138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143 "Във ваксината няма вирус - следователно не може да заразява."Ето ти още един факт: в началото на ваксинацията, в Германия имаше случай на няколко човека ваксинирани с петорна доза - с по цяло шишенце, а не с една доза. Объркали се хората. Тези ваксинирани след това бяха приети в болница със симптоми на коронавирус. Никой не благоволи да се напъне да помисли как и защо е такъв ефекта. Всички, както теб, предпочетоха позицията "те такова животно нЕма". Щото е по-лесно.

137

Анонимен

преди 3 години

Разделят заведенията за да не протестират тези, които имат градина. Ясно е като бял ден, използват принципа разделяй и владей.

136

до 148

преди 3 години

абе на запад акто затвориха кво?? оправиха ли се нещата?

135

Маринов

преди 3 години

Какви свободи повече искате?! Има ли друга страна в света, където правителството е приело по-либерален режим?! Не ни заплашвайте по форумите за кого да гласуваме! Със сигурност нормалният, дори елементарно мислещият човек не би дал гласа си за Мая Гелева и цялата лъжлива *** около нея!

134

Анонимен

преди 3 години

До До До Някакъв си"Все по-открито говорят, че ваксинираните могат да разнасят зараза, а преболедувалите не."Бихте ли обяснили механизъма по който става това, т.е. защо едните могат да пренясят, а другите не?

133

Анонимен

преди 3 години

това е ефекта от ваксинирането...

132

04.04.21г

преди 3 години

Още ЧЕТИРИ дни.........

131

Анонимен

преди 3 години

До До До Някакъв си"Та за какви ползи говорихме, че си изгубих мисълта?"А сигурен ли си, че си я изгубил. И на мен ми се е случвало да търся нещо, което всъщност го няма ..

130

мен

преди 3 години

Браво! Е, сега ще дремем по къщите до Юли. Задръжте си и без друго леките мерки поне докато има стабилен спад. Ако не друго поне лятото да ни е глътка въздух. Когато политиката работи срещу здравна криза се случва този филм, които сега гледаме!

129

истината

преди 3 години

истината е, че политиците ги е СТРАХ да затворят както в другите държави и да се решат нещата. Месец и толкоз. Никакво излизане навън, излизане с смс само до магазина и аптеката. И всички други адекватни неща, които направиха в другите държави. Смешници!Убихте народа!

128

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли вече, че измисленият вирус е само повод за налагане на мерки?Ако не сте, като останат децата ви гладни, ще разберете.

127

До До Някакъв си

преди 3 години

"Ефекта от ваксините тепърва предстои да видим и години наред ще виждаме ефекти и ефекти."---------------------------Все по-открито говорят, че ваксинираните могат да разнасят зараза, а преболедувалите не.Та за какви ползи говорихме, че си изгубих мисълта?

126

Живко

преди 3 години

Стига сте манипулирали! Никакви затваряния не е имало в Швеция, още по-малко на училища! Миналата седмица имаше статия за това как световни учени изследват шведския модел, тъй като смъртността и заболеваемостта е много по-малка от тази в заключените държави. За Беларус е просто абсурдно да говорите. Те са в Европа, а не на Луната! Нали се сещате, че западните медии, които не пропускат да отразят демострацийка с 10 участници против Лукашенко, няма да пропуснат някоя колона от хладилни камиони!?

125

123

преди 3 години

Как сумерно от два дни са починалите, нали вчера писахте че са 60, а сега били сумарно от два дни. Говорите си ей така, каквото ви дойде на ум на момента.пълно безхаберие

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Факт е, че огромна част от ваксинираните след ваксина се раболяват."Многократно ви обясниха, на какво може да се дължи това. Не е рационално да не вярвате на всичко, особено ако си нямате представа от тази материя. Във ваксината няма вирус - следователно не може да заразява. Това е факт. В сегашния свят никой не може да излъже толкова наедро, защото ще го хванат. Но няма да сте вие. Най-малкото производителите на конкурентни ваксини ще го хванат.

123

Анонимен

преди 3 години

няма ли да опдадеш оставка, некадърник!Ако не гласувате, тоя ще продължи с издевателствата си!гласувай, пръждосай ги!

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не разбрахте ли, че няма как да стане този номер. Няма вирус във ваксините"Ти па че кажеш! У Англия от Януари заразените дневно са се качили от 60000 на 6000 сега!

121

Анонимен

преди 3 години

До До Някакъв си"Ефекта от ваксините тепърва предстои да видим и години наред ще виждаме ефекти и ефекти."Тези дългосрочни ефекти са хипотетични ефекти. А ефектите от самия вирус не са хипотетични. Тези от тях, за които се знае. А дългосрочните ефекти от преболедуване с COVID предстои да научим, за съжаление. А след ваксинация остава само имунитета. Няма голямо поле за изява на дългосрочни странични ефекти.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124 "Не разбрахте ли, че няма как да стане този номер."Е хубаво де, ама става. Някак. Факт е, че огромна част от ваксинираните след ваксина се раболяват. Това, че не се знае как става, не омаловажава фактите!

119

Анонимен

преди 3 години

Тези мерки са по случай рекордите на заразяване и умиране очевидно