127

Сожгын Ицелыпатын

преди 3 години

И галактически вод да измислят, пак няма да гласувам, както и не съм!Ако стане задълижтелно, ще гласувам за ДъПъСъ напук!

126

Анонимен

преди 3 години

Мина една седмица откакто ги избраха....досега такъв панаир не сме виждали.

125

Баче Кико

преди 3 години

Махаме ограничението за боря на секциите само за Евро съюза и Англия примерно - и кво праим тогава? Какъв ще е проблема? Че не си плащат данъците. Разберете гербави *** - вие сте държавни чиновници и "данъците" които плащата са от заплати от същите тези данъци - демек само въртите едни пари и не допринасяте с нищо.

124

Анонимен

преди 3 години

В следващия въобще няма да ви има , палячовци

123

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам за кметски избори да гласуват само собственици на не по-малко от 1/4 недвижим имот с изрядно платени данъци и задължения.И постоянен адрес от поне две години.

122

МАЛИИИ

преди 3 години

ЛЯТОС НА ИЗБОРИТЕ ГЕРБ ЩЕ Е ЗАД БЕСЕПЕТО ДАЖЕ ХАХААХАА...

121

Анонимен

преди 3 години

На тези това ли им е най-големия проблвм- следващите избори? Как ще увеличат доходите на хората, как ще подпомогнат бизнеса, кой ще поеме отговорността за починалите от Ковид за напред, и т.н. и т.н.. Много по-важни въпроси има отколкото следващите избори.

120

Анонимен

преди 3 години

На тези избори не гласувах,ГЕРБ ми омръзнаха, другите са стари муцуни или нови и д и о ти.Като гледам какво се случва от първия ден, май омръзването от Бойко Б и ГЕРБ ще ми се размине и на следващите избори харесвам-не харесвам гербаджиите, ще се наложи да гласувам за тях.Повечето ми познати са тежко разочаровани,както от състава на този парламент,така и от първите действия на "новите" политици.Ако така продължават на следващи избори Борисов ще ги разкатае.

119

Анонимен

преди 3 години

Баче КикоБорисов като направи партия и беше нещо ново имаше пълно мнозинство в парламента докато за Слави едвам му стигнаха процентите за второ място

118

АнонимеН

преди 3 години

ИТН НАПРАВИ ЛИ РАЗБИВКА ПО ГРАДОВЕ!!!!ИТН ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ АКО ПОДОБНО НЕЩО СЕ ПРИЕМЕ МОЖЕ И ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ!------И ТОЧНО КАК ЩЕ ИМА СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ПРИ ПОДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ!!!ВСЕКИ ЩЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА, ЩЕ Е КАТО СЪБРАНИЕ НА ПИРАТИ КОИТО ГЛАСУВАТ ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ :D

117

Анонимен

преди 3 години

Вкарат ли мажоритарен вот, ГЕРБ са първи, ИТН отиват на мястото на ДПС трети, а ДПС ще са втори :) БСП заминават в небитието. Честито на всички, дето си мислеха, че ще има промяна хехе

116

Анонимен

преди 3 години

Мафията ще си купи депутати, слепи ле сте.

115

Баче Кико

преди 3 години

Бе не знам колко гласа от чужбина ще дойдат за ДПС или за ИТН - ще видим. Аз обаче искам да попитам герберастите, колко гласа от чужбина очакват да дойдат за партията им майка? Аз се сещам за 2 - мис ду *** от барселона и на Баце дъщеря му от САЩ. Други ще има ли?

114

гого

преди 3 години

Имайте предвид че българско гражданство може да се получи дори ако си се родил и живееш в чужбина, ако само единият ти родител е със българско гражданство. Примерно един емигрант от БГ през 1988, който има 3 деца родени в Турция, съответо те имат по 2-3, а защо не и повече деца, потенциално възможно е от този един емигрант да произлизат 10 български граждани, които са родени извън България, най-вероятно не знаят езика и са се дистанцирали от бг политика.Е тези сега ще са избиратели.

113

Анонимен

преди 3 години

И защо да ме управляват хора, избрани от други хора, които няма да изтърпят последствията от избора си? Човекът на 5-10 000 километра и ще има глас за моя гръб??? Ми нали избора аз ще си го търпя, а не те?????АБСУРДНО Е!!!

112

Иди Амин

преди 3 години

Яко ще се мре ако Хаджи Тошко ръководи всинца ни към новото време!

111

Умник

преди 3 години

Умник. Как ще ги броиш бе Тошко. Колко са берачите на ягоди днес и колко ще са август? Спасението е само да се направи активна регистрация един месец преди изборите

110

Бойко го

преди 3 години

Е яд! И мен ме е яд! Защото превръщат България във фронтова държава. Чудех се защо ДБ толкова залитат по ДПС и БСП, защо посланника ни се казва Мустафа, а то защото ни отдавали на Турция, че с тези русофили не можем да се справим с Русия. Слушайте ми думата Черноморието ще бъде завзето от Русия, а останалата част от Турция чрез ДПС

109

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми намирисва на измама с тези машини, не познавам човек дори и не съм чувал за такъв гласувал за тези.

108

Кънчо

преди 3 години

Този човек е изключително противен. Оня ден искаше да разчленява журналист за неволна грешка, вчера по абсолютно просташки начин се опита да язви една жена ( без значение каква ) и то публично... Та от тоя и шефа му, дето при клетвата даже не стана от уважение не към парламента, а към страната ще чакаме нещо добро....ми не мерси.