58

Анонимен

преди 3 години

С машина гласувах за 10секунди.. много удобно бързо и лесно

57

Анонимен

преди 3 години

Толкова. С мъртвите души ще приключи на 35-40%. Реални около 25%Напълно нелигитимно и каквото и правителство да е, ще е диктатура на малцинството.Ми идват топли месеци.... време е за разходки по улиците с торби с камъни.

56

АнонимеН

преди 3 години

ОТ 1/3 НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2017-ТА , ДНЕС ГЕРБ ПАДА НА 1/4 ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ !ТОТАЛЕН СРИВ ЗА ГЕРБ!

55

Тонката

преди 3 години

Засега всичко е ток:):):)Водим убедително:):):)Довечера малко контролиран вот за Валери и Марешки и градът спи:):):)

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпо-висока избирателна активност в сравнение с предните класация на артисти и певци;Веско Маринов 20,6Стефан Данаилов 19,7Краси Рядков 19,2Али Раза -11Володя Стоянов извън класацията____________Краси Рядков със смазващо предимство от българите зад граница, възможна изненада в последния момент

53

Мая, Славчо, Ристе

преди 3 години

Ако не ни харесат резултатите, да се отменят изборите. Дрогираните лууумпенчета от орлов мост да станат депутати без избори. По заслуги към Мууунчоо

52

TREPAT Mi SE KUHERi

преди 3 години

МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ !Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ:"За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици"Член на ДС-УБИВА се Потомството !Член на БКП-УБИВА се Потомството !Член на МВР-УБИВА се Потомството !Член на ДАНС-УБИВА се Потомството !КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е *** !КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !КАЗАХ !

51

Черпаците

преди 3 години

До Анонимен Има съзнателен саботаж. Сензорният екран може да се настрои да е по-чувствитилен,по-нечувствителен или въобще да не приема избор. Може да държеш пръста и една минута или да натискаш колкото искаш,машината не отчита избор и щеш не щеш отиваш при хартиите на тия с черпаците.

50

Анонимен

преди 3 години

До къв погром,беСтига си писал глупости първите 3 партии са със почти еднакъв резултат около 20 +- 1 %, всичко зависи от активноста и вота в чужбина е това е истината

49

Анонимен

преди 3 години

Другата неделя пак ще се гласува на балотаж. Няма да го бъде днес.....Оттърваването от ГРОБ не е толкова лесно.

48

Абе защо

преди 3 години

От къде са тия данни които пишете. Да не са от преброителите на Майчето, братя Галеви, Божков, Маджото и Славуц? Са, са, са

47

Анонимен

преди 3 години

Както са тръгнали нещата , направо да ги спират изборите . Такава пародия не е било

46

къв погром,бе

преди 3 години

До АнонимеНГерб водят на БСП с над 10%!Погром ама за кой!?И продължават да се увеличават!!!Друго не разбирам,кои са тези ненормалници дето дават 7% на бибиян и мухичката мая!?Зорлем ще ги вкарат в парламента!

45

До Срам

преди 3 години

В Добрич гласувах машинно - всичко е ОК. Повече от опашката гласуваха с бюлетина. Аз гласувах много преди тях - машинно.

44

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ ИЗОБЩО ДА НЕ СИ И ПОМИСЛЯ БРУТАЛНО ДА ФАЛШИФИЦИРА ВОТА И ДА ЗАГРАБИ ВЛАСТТА КАТО В БЕЛАРУС ,ЩОТО ЩЕ МУ НАПРАВЯ ЕДИН КОКТЕЙЛ МО-ЛОТОВ ДЕТО ЩЕ МУ СТОПИ И КОКАЛИТЕ!

43

Анонимен

преди 3 години

по-висока избирателна активност в сравнение с предните класация на артисти и певци;Веско Маринов 20,6Стефан Данаилов 19,7Краси Рядков 19,2Али Раза -11Володя Стоянов извън класацията

42

Ужаст

преди 3 години

Щом и Борисов не може след толкова години терор и геноцид да върне социализъма е очевадно,че НАРОДА не иска социализъм-партиен фашизъм.

41

Инжинер

преди 3 години

Машините са скапани. Да се гласува през банкомати.

40

Анонимен

преди 3 години

Машините за глссуване една по една се прецакаха. Много секции спряха машинмия вот.Нищо чудно до довечера да обявят машиния вот за невалиден.И тогава който е гласувал с машина да пие една студена вода и след 4 години пак да опита.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"3 партии за сега са със сходни резултата +- 1 %, предполага се сещате кои са няма да ги назовавам" Първо - Гласовете се броят СЛЕД края на изборния ден. Второ - Ти нямаш достъп до тези данни. Трето - Това, което казваш в момента предполага редица измами и проблеми, което си е всяване на масова паника!