391

Dinosaurus

преди 3 години

Тафров, дедовото, ако избирателите са нанесли "звучен плесник" на ББ с 26% подкрепа, вашите 9.5% са здрав ритник. А вие правителство се готвите да излъчвате. Айде по-кротко с истериите да не ви наденем усмирителна риза ние, бългаските данъкоплатци+електорат. Щото ония по странство нищо на дават в бюджета, само сеир гледат и "верват" на телевизионери, социални мрежи и налудничави шоу-мени. Пилците се броят наесен!

390

Анонимен

преди 3 години

Тук някой счита опита на разумните да се справим с кризата за концлагер! И твърди че живее в чужбина, по-точно в Англия! Няма как да си в Англия и да твърдиш че тука мерките са като в концлагер! Нещо яко лъжеш! Май си ресторантьорче, което газ пикае че не му работи чалготеката, а пък пустите му книжарници работят! Познах ли! Споко, Славчо ще ви пусне да дъните музиката му на макс, но срещу това ще носи отговорност за умиращите пред препълнени болници българи, при това лична отговорност!

389

Анонимен

преди 3 години

Мдааа, Иван Костов (ДБ) иска власта?!?!Няма начин!!!На Слави адютанта се прави на мъж, обижда и дава квалификации още преди да еполучил реална власт. Представям си какво ще е после когато ЕВЕНТУАЛНО получи такава власт.Изобщо буллгаристанска работа............

388

дедо гого

преди 3 години

не се будалкайте младежи, Слави е поредният политически проект на кукловодите от ДС само да си запазят властта и имането. Не му давам повече от година ако въобще му дадат да управлява. Гледайте кои ще са министрите с неговия мандат и ще разберете кой кум, кой сват, кой от страната на булката...

387

Анонимен

преди 3 години

Няма коментар от едни нахакани господа от СДС, нито за изборите, нито за перспективите. Пишман воеводите също си отидоха. Нацията се чисти от ***, така че, да не влизаме в дребнотемие.

386

Чакай, чакай

преди 3 години

До Анонимен 421Вие имате къщи, нямате домове, защото живеете някъде под наем! Имате имоти и с какво ви помага това? Говориш за предците си, но те са се борили за тази държава, а не са избягали, за да прислугват някому! Да България е и ваша Родина, но не е редно да изберете някого и да сте като странични наблюдатели от вън, а тук хората да сърбат попарата, която сте надробили!

385

Анонимен

преди 3 години

Ко стана Слави що не говори. Нали няма такъв вирус?

384

Анонимен

преди 3 години

Викайте Урсула и Шарл и спирайте парите на глпака Слави

383

до 448

преди 3 години

Аз работя на бюро в чуждестранна фирма на добра заплата и си живея добре в София. Не съм оставил родителите си и имотите си. Както виждаш, след като имам време да пиша тук, не полагам къртовски труд. Ти какво бачкаш в чужденеция?

382

Анонимен

преди 3 години

449 под излизане на светло се разбира най-накрая да уважат тоя народ и да му кажат 2 думи, ей така за кумува срама! Не може да имаш претенции да управляваш държавата, да се пънеш че имаш хора за министри по всички места, да учиш всеки как се прави и да се подиграваш, а когато народа ти гласува доверие да му покажеш среден пръст и да треснеш вратата в лицето му! Защото ИТН в момента това прави- показва ни среден и като искаме отговори на обикновени въпросчета, ни тряскат вратата в носа!

381

440

преди 3 години

Самотекът в щата Тексас показва по-добри резултати от концлагера, в който искате да натикате хората. На страхливци и майцепродавци власт не бива да де дава в момента.

380

Анонимен

преди 3 години

ИТН ще излязат ли най-после на светло?...-------А Бойко върна ли мандата, че не се сещам?

379

Анонимен

преди 3 години

Ягодите ги берете вие в България, даже не го и виждате... Да сте живи и здрави, хубав ден ви желая, въпреки че ми е ясно, че сте извън кожите си от постижението на ГЕРБ.

378

до 435

преди 3 години

Виждам чети си по-по и от ,,герберюгите"?!?!Какво ли същество си млади другарю?!?!

377

Анонимен

преди 3 години

Като чуя за ДБ и се сещам за тая кметката на община''Красно село''-София.Не ми трябват ДБ!Нищо,че се отрекоха от нея тя си седи кмет!Следователно е скрита калинка и слуша какво диктува ГЕРБ!

376

Анонимен

преди 3 години

Все още не мога да разбера как нормален човек би гласувал за ГЕРБ или Демократична България, която е коалиция с водеща роля да ДСБ, т.е. Иван Костов, отвърлени още през 2001 година. Другата партия е начело с Христо Иванов, бивш министър на гербeрунгелите.

375

Анонимен

преди 3 години

на плъха от ДБ хич не му вярам.

374

Хахаха

преди 3 години

Има такъв народ има ли лидер, че нещо не се появява.нЕкой да му напише нещо.Само да не е виц...

373

Сата НАТО

преди 3 години

Слави е всичко това което каза, че и дедо на 60 г отгоре на всичко, възпитан в комунизма, ------Слави е на 54 и ако той е само е ходил на училище през комунизма, бате ти Бойко е активен комунист и то от силовия апарат на БКП. Дайте да не си говориме глупости. Ако ви е харесвало Боко да вие бес 200, да сте гласували по-активно.

372

Анонимен

преди 3 години

До една от чужбина Защо не излезеш в центъра на Лондон да крещи, че искаш отваряне на всички заведения, а! Защо не се покажеш по тяхната телевизия и не наречеш болните хора, заплашени от смърт при евентуален ковид "сухи съчки"? Гласът за Слави е глас даден като отказ за справяне с кризата! Той обеща пълен самотек! За това гласувалите за него в БГ са 60% ниско образовани и то с един определен етнос! Как искате да ви уважаваме като сами се сложите до тия 60%? Вие избрахте как да ви виждаме!