55

АнонимеН

преди 3 години

30 МИЛИАРДА ВЗЕТИ ОТ НЕГО НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!! ДЪРЖАВАТА Е НАПЪЛНО РАЗОРЕНА СЛЕД БОРИСОВ!И ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛЕЩИ , ЧЕ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕЛ ДА ИЗТОЧВА КАТО ТЯХ ТОЛКОВА МНОГО!

54

Авера

преди 3 години

Бойко къв е този концлагер в Перник!

53

Голям купон

преди 3 години

То при таз несериозна и нестабилна държава вече и нас от нищо не ни е страх! Сигурен съм, че ако Луна се яви за кандидат за президент народа ще гласува 60% за нея - поне ще е весело!

52

до протестърите

преди 3 години

разбра се, че никой няма да гласува за правителство на Баце, тогава ЗАЩО още пишете за протести срещу него и пускате измислици, заемайте се да правите кабинет със Слави Трифонов, защото иначе идват Нинова и Румен Гечев

51

Калеко Алеко

преди 3 години

Служебното правителство няма да помогне на мUнчо да спечели президентските избори нито ще детронира ГЕРБ от Власт, напротив след него ББ ще се върне оже по-силен, а Румбата още по-категорично ще изпадне в своята несъстоятелност ... Уличната шайка която се намъкна през задния вход на Парламента, ще се загуби някъде из кулоарите му, дакото воюва както с ГЕРБ така и помежду си, а партиите на Копейкин, Малинов и тези на Черепа ще бъдат изметени напълно от бългаското политическо пространство ... !!!

50

АнонимеН

преди 3 години

ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЕН НА ПРЕМИЕР ЩЕ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА И ТОРМОЗИ НАСЕЛЕНИЕТО!!!

49

Мутрата

преди 3 години

Той уби България!

48

Анонимен

преди 3 години

Засрамете се!За умрелите или добро или нищо.

47

Анонимен

преди 3 години

Партиите да спрат временно процеса на смяна на правителството, заради сигурността на държавата ни!Обстановката в момента е опасна,нека изчакат!

46

Анонимен

преди 3 години

боко тиквата увеличи три пъти дълга ни за тези 11 години .През това време сметките на тиквата и герб се увеличиха 300 пъти .боковите сметки са невидими но тези на герб могат да се видят. Как така държавата задлъжнява а сметките на герб през същия период нарастват в пити ???

45

Анонимен

преди 3 години

Ако не те беше страх,щеше да подадеш оставка още през лятото.А сега бла,бла,друго не можеш и да кажеш.

44

Анонимен

преди 3 години

Ми защо взимаш отбранителна позиция тогава. !0 години не ви ли стихнаха да се наядете.

43

Анонимен

преди 3 години

Чудя се защо лъжите за кражби се разпространяват така безпрепятствено и без необходимост от доказателства. Отговорът е логичен - хората говорят така, защото знаят, че ако те самите са във властта, ще крадат с всички сили и друго поведение не могат да си представят.

42

БАБИКЯН

преди 3 години

до баба мараТИ СИ НАЙ-УМНАТА И ИЗОБЩО не ръсиш лъжи и измислици, Бабикян ще те вземе в екипа си в Народното събрание

41

Анонимен

преди 3 години

Бай бай Бай Бай.

40

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боку Кюлче Чекмеджаноф е до...тук.Сриването му е трайно и...безвъзвратно.Зрелището...предстои,мола населението да заеме...удобни позиции за да наблюдава...сеира на десетилетието и да му се....наслади. (Прес...съобщение на Има...няма Такъв Народ и...приятели)

39

Анонимен

преди 3 години

Тиквата пак ще е премиер, само защото другите са още по невзрачни.

38

Анонимен

преди 3 години

Казаното е нищо ,направеното-всичко.?Борисов ,ще има ли наказани от твоите членове и депутати на герб ,които работят против общият интерес на обществото , а само за личен и родствен келепир Ще продължават ли да имат неограничена власт да се разпореждат със своите,, роби,, да ги продават, дори да ги ,,убиват,, ?

37

Интелектуалец

преди 3 години

Народа е с Герб и Генерал Борисов! Мачкай Бойко комунистите!

36

Кофпомпа

преди 3 години

Един ден всяко дръгливо куче бива изхвърлено с шутове.