89

Анонимен

преди 3 години

То пък на нас какво ще ни шпиониратКак строим толкова качественни магистрали ли аджаба.

88

Вашия Бог говори

преди 3 години

Всичко зло на този свят започва от Русия.

87

Анонимен

преди 3 години

Русофилите с коментарите за пореден път показаха, че са анти-българи. Чемодан, вокзал, Масква, друзя. Тук не искаме такива оотрепки като вас.

86

Премъдър е Радев

преди 3 години

Слушайте го герберюги низвергнати недни несретници за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници каквото е рекъл Радев премъдър е той слушайте го герберюги низвергнати недни несретници за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници каквото е рекъл Радев премъдър е той слушайте го герберюги низвергнати недни несретници за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници каквото е рекъл Радев премъдър е той слушайте го герберюги низвергнати недни неср

85

ъъъ

преди 3 години

Какво ли са писали Ботев, Левски, Стоянов, Бенковски, Раковски за Русия? А, да - ей такива неща: "От него (Руското правителство) подкупени безчувствени някои си българе скитат се по бедна България и мамят простодушнаго народа [...] като му правят много лъжовни и мечтани обещания!" - Георги Раковски"; "От този знаменит ден 6 септемврий се забелязва постоянно, че политиката на руското правителство е устремена против нашата независимост и самостоятелност." - Стефан Стамболов; .. и т.н.

84

Анонимен

преди 3 години

От туй,че са ги накарали да информират за жълти стотинки за параван на другите дето са вербувани как внедрени да информират,че двойни за милиарди чуждите шпиони,каква по деполитизирана,обективна,правна основа съобразена с законодателствата местно и международно за нива.

83

Апрецедента Радев ?

преди 3 години

Радев кога ще изгоним?Да се маха.Трети ден мълчи като ... женски атрибут.Мишок танцуващ казачок!

82

Анонимен

преди 3 години

Които не са чели историята повтарят същите грешки на предшествениците си. А и как да четат историята Винету е по важна книга от историята. Историята е скучна книга в нея се разправя какви грешки са правили царе министри ханове и тем подобни. Историците са затова да пишат и да предупреждават какви грешки са допускали предшествениците за да не ги допускат Тиквите и юбениците. Но уви тиквите не могат да четат история те четат Винету. От едно книжник историк не става.

81

В БГ не са

преди 3 години

само тези 2 *** руски шпиони, не само тези няколко резиденти - България е буквално превзета и то най-ключовите и стратегически сектори/ енергетика, телекомуникации, транспорт, горива, застрахователни и банкови / от руски шпиони и български резиденти. Колко е силно тяхното лоби се вижда от невъздържаните им и кресливи напъни да протестират от наше име против нашето правителство преливайки флуидно от партия в партия.

80

Посольството

преди 3 години

Само двамина мммм ,че арно бре.

79

Анонимен

преди 3 години

Голям зор да ни скарат с Русия дипломатически и да настроят народите един срещу друг. И в двете няма шанс да успеят. На руснаците отдавна им е ясно, че сме колония и нищо не зависи от народа. Ще мине време, ще се променят нещата. Народът памет има. Никога срещу Русия.____Да, "Народът памет има" как Русия ни нападна 1916. После, 5.09.1944, отново ни обяви война. Въпреки отличните дипломатически отношения, поддържани до онази дата, през 2СВ.Помним Чернобил и хилядите починали от ракови болести

78

Анонимен

преди 3 години

Изгонихме веднага двама руски дипломати! Рапорт даден! Рапорт приет!На Козяк потриват доволно ръце! Ура!Изборите ги спечелихме!

77

Анонимен

преди 3 години

Нека уточним: българското правителство чрез МВнР изгони двамата руски дипломати по искане на Главния прокурор. Предстои българският съд да докаже вината на шестимата обвиняеми от Министерството на отбраната.

76

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотПриятелю, Русия е окупирала България 120 години, но за теб е "приятел", а САЩ, които никога не са ни коупирали, са "окупатор".Не е зле да те погледне специалист да се констатира на какво се дължат тия халюцинации.

75

Анонимен

преди 3 години

Всеки който работи срещу Путин и Русия е достоен човек

74

raus

преди 3 години

Монголите какво правят в ЕС? Кой им дава право да газят нашата свещена земя? Да се изпратят немедленно за степите, където им е мястото. Имат 24 часа. Повече ЕС няма й да помиришат. Само боряшник, мизерия и регрес за тях.

73

Анонимен

преди 3 години

Седя и се чудя на цялата тъпотия!За 30 години какво се промени?Станахме по бедни, напрегнати и това ще продължава!Медиите са на уж бивш шеф на ЦРУ ( Виваком и Нова телевизия - нова груп! Контрола е ясен от къде идва, праха в очите ви е доста голям, много зле ще става!

72

Патриот

преди 3 години

никакви приятели не сме със ФАЩ ,те нямат приятели само интереси както го каза Кисинджър ,*** краварски !Като българин това което мога да дам на американския окупатор и световен терорист е една мощно забита кама в черепа му!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Най-шокиращото е безумно ниското ниво на тези шпиони."Че от 75 години това са първите българи обвинени в шпионаж в полза на Русия. Та те са знаели че никой не се интересува какво правят и затова са били толкова нагли. Не вярвам ДАНС да са ги разработвали, те по-вероятно щяха да ги предупредят че ги следят. Разработени са от американците, а нашите само са ги пратили да ги арестуват, едва ли в ДАНС са знаели нещо 5 минути преди акцията.

70

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоАми , те не правят връзка между думи и реалност. Точно както Павлов беше казал едно време, когато си получаваше Нобеловата награда. Той го беше казал за руснака, но нали русофилите у нас се чувстват като такива - явно и така се държат/реагират.