72

Анонимен

преди 3 години

Прав си е Балтов като няма акъл човек , си мисли че е над всичко Като онези полицаи , където се бяха събрали да пият и да пукат , когато бяха затворени заведенията А къде е иронията - Ако на другия ден имаше демонстрации срещу мерките , щяха да ги изкарат да бият хората Хем те си нарушават мерките , ама с кеф ще си бият протестиращите После какво са виновни лекарите , че една част от хората нямат връзка с главния мозък

71

Старшинката

преди 3 години

Наздраве, Балтов!

70

Анонимен

преди 3 години

Айде и на този пак някой друг му е виновен! А когато докторята най-безочливо искат кинти под масата к,во прайм, а?

69

до 30

преди 3 години

е явно си от болните мозъци при русофилите. Аз от теб само едно политиканстване виждам и мерак да се заядеш с някой на тема Русия САЩ. Ти кога беше там в Москва поразходи се из болниците и. Мина през траурните агенции да събереш данни и т.н ,а не да се пънеш с официалните данни на Кремъл. Или ако щеш и на онзи белориския Бойко несменяемия. Ми то и Северна Корея чудесно се справя.

68

и този е верен

преди 3 години

на партийната линия като наведения министър - народа е калпав правителството осигури легла, лекарства и ваксини.не, не , и не, нито едно от трите затова сме на първо място в Европа по смъртност от.. всичко

67

Гъзеницата

преди 3 години

До 84 Внимавай поручик, какво пожелаваш! ;)

66

Handel

преди 3 години

Taka е - раята е винаги виновна. Колкото и да са пpоcти и неграмотни началниците те винаги се изживяват като богове и отвреме на време показват среден пръст "Ето ви един локдаун като не слушкате!"

65

Анонимен

преди 3 години

Оо да! Хората са виновни за всичко. А лекарите българоубиици и предатели не са виновно за нищо.

64

до 30

преди 3 години

приятелю аз също като теб симпатизирам на Русия, но това че ти си от тези нарицателните русофили които слагам наравно с нарицателните русофоби не значи че трябва да почваме тема за Русия как се справяла. Казах ти Русия е една голяма инфорнационна бездна,кое как е там бих повярвал ако живея там и го наблюдавам. Въпроса ти беше как се справя Русия а не одобрявате ли техните ваксини. Намери си някоя руска статия и там се джавкай с русофобите.

63

Анонимен

преди 3 години

Я Вожда пратил пудела си да лае срещу народа.

62

Minuva42

преди 3 години

Вие отворихте кръчмите и започнахте да се хвалите как другите затягат вие разпускате.Сега хората били с неразумно поведение. Ами вие?

61

чети после мисли

преди 3 години

`Днеска си помислих че отворили заведенията`---------Облепят прозорци/витрини с черен найлон, а слагат известие "Заведението е в ремонт".Така работят тарикатите.

60

Анонимен

преди 3 години

Кой отвори кръчмите, бе ????

59

ввв

преди 3 години

малко писва от назидателния тон, особено от директор на болница. Тези неразумните хора по принцип я издържат, а директора едва ли дава 24часови смени и изобщо да не отваряме темата колко пари от нашите данъци са потънали в приятелски кръгове от фирми. Така че, някак си един директор да ми държи сметка за поведението, ми идва в повече. Ако не искат да ни лекуват, да ни освободят от здравни, аз ще се лекувам в частна болница, а тоя същия да си намери истинска работа

58

Божинката

преди 3 години

Балтова и Ангелова се състезават за позицията нова любовница на Вожда на републиката.Алоу, малоyмници такива? Отивайте да бачкате. Работа, работа, работа!Излязъл нашия да стоварва вината върху хората... бре че наглец!

57

БРЦК

преди 3 години

До 55 прав си БОГ ОПРЕДЕЛЯ И ПЛАНИРА НЕ ТИКВАТА

56

Анонимен

преди 3 години

Идеята е хората по света да станат антисоциални и да следват антихриста. Антихриста е с маска и няма да се разкрие, че е той докато хората не се усетят.

55

Анонимен

преди 3 години

До Последни Новини"300 страници имейли на СЗО от Януари 2019, т.е. преди началото, как заговорничат да пазят тайна по заръка на Китай, за да заразят Света, ама тези имейли няма да ги отразите в новина, нали?!"Къде си го чел това, дай линк?

54

Анонимен

преди 3 години

Лекуваме последиците от юмрука на Радев. Той раздели хората на вярващи във вируса и невярващи. Още на 3 март 2020г. даде тон за песен от Шипка като каза(цитирам по памет): "Това е вируса на страха и вируса на предателството".След това се надигна протеста отново с главнокомандващ юмрук Радев.Хората през лятото се събираха и затваряха крътовища в София.След това гориха маски на Орлов мост пак радевисти. Някои се разболяха и се оттеглига с рев за помощ като Гошо от Боец, за който пратиха реанимобил

53

БРЦК

преди 3 години

Като РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА ....... ИВ. ВАЗОВ. ДА ПРЕБЪДВА РУСИЯ ЗАЩОТО АКО РУСИЯ НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШЕ ДА СА НИ ИЗБИЛИ