57

ВАЖНО СТОЛИЧАНИ!!!

преди 3 години

ПЛЮЩИ МОЩЕН ДЪЖД НАД БАНКЯ.ОБЛАКА ВЕЧЕ Е НАД МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ И ОТИВА КЪМ ДРАГАЛЕВЦИ.АКО СТЕ НАВЪН, ВЗЕМЕТЕ СИ ДЪЖДОБРАН И ЧАДЪР, ИЛИ СЕ СКРИЙТЕ ПОД НЯКОЯ КОЗИРКА, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ НАВАЛИ СИЛНО.

56

Анонимен

преди 3 години

Когато над София се мръкне И Пле. вню си легне еван, Отново пред бюста на Левски Букети от факли горят. И страшно проклинат коз. яци "Елате и ний ще ви спрем!" България ражда бунтари, Милиони бунтари безчет! За червеното знаме народно Живота си ний ще дадем Че Радев - това е България Го знаят по целия свят Че Пле. вню това е евания Го знаят по целия свят.

55

Анонимен

преди 3 години

Когато над София се мръкне И *** си легне еван, Отново пред бюста на Левски Букети от факли горят. И страшно проклинат коз. яци "Елате и ний ще ви спрем!" България ражда бунтари, Милиони бунтари безчет! За червеното знаме народно Живота си ний ще дадем Че Радев - това е България Го знаят по целия свят Че *** това е евания Го знаят по целия свят.

54

бий барабана

преди 3 години

ДАНИЕЛчо,мислех те за умен човек,но ти си по зле от Тома Биков,хора без морал и достойнства,скоро ще биети тъпана,като глашатая от АПИ

53

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Аз съм българче , ама ще гласувам за ДПС , за да ни освободи Ердоган веднаж завинаги от руското комунистическо робство и миризливия му ботуш!БОГ И АЛЛАХ МЕ ОБИЧАТ---ЗАЩОТО НЕ СЪМ РУСОФИЛ И КОМУНИСТ!

52

хахахахахахаха

преди 3 години

дори полумъртвото БСП благодари на Борисов за избора на недоразумението Митов.. с такъв нелеп кандидат за премиер няма никаква опасност ГЕРБ да управляват и след 100 години хахахахахахаха

51

Анонимен

преди 3 години

Митов, заложил си на куц кон /с повреден минискус/, на който дори и инвалидната количка на патриотите не може да помогне

50

Анонимен

преди 3 години

Радев, мачкай самопзабравилите се мутри и предателите; Писна ни да сме последни в Европа и първи по корупция

49

Койчо

преди 3 години

За мен митов нищо не е казал ами просто ги е изял

48

контра анонимен

преди 3 години

До Анонимен А Митов да не му е пирви братовчед... Митов, Митов, ако имаше повечко акъл, сега ти щеше да си президент, но....времената се менят - сега той казва , а ти само ще трябва да слушкаш... нама как - каквото си надробиш , това ще сърбаш...

47

ПКП

преди 3 години

Къдравата Сю в която партия е отишла - тази парти е изчезнала, отишла е на бунището на историята!!! Сега за щастие Къдравата Сю ще доведе ГРОБ до ГРОБ-а!!! Шайката ГРОБ и Бай Суджук са поели по Булеварда на Залеза ( Sunset Boulevard).

46

само питам

преди 3 години

абе де е БОЙКО,няма ли да изскимти нещо от зайчарника?!

45

Остави човека Дани!

преди 3 години

НЕКА СИ ЛЪЖЕ ПРЕДИЗБОРНО !НАЛИ СЕ Е УРЕДИЛ СЪС ЦЕЛИ 160 -ИЗБОРНИ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ ??!ДА МУ Е ЗДРАВЕ НА ФИГУРАНТА!Скоро ще му се наложи , вместо чалга да пее мюзеин с Ходжата на Истамбул!ЖЕЛАЕМЕ МУ ГО ОТ СЪРЦЕ....И НИЕ И ЕРДОГАН!

44

Анонимен

преди 3 години

КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА ПИТАШ ПРЕЗИДЕНТА, БЕ?

43

Анонимен

преди 3 години

До 41Че кой е президента, че да не го пита? *** фигурант. И всеки има право да се интересува. Ако на фигуранта не му изнася, да подаде оставка и са заминава в дубай на отчет.

42

Анонимен

преди 3 години

Всяка партия, в която се е намърдвал Митов се е проваляла. Момчето е поврътливо и скача от една на друга. ГЕРБ просто е следващата му партия. Дано му е последната на този kърлеж!

41

Тома Биков

преди 3 години

И аз не мога да СПРА ДА РЕВА, амо Бойко вика Митов,Митов реве по - европейски, а ние с Манов сме ВИЕЛИ.

40

България над всичко

преди 3 години

50% по-малко гласове за ГЕРБ, само заради тоя г'ей Митов.. ку'хия Борисов така и не се научи да си подбира хората - от леля Цецка на президентските избори.. до тоя целувач на американски за'дници от "Отворено общество"

39

Анонимен

преди 3 години

Тоя мъпет нещастен пак се изказа! Страк тресе Зайчарника, зализаните юпита ще си счупят краката да се обясняват! Тулуупът е пътник и иска да сложи този зализан мазник за министър председател. Нова муcypa, нов имидж. Евтини номерца! МУТРИ ВЪН!

38

Анонимен

преди 3 години

Слави е маша на Доган, осигури му 160 изборни секции в Турция и изчезна. Поредният предател в историята ни. Срам и позор!!!!