айде с памперса и като Цола Драгойчева, а? ненаяде се! 600 000 лв декларира миналата година!

6

Надя

преди 3 години

Всички пенсионери които са на щат трябва да се освободят.Като им се работи да минат на часни договори и освободят места за млади хора .....

5

Анонимен

преди 3 години

Много забавен и смешен човек.Предаваше цвят в злокобните предавания на НОЩ.Щом колегите му го обичат значи е готин .

4

АнонимеН

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЪЛ И БЕЗСЪВЕСТЕН ГЕРБЕР!!! ПЪРВО КАРАШЕ ХОРАТА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ АСТРАТА , ПОСЛЕ ПУБЛИЧНО ОБЯВИ , ЧЕ Е ПОДКРЕПИЛ ГЕРБ!! ТОВА СЪЗДАНИЕ Е ЗА ЗАТВОРА!

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Щом си на държавна служба професоре...сори,компютъра те...изплюва,че си пенсионер и ти подписват...заповедта;*** се оплачи на...арменският поп.Ако Боко се върне на...бял кон(или Митоф),ша та...възстановят,ама едва ли ще стане.

2

Момо

преди 3 години

Голям рев с тези пенсионирания... Пууу... Е, докога искате да сте на тези постове? Нали и младите искат да се реализират?Ама нормално... Къде са 4 бона заплата и къде са 'иляда ле'а пенсия...

1

уууууу

преди 3 години

Ееее, много нагъл!