69

Анонимен

преди 3 години

Пълен игнор на крадеца,само така можем да се отървем от него,притесненията ми идват от к'омунягите на Нинова,през годините те са доказали че са безпринципна партия и няма да се изненадам ако се прегърнат с хората на Борисов!

68

Анонимен

преди 3 години

правилно с кандидати за затвора няма какво да се разговаря.Единствения въпрос който вълнува милиони е кога по-скоро ще влязат в затвора от шайката и дали ?

67

АнонимеН

преди 3 години

АКО ИТН ОТХВЪРЛИ КАБИНЕТА НА ГЕРБ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО АВТОМАТИЧНО ПЕЧЕЛИ МОЯ ГЛАС ЗА ТЯХ ОТНОВО!!!НЕ ВЯРВАМ НА НИКОГО ДОКАТО НЕ ГО ВИДЯ В ГЛАСУВАНЕТО, ЧЕ СЪМ СЕ НАГЛЕДАЛ НА НОМЕРА!

66

Анонимен

преди 3 години

Всичките действия на ИТН обслужват ДПС. Първо гласуваха всички комисии с ДПС. После избраха да гласуват "Прозрачно" с вдигане на ръка с ДПС. ИЗбраха председател на Парламента жена от ИТН, която преди е бил политически сътрудник на Хр. Бисеров - ДПСТова че махат секциите в чужбина и въвеждат гласуване по пощата кого обслужва? -ДПС

65

Анонимен

преди 3 години

"Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при демокрацията и ЕС, икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, живее по 90 г."===============================Прекрасно чувство за хумор. Браво!

64

Анонимен

преди 3 години

Протестъри, защо не управлявате, къде ви е правителството?Нали била дошла промяната?

63

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва Слави да говори? Важното е да го върши, както и го прави. Като му дойде времето-ще го каже, за разлика от гербавите ***, които ежедневно сипеха лъжи и измишльотини. Многото приказки и лъжи са излишни. В паника са герберите, усещат края си.

62

селянин

преди 3 години

едно е да ляляш друго е да управляваш дръжавате тва е чалгара бате ви Слави а за 80% прав беше оня

61

Чиновник

преди 3 години

Джуджето Тошко е много злобно и много зор си дава, но не си дава сметка, че е НИКОЙ. Ще яде дървото и той и цялата им жалка партийка.

60

Българин

преди 3 години

С Брюксел и Вашингтон ние българите живеем добре!

59

До вр

преди 3 години

За какво да ги арестуват ?За това,че ВР пожелал ??ХахахахаДокажи и арестувай бе ,кош !

58

Капиталист

преди 3 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива.Децата ми спят спокойно!

57

Анонимен

преди 3 години

Това е добре, сега или нови избори на които ГЕРБ ще има над 1 милион гласа, или Орешарско- руско мафиотска диктатура, която ще я ИЗМЕТЕМЕ като 2013- 14 година! Ако трябва и с помощта на Вашингтон и Брюксел!!! Митов още днес да върне мандата за да се върти по бързо ролетката

56

Анонимен

преди 3 години

Абе,Станислав Трифонов с какъв щам на К19 е ? Голяма карантина изкара ? Къде го е ударил вируса ?Май в устата ....,или пък в пръстите на ръцете ...Жив ли е този човек ?Гласят го да управлява ...Тошкооо, къде е Станислав ?Добре ли е ?Ще ни управлява ли ?Ще благоволите ли да кажете нещичко по-конкретно ...

55

Анонемен

преди 3 години

Славуца защо мълчи ? Какво в устата си държи ?

54

Анонимен

преди 3 години

ИТН били патерици на Боко. Смях. Ще им се, но номерът няма да мине със спекулациите. Герб са история...Те първа ще се разбере какво са вършили този период.

53

stiling

преди 3 години

"Теа са като някоя секта"Много точно казано, мълчат като риби и нито можеш да разбереш какво искат, пък камо ли какво ще правят.Нещо не им дойде дюшеш тоя зашеметяващ резултат. Трагедия, чудят се какво да правят. Аз и незнам дали някой читав ще се навие да стане премиер на "Слави" та после да опере пешкира хахаххаха. Ама Вие си ги избрахте.

52

Българин

преди 3 години

Поклон пред г-н Трифонов!

51

Герберуги

преди 3 години

Със сигурност българите в чужбина са доста по-образовани и имат по-голямо право на глас от "хората" във факултета и столипиново, където всички знаем кои са първенци!Спокойно, може да сложите някой от тях министър, що пък не!? Щом барабанист може да е министър на културата... а всички викаха, че Славчо щял да прави шоу в парламента...

50

Анонимен

преди 3 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при демокрацията и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, живее по 90г. купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.