214

Тоя

преди 3 години

шарлатанин по нищо не се различава от *** или жоро шпагата например,просто се е взел много насериозно ,опитва се да звучи(да,да звучи,защото освен по ФБ реално го няма никъде)поучително,като човек с голям житейски опит( горкия семейство и дете не е създал,а се гласи държава да управлява) и затова отвръщава повече от тях. Иначе задачата му е същата ,към отклоняване на гласове от партии,които биха повели държавата в правилна посока ,към просперитет и благоденствие! Слуга на олигарсите!

213

Анонимен

преди 3 години

Лъжа или истина е, че боса на Вис 2 е застрелян точно когато е пътувал за среща с Трифонов?

212

Анонимен

преди 3 години

МОЖЕМ ДА СИ ОТДЪХНЕМ ЕРАТА БОРИСОВ СВЪРШИ- ИДВА ЕРАТА НА ЧЕРЕПА И ЕДРАТА ОЛИГАРХИЯ, ОБРАЛА НАРОДА СИ И СЪСИПАЛА СЪДБИТЕ НА МИЛИОНИ.

211

Гражданин Дидо

преди 3 години

Слави и стига с този ГЕРБ дадох ти гласа си ,но нещо почва да ме съмнява във Вас.Искам да чуя ясна програма и стъпки на подобряване на живота в България.Моля спрете тези махленски нападки , защото започвам да търся друга алтернатива.Бойко та Бойко кажи нещо за Доган ,Мая Манолова ,Христо Иванов,Атанас Атанасов и много други ,, патриоти,, *** на някого

210

3th gen рептил ФАЩ

преди 3 години

Славчо е само за парлама, с него проучваме електоралния пазар в България. Резултатите от тези избори показват недвусмислено, че през 2025г. можем да назначиме Азис за премиер. Гарантирано от ЦРУ и Мосад.

209

MaйMyнaтa

преди 3 години

Що не го блокират от фейсбук тоя, Тръмп го блокираха а тоя го пропускат

208

Анонимен

преди 3 години

Недеите не е хубаво така да се подигравате на хората че са слепи и са кьорави.това е грехота всеки си има своята борба в жовота.не се гаврете с човека не мисля че има нещо общо здравословното състояние на хората с политиката.и защо му позволихте да влезе в политиката като не е добре да се подигравате и гаврите мислете като говорите българи.ния знаем че тои си прави операция на очите и на крака и от тогава не е добре.не се пресмиваите на страданието на хората.

207

Българин

преди 3 години

Както и да наречете Слафчо фейсбука ,Славчо чалгаря,Станислав мишока,Славун патерицата няма как да сбъркате

206

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

България плаща 2 пъти по-голям членски внос за ес отколкото получава от еврофондове... От 2017 насам все взели под 3 милиарда от еврофондове, а сме платили 5.5 милиарда членски внос... Винаги можем да спрем да си плащане членския внос...

205

Г-н Лъжа

преди 3 години

нямахме, но вече имаме! Или по-подходящо г-н Злоба!Поне намерете някакъв читав юрист, поне не се излагайте с "великите кадри". То артисти, артисти, ама и затова май не стават,а за политики мълчание очакваме от вас - не е за всеки!

204

Анонимен

преди 3 години

Искахте промяна, имате я. Но като ви спрат парите от Брюксел, не искам да ревете. Казвам "Ви" защото мен не ме интересува дали ще спрат еврофондовете или не, моята работа е непокътната в такъв случай. Но вие...ще видите кон боб яде ли.

203

До 235

преди 3 години

Той Слафчо не ги разбира тия работи,трябва да питаш Тошко,новият Жельо Желев

202

Анонимен

преди 3 години

Този в пресечна точка по нова телевизия тоя верно нещо го стяга шапката него познавам но трябва да си стои вкащи че е доста зле.

201

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Слави трябва да благодари на мракобесния нощ, който го доведе на власт. Безчинствата на некадърните доктори от нощ и безумната масова ваксинация с опасни препарати доведоха до неизбежното му идване на власт...Давай Слава, мачкай нощ и назначи Мангъров за здравен министър...

200

Анонимен

преди 3 години

Може ли само онзи напрегнат и болен човек с очилата да не го пускате по телевизията повече в предаванията да си седи там и да се лекува.

199

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО НАПОСЛЕДЪК И НАЙ ВЕЧЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ БОКО ТИКВАТА И ЦЯЛАТА ГЕРБАВА ШАЙКА И ГЕРБАВИ *** ЪАКА ЯКО СЕ АКТИВИЗИРАХА,МИ ЕТО ГООТГОВОРА СПОРЕД ПОСЛЕДНИ ПРОУЧВАНИЯ НА МАРКЕТ ЛИНКС И ТРЕНД ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ВЕЧЕ ИЗПРЕВАРВА С 3-4 ПУНКТА ГЕРБ

198

Паретик злобен

преди 3 години

Конституирането на ЦИК е в чл.46, а той е пипан, г-н Трифонов.От текста в този член се вижда, че длъжностите в ЦИК се назначават в максимална степен от ПРЕЗИДЕНТА.ЗАЩО ВАШЕТО ЦИК, ТРИФОНОВ?Президентът не е ли на всички българи, Трифонов?И защо ПАК АНГРО ЦАПАТЕ ВСИЧКИ ОТ ЦИК?Да, шефката на Парламента правилно ви е казала, че изискванията към членовете на ЦИК са в чл.50.Изискванията са за достойни хора и ДА, ИМА ПО ЗАКОН НЕЗАВИСИМОСТ НА ЦИК,ТЕХНОКРАТКАТА НЕ ВИ ЛИ ГО КАЗА?

197

Ех народе

преди 3 години

Какви философи и политолози сте всички в тая държавица...Бил патерица на Бойко,ама се оказа че не е,той каза че със никоя стара партия няма да има коалиции,ама що не бил съставил кабинет,страх го било...Вие имате някакви умствени проблеми хира,от 1 месец задавате едни и същи въпроси на които отдавна ви дадоха отговори...Вие оправяне нямате,още царя ви го каза че чипа ви е сбъркан...

196

Българин

преди 3 години

Слафчо и Радеф,спрете да тормозите нашите бащи и майки ,те телевизора не знаят как да пуснат,а вие ги карате да гласуват на машини,изглежда вие срам нямате

195

АнонимеН

преди 3 години

НЯМА ПО ВРЕДНА ПАРТИЯ ОТ ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!