216

Анонимен

преди 3 години

Сичко е крадено братчет. Парите от фондовете за развитие.Ето ти развитие - поршета, тесли, палати на наште хора, а народа гризе дръвцето.

215

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Печели" дръжки.Манипулира,та пушек се вдига.Да е жив дедо Мишо,цик,вик,пик...

214

Анонимен

преди 3 години

То на предните ги даваха БСП и ГЕРБ равни, ама ги отвя вятъра. Сега ако не им ударим 10% разлика поне.

213

Джипка ТВ

преди 3 години

цели:Най бедни в ЕСНай малко ваксинираниизпълнено

212

Анонимен

преди 3 години

От 2009г. до 2017г. ГЕРБ са организирали само президентските избори. Другите избори ги подготвяха служебни кабинети. От Марс ли падате? ГЕРБ печели изборите защото хората сега живеят в пъти по-добре. Децата учат в модерни училища. Няма кой да ги смени за момента. Всички от опозицията са продукт на системата. Аз съм на 58г. помня всичко до преди ГЕРБ. Преживяхме трите фалита на България много трудно. Не знаете какво е да ставаш в 5часа да чакаш за хляб. Нямаше нищо. БСП фалираха не само банките.

211

Българин европеец

преди 3 години

Вече 30 години българите живеем добре в ЕС и НАТО с нашите евроатлантически партньори. Добре е, че всички партии от спектъра са твърдно за евроатлантическа ориентация, така че когото и да си изберем на 4ти, ние българите ще продължаваме да живеем добре в ЕС и НАТО.

210

бай тупань

преди 3 години

А бе щом по цял ден висите по форумите и се плюете с кеф,значи ви е широко около врата!Щото ако долара беше 3,000 лв щях да ви питам къде ceрaт гладните!

209

Анонимен

преди 3 години

Как ще сме зле, преди 10 години малко хора можеха да се мерят с програмисткия ми доход, елате сега да видите какви тесли и поршета има до нас, сега съм беден програмист.

208

Анонимен

преди 3 години

И на президентските избори социолозите предвиждаха как Цецка Цачева ще помете Радев с повече от 10 % разлика, пък стана обратното.

207

Анонимен

преди 3 години

Ако не сте забелязали, магистралите отесняха, а преди короната опашките за ПОЧИВКА в Гърция започваха от Дупница, това означава само едно, народа има пара.

206

С ГЕРБ надолу

преди 3 години

До до 184: България върви нагоре при Бойко и ГЕРБ? С това "движение нагоре" изоставаме и от предпоследните в ЕС. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Те вървят напред като костенурка, а ние -като о'хлюв. Още един мандат на Бойко и може и никога да не ги стигнем.

205

Анонимен

преди 3 години

Кой гласува за ГЕРБ? Има 1 милион държавни служители, които ги е страх да не ги съкратят. Ето кой.

204

Джипка ТВ

преди 3 години

Нашите патерици:МВРОВОЛЯ но за съжаление - няма да прескочат

203

до 207

преди 3 години

След 15 години в Гърция, аз се върнах преди пет. Не ми говори колко са добре гърците. Повечето ми приятели се прибраха. Там останаха някои заради децата си или такива, които нямаха нищо тук. България вече няма нищо общо с това, което беше преди само 15 години. Слепи ли сте

202

Анонимен

преди 3 години

С такава калпава опозиция ГЕРБ ще управлява Б-я докато си иска.

201

Сачева

преди 3 години

Да, ГЕРБ не обещаваме преисчисление на пенсиите. А да станат 600лв. Минималните!Хубава вечер.

200

Agent Smith

преди 3 години

ГЕРБ ще управлява до 2025г.

199

До 208

преди 3 години

Българите ходЕХА да работят в Гърция,драги ,преди Борисов и ЕС ! От 10на години ходят на почивка там !Ти къде си бе ? В коя година живееш ? От Марс ли падаш ?По времето на ГЕРБ хората от Гърция се завърнаха ! Останаха там само тези,които са изградили приятелства,юридически законодателно живеещи и създали навици-цели семейства !

198

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев чупи рекорди, спира 28 закона за 4 години. В неделя ще изоре Президентството. :D Румен Ветото ще се паркипа под стола като види резултатите.

197

axaxaxaxaxa

преди 3 години

До АнонименНедей говори глупости бе ...какви медицински услуги имахме ? Никакви кръгла нула 0 !!! Каква храна имаше ?? Това дето си си направи сам иначе в магазините миришеше на леш ...все едно си в екарисаж !! Образование ?? Хората дето сега ни управляват и ги гледаш по тв-то нали ги виждаш колко са образовани те са плодовете на соц образованието !!! Човещина ? Предполагам тук имаш предвид човещината да се краде ...бяхме близо 9милиона и всички крадяха до един ..кой къде каквото свари ...