99

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ГЕРБ ще имат повече от 4%, ако няма платени гласове от маските и фалшифициране на изборите, както досега

98

Анонимен

преди 3 години

Защо ше участва мна избори престъпна групировка, финансирана от чужди фондации и фалпифицирала всички избори с вожд трафикант, рекетьор и криминален рецидивист.

97

Анонимен

преди 3 години

Новите партии са платени от накзаните

96

8

преди 3 години

Значи, служебното правителство нищо не е свършило!Чиновниците от ГЕБР са си още по местата,ромите вземат незаконни помощи и секат дърва на свобода,полицаите също са си същите биячи и брадатите,агенции ,митници са техни ...е ,как няма да печелят избори!?Янев, недей спа ,защото като спечелят изборите ще те вкарат в затвора ,че не си ги уволнил!

95

к1

преди 3 години

Подреждане на ПП на изборите на 11.07. :1.ИТН, 2. ГЕРБ, 3. ДБ, 4. БСП, 5. ДПС, 6. КП Лява алтернатива. На ръба Изправи се БГ . Извън категорично ВМРО, Възраждане и Българско лято.Резултатите са на база анализ.

94

Анонимен

преди 3 години

Не Ви разбирам. Ще гласувате, а там са същите стари кадри от преди 30 години?!? Или наследниците им? Това е равносилно да вярваш, че някога ще си купиш къща докато работиш за 600 евра, а чистачка на *** в германия взема 1200 евра...Гласувайте, като нямате друга работа само ще ви кажа че те печелят от всеки ваш глас, и никога не са се интересували имате ли нещо на масата, безработни ли сте, имате ли за децата си. Те си гледат техният интерес вие гласувате?!? За какво? Губите си времето с ***

93

Анонимен

преди 3 години

Кой има нужда от тази статия преди изборите?

92

Анонимен

преди 3 години

Измамници тая пасмина ще е трета, а би трчбвало да се забрани със закон катоп рганизирана престъпна група, а тиквата незабавно да се арестува и хвърли в затвора.

91

До коментар 79

преди 3 години

Нека те управлява кюлч чекмеджето и евро, ти гони михаля.аз не искам това.

90

Анонимен

преди 3 години

Според мен скоро ОПГ Гроб ще бъде обявена извън закона. Даже не знам какво още чакат управляващите.

89

Истината

преди 3 години

Свършиха годините, в които ни управляваха пожарникар и пазвантин, заедно с физкултурник и разносвач на папки в МВР. Дано никога повече не изпаднем толкова много.

88

Анонимен

преди 3 години

1 на изборите винаги е ГЕРБ - 3 винаги е БСП въпреки подкрепата на Радев

87

Сата НАТО

преди 3 години

на Коледа един хляб и две кисели млека ще струват колкото бутилка водка --------- Така ще стане, като се бутате в разни евро чакални и банкови съюзи, които носят само негативи. България трябваше да се откачи от еврото в момента, в който брюкселските идьоти почнаха да печатат необезпечени пари.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51 "Гласуваш за Слави, получаваш тошко." Не си съвсем прав - гласуваш за слаФчу - получаваш Мун..чо, гласувяш за Бойкикев - получаваш мун..чо, гласуваш за Костинбродска - пак Мун..чо. Мун..чо Велики чегърта де-що види, включително смяна на мутр..тро-донорите - Черепа отдавна вече не плаща, Мустака напълно се ската, останаха му само родните прокопчовци - е, как да няма ДОНОС за смяна на донора?

85

Анонимен

преди 3 години

верно ли е 20% твърдото им ядро?България явно има много раздута държавна администрация, трябва да се съкрати поне на половина, за да спадне малко това ядро на 10% поне.

84

Хахахахахах

преди 3 години

*** бтлгарски народ...това е

83

ГЕРБ първи? :D

преди 3 години

Някои хора не ги слуша главата...

82

до протестърите

преди 3 години

ако ние работещите до края на годината закъсаме с инфлацията и от там с липсата на пари, то ПРОТЕСТЪРИТЕ ЩЕ ГЛАДУВАТ И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРОСЯТ СТОТИНКИ, защото копейките явно повече няма да се изплащат

81

КОРУПЦИЯ!

преди 3 години

Корупцията е толерирана от всички стари политически сили. Те си заминават ЗАВИНАГИ!

80

Анонимен

преди 3 години

Има ли хора кото още вярват на Слави и Тошко Ива Митева Зака- политика за Пари