14

Мдаа,

преди 3 години

оформя се новата тройна коалиция май, не че не си е оформена отдавна де. Дерзайте тролчета, много работа ви се отваря!

13

Уф

преди 3 години

дано системните партии най сетне се опълчат на тази лудост на еднодневките, създадени само да всяват хаос и анархия, превръщайки България в лесна мишена. Все пак когато си за един мандат в парламента можеш да правиш всякакви щуротии и клоунади, но ако смяташ да останеш в политиката с години трябва да действаш отговорно към хората и да се съобрязяваш с обществените нагласи и възможности.

12

1234

преди 3 години

Днес изгря новата-стара тройна коалиция да ни е честита!

11

Анонимен

преди 3 години

Махайте ги тези тоталитарни партии и направете модерна европейска демокрация. Толкова ли е трудно да се съберете няколко десетки хиляди граждани на площада и да се обявите за новата власт на държавата?

10

Калеко Алеко

преди 3 години

Какви комисии бре, от кога адвокатската колегия на Мутрите се превърна разследващ орган в НС, сестирите галеви и тюлена с гумената лодка не разбраха ли че вече са пътници, учиндолския принц им подля вода и ги насочи към канализацията, от Шоуто на Каналето им подготвиха този сценарий с активното участие на фигуранта и мераците му за преЦедентска реСпублика ... !!!

9

мамка му

преди 3 години

Що не съм по-млад да се разкарам от тая шиbaнa държава без да се обръщам!?

8

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПАРЛАМЕНТА СЕ СГОВНЯСА....И "ПРОМЯНАТА" ЗАСМЪРДЯ , ЯКООООО...ТОВА Е КРАЙНИЯ ЗАВЪРШЕК НА ЕДНО НЕКАДЪРНО ШОУ...!ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ , ДА ИЗПРАТИМ НЕКАДЪРНИТЕ И АЛЧНИ АРТИСТИ , СЪС СИЛЕН ШУТ В *** ....ТАМ , КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!НАЦИЯТА И НАРОДА ---ЗА ДОМА , СЕМЕЙСТВОТО И БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИЯ , НАД ВСИЧКО!!!НАПРЕД БЪЛГАРИ!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарните избори са най-големият подарък за БСП и ГЕРБ, чак е смешно. Вижте САЩ, вижте Британия - 2 партии и ТОЛКОЗ! И никой не знае за кой гласува, никой не го инетерсуват никакви личности. Ако в мажоритарните избори личностите имаха значение в САЩ нямаше да има понятие "Син" или "Червен" щат.Ама то тази идея не идва от хора, които се занимават с политика. Идва от певци, които се опитват да изместят пожарникари.

6

Анонимен

преди 3 години

Радев ако даде мандата на БСП ще направят правителство подкрепяно от Герб и ДПС,

5

Анонимен

преди 3 години

Не се карайте всички сте ***

4

Анонимен

преди 3 години

Сега, ако не се притесняваха от народа, щеха да направят коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС, обаче тогава ще се зачеркнат завинаги, нема как да стане :)))

3

Анонимен

преди 3 години

БСП в момента си правят харакири

2

Анонимен

преди 3 години

Мафията, превзела България днес координирано нападна силите на промяната. Парламентарната коалиция на статуквото ГЕРБ+БСП+ДПС блокира промените в изборния кодекс, а извънпарламентарната им патерица ВМРО протестира на улицата против всякакви промени.

1

Реалист

преди 3 години

Какви ревизии бе, като този парламент няма да го има след 2 седмици.