339

Гледай какво прави!

преди 3 години

Има една приказка "по приказките го посрещат, по делатаго изпращат".Така ще стане и с Радев - ще бъде срам за родното си място,за професията си и за партията, която го издигна!

338

Анонимен

преди 3 години

Дано има повече хора с ум и разум на изборите да да го изметем тоя и всички т.н. протестъри!

337

Анонимен

преди 3 години

Отишлото си правителство отказа да внесе актуализация на бюджета и по този начин върза ръцете на служебното правителство.кой нормален човек ще актуализира без причина годишния си бюджет през април бе yшанкo? Бюджета на плюс, а мутрочалгарите искат актуализация :)

336

nilesev

преди 3 години

Дребнав, злобен и отмъстителен. Освободи главния секретар на МВР, защото по време на така наречените протести ,той достойно защити от нападките на фигуранта своите подчинени. Унизи фигуранта публично и сега тоя му отмъщава за да успокои дребната си, злобна и отмъстителна душица.

335

Лъжеш

преди 3 години

Кума Лисооо!

334

Анонимен

преди 3 години

За толкова *** ни мислят! Дано не оправдаем това !Дано има повече хора с ум и разум!

333

Анонимен

преди 3 години

375 Д. Янкулова е пример за поръчкова журналистика, обслужваща партийни интереси. По времето на тройната коалиция бе ПиАр на правителството, на Военното министерство,ако не се лъжа, което е неприемливо за един журналист. Винаги е била сервилна на БКП/БСП/ДС. Друга, като нея е Лили Маринова, дори Божана Димитрова, не си позволяваше, да се унижава до такава степен, пред БСП като тях.

332

ПРЕВРАТ РАДЕФ

преди 3 години

Този и.род прави преврат!Уволниха не само главния секретар на МВР но с него и 220 офицери.....

331

Анонимен

преди 3 години

Другата събота ще ти покажем, че българите не ни е страх от тебе Радев и новата ти диктатура!

330

Анонимен

преди 3 години

Радев не му мигна окото като разреши 160 нови секции в Турция та да гласуват 500 000 турци на нашите избори.

329

Този е много глупав

преди 3 години

Т.е снимките с пачките и кюлчетата са истински, така ли да разбирам? Че Радев звучи напълно убеден, невинната душа. Той може да е толкова убеден или ако е бил там, или ако е участвал в изготвянето на такива снимки тип компромат, или ако е с наивинитета на тинейджърка, лайкваща по фейсбука и инстаграма. Та кое от трите е Радев? Хайде сега някой спец по обработка на изображения да пусне видео Радев как играе гол кьочек

328

Анонимен

преди 3 години

252 Комунистите са терористи, те взривиха църквата "Св.Неделя", по заповед на Коминтерна. А БСП/ДС,се гордеят със кървавата история на столетницата. Тази партия не е дошла на власт с честни избори, а с помощта на Съветската армия. Сега дойде на власт, чрез ИТН/Радев, през задната врата. Други народи биха забранили такава партия и биха съставили неопетнена левица, като тази в Западна Европа.

327

Рундьо

преди 3 години

Изкривяваш реалността като стар червено Армеец всички те видяхме подляр крастав

326

Аксиома

преди 3 години

Всяка крива линия,успоредна на Партийната, е Права!!!"..Моите ценности и тези на олигархията не се пресичат.."Те са успоредни и сочат една посока! Р.Радев

325

izh

преди 3 години

Както е изразът на изборните му ортаци "гъонсратлък". А на задъханите му от телешки възторг четкаджийчета - "ако не сте вземали нещо до сега от уличното лаене и плюене , не чакайте . Просто бизнес

324

The EconomistБорисов

преди 3 години

The Economist сравнява управлението на Борисов с мутренски сериал!

323

Иван

преди 3 години

Президентът на мафията Крадев се оплаква че не му актуализирали бюджета за да граби повече.

322

Румчо Мамин Златен!

преди 3 години

А кой, една седмица след като вдигна юмрука на площада, се снима с мутрата на БСП - Гергов? Кой седна да пише нова "Визия" за България и беше сниман редом със стари ДС кадри? Кой беше дупе и *** с главната мутреса на протестите - Мая, получаваща субсидии от Божков? Радев, след като се уволниш есента те очаква едно дълго посещение при бай Ставри. Дано тогава поне да ти дойде акъла.

321

Кака Мара

преди 3 години

А бе къде са младите протестъри от миналото лято?Що не видях нито в парламента,нито в служебното правителство някой? Че такива кукундрели като Дончева и Зайкова физически са по-близо до Бакърена фабрика? Добре че поне онзи културист показаха, за да оплакнем окото.А гол даже е розов сън!

320

Е па прав е

преди 3 години

Той няма нищо общо с олигарси , защото такива в наше село няма. Тук има някакъв гащ.нически крими контингент, част от които седят без пари в Белград и Дубай и стапят каквото са успели да натикат в куфара при скоростното си заминаване. Това не може да се квалифицира като олигархия. Има и някакви псевдо-бизнесмени на прехода дето се въртят край него, с по някой хотел или кръчма. Това също не е олигархия