308

Анонимен

преди 3 години

ИТН е троянски конник, очевидно, а българчетата гласували за тях отново подкрепиха прецакването на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ

307

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 334Аааа, сега разбирате какво означавала фразата ... кгоато ви е удобно да го позлвате в разговор.Гейтс и останалите са прави. 500 милиона човеци, не повече.

306

Робот

преди 3 години

Славчо, забрави ли за 120 депутата и мажоритарния вот?

305

Анонимен

преди 3 години

До Иван РТо па едни сериозни ... в България сериозни са само бухалките и парата ;)

304

ИТД

преди 3 години

До Анонимен 331Опорките си ги записвам директно от Тошко.Скоро Тошко ще даде още, не се притеснявай.

303

Анонимен

преди 3 години

Някои ли не разбра защо първоначално бяха кръстени "Няма такъв народ"? Е, няма такъв п**** народ. Честно!

302

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Това с намаляването на депутите си е откровенно популистко."Защо?"Де що има специалисти в България по конституционно право го определят от години за безумно предложение."Тея са толкова бавни и за нищо не стават. Благодарение на такиова "специиалисти", Гешев не можа да вкара Радко в затвора ...

301

Иван Р

преди 3 години

Едно е да говориш глупости от телевизия 7/8, друго е да се занимава със сериозни неща.

300

Анонимен

преди 3 години

327 още опорки имаш ли?

299

Анонимен

преди 3 години

нема к'во да рипате гербери, 100 % машинен вот, гласуване по пощата за хората в чужбина, и премахване на глупавото ограничение от 35 секции чужбина, времето на Вашите фалшификации свърши, хубаво е да проумеете този ФАКТ.

298

Анонимен

преди 3 години

До ПротивОсновен принцип на представителната демокрация е че обществото в дадена суверенна държава избира свои представители /депутати/, които да упражняват законодателната власт. Въпроса е че юрисдикцията на българския парламент се ограничава изцяло и само в територията на България, така че хора живеещи в Турция, Германия, UK, САЩ и т.н. е безумно да претендират, че имат правото на глас! Гласуването в чужбина опорочава всички основните принципи на демокрацията, това просто не е демокрация.

297

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 302Как няма да отпадне мажоритарния вот като ГЕРБ щяха да ги попилеят при тези резултати. Това с намаляването на депутите си е откровенно популистко. Де що има специалисти в България по конституционно право го определят от години за безумно предложение. Най-малко има парламентарни комисии и как ще бъдат попълнени. Лесно е да обещаващ небивалици на преобладаващо лош матреал.

296

ИТД

преди 3 години

Промяна няма да има. Изгъбаркахме се с вас.НЯМА да има мажоритарен вот.Няма да има намаляване на депутатите на 120.Няма да има законност.ЩЕ има някои други неща ..... ..останете на линия.Суверена да го .....*** гадни бяхме, всичките. ....Ваш. Славчо.

295

Анонимен

преди 3 години

Става дума за подоходния данък и осигуровките. данък имот и ддс не важат, понеже тях ги плащат клиенти и собственици на имоти, може да са всякакви, вкл. и чужденци, туристи и т.н. Смятате ли, че е редно на всеки чужденец, който е пазарувал от Бг магазин или е купил селска къща, да му се даде право да гласува и да става депутат? Никъде го няма това; гласуват онези, които работят у нас, плащат подоходен данък, осигуровки и точка.

294

Анонимен

преди 3 години

Явно славистите са гъсти с дпс, или са *** като .ъз.Друго обяснение няма. Така както предлагат да се състоят изборите, може славистите да вземат 20-30 процента, но дпс ще вземат поне 30.

293

Ясно е

преди 3 години

Тошко от сега подготвя почвата за изборни фалшификации. А Нинова съгласна ли е

292

Анонимен

преди 3 години

До Изнервенми като не искаш машинно гласуване, започваш да събираш подписка за референдум за премахване на машинното гласуване, прави се референдум и каквото народа каже, съмнявам се обаче че ще успееш да събереш повече от 100 подписа, но все пак опитай

291

Осман паша

преди 3 години

Карадайъ се държа единствено на ниво! Ашколсун!

290

Анонимен

преди 3 години

има 4 милиона български граждани, които нищо, ама нищо не допринасят за България; от тях 3 милиона са в чужбина и 1 милион се въдят тук на помощи. Държавата събира и харчи десетки милиарди от 3 милиона работещи българи, а останалите ще ми казват как и за какво да се харчат тези пари. Много е нагло и безобразно. Секциите в чужбина струваха 40 милиона, а нито една стотинка не е възвръщаема от тези 'гласували'. Защо? И докога?

289

Против

преди 3 години

Против, някой/някоя берящ 20 години ягоди, който си идва за седмица да пие на слънчака да решава вместо нас. Видяхме ги гласувашите в Англия. Някои говорят по-лошо български от изселниците в Турция. Да си пазят личните карти, да си идват, не ме интересува кой гледат тук или дали, но да има критерии да живеят поне 6 месеца тук, за да гласуват. Иначе, те няма как да правят информирано решение за това кой да ни управлява. Гласуват на емоция, за песните на куку бенда. Не, благодаря. Тогава си ела.