33

до Тонката

преди 3 години

е и кво от тва че да чакали , с темата днес каква връзка има, или трябва серрешш на ред щото си антируски комплексар.

32

9988

преди 3 години

Абе герберастски недоразумения, кола на 50 годинни на газ покрива евро 5! Хубавото е, заминавате на политическото бунище!

31

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТонка, нали знаеш, че IP адреса ти свети и данъчните вече са на път. Да те питат, какво си изиграл преди това за да си играе сега на Янчо Таков с мечтите?

30

Анонимен

преди 3 години

По добре голф2 кънтри отколкото лада5 както и да го погледнеш.

29

1-n

преди 3 години

Кога един избушен нафтов кошник на 10 години е по замърсяващ от ладата на бай стамат, тука на дискриминация ми прилича

28

ааа не

преди 3 години

Това е дискриминация.С колко повече замърсява една Лада от едно Голфче 2-ка?!

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти в кво си гледаш кокошките, бе, антиваксер с антиваксер.........

26

Анонимен

преди 3 години

Пътуваш от майната си до столицата до някоя болница примерно по спешност ,но трябва да си заебееш колата и да продължиш с такси. Пълни глупости.Между другото защо се движат междуградският транспорт автобуси на по 20-30години?Има много държавни автомобили на 20и повече години и те ли нямат да влизат в центъра на градовете?

25

Тонката

преди 3 години

Са обаче Янчо Таков може само да се снима с моите"играчки"както обичам да си наричам колите:):):)Ако е жив де:):):)

24

Анонимен

преди 3 години

А питахте ли Путин дали е съгласен ?

23

777

преди 3 години

Нали знаете приказката - На чужд гръб и сто тояи са малко... Е, ето това сме ние!!! Мога да Ви кажа, че повече от 10 години съм в бранша (ГТП) и съм се нагледал на дървени философи, наглеци и празнодумци. Идва и почва да ми обяснва как било в Германия, Австрия, Англия и къде ли не, колко стегнато било там и как това трябвало да стане и у нас. Ама на края като му кажа - Пич, тука имаш два шарнира, един кормилен накрайник и една биалетка за смяна... скача и почва да псува, че тука не било Германия

22

Тонката

преди 3 години

Малък бях,но си спомням как по Бай Тошово време обикновенните хора чакаха по 10 години за една Лада,а синчетата на Червените Партийни другари караха само Западни коли,Опели,Пежо,Мерцедеси,Мазди:):):)Янчо Таков ги сменяше на 1 година Западните коли:):):)

21

до 21

преди 3 години

Да да, точно производството на тия ел. миксери е супер брутално вредно

20

Елемаг

преди 3 години

Вредните емисии като количество при произвеждането на една електрическа кола са равни на Пасат 1.9 ТДИ да пътува София-Бургас и обратно всеки ден,в продължение на 10 години.Това за екологията просто не минава вече ,като номер.Цоцате щото има много коли.*** те вече намалят,ще ми цоцате оная работа,то е наближило.

19

Анонимен

преди 3 години

Лада и Москвич дори за кокошарникк не става бе

18

Анонимен

преди 3 години

абе смотани, то който търкаля още ладичка или москвич няма да се натресе на пъпа нс София или Бургас. Тези пък в Бургас да като жабата дето гледала коня......знаете я

17

Анонимен

преди 3 години

Да не забравите да спрете от движение и колекционерския Мерцедес на Тиквата от 1968г.Освен ако не искате да ни убедите че е екологично чиста машина произведена в синхрон с днешните стандарти.

16

Анонимен

преди 3 години

В България пак не разбрали. Видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака.При нас в Германия ограниченията за влизане в центъра на града според категорията са само за ДИЗЕЛОВИТЕ автомобили. На бензиновите дори и евро 1 им се дава зелен стикер че могат да влизат в центъра по всяко време. Аз за дизелови Лада и Москвич не съм чувал.

15

Хахахха

преди 3 години

Да спрът пушещите бмв та и мерцедеси на по 20г. Лади нема от бая години вече, как ще спрете нещо дето го няма? Товарни бусове и те чадят като комини.

14

Тонката

преди 3 години

Децата като видат Москвич или Лада в движение от колата го снимат с телефоните и после си го пращат по групите и се заливат от смях:):):)