132

Анонимен

преди 3 години

"...А днешната РС Македония няма почти нищо общо с тази от преди 140 години. Време е ние да приемем тази реалност. И да си създадем добри отношения. Не искат да са българи - добре. Вече ги признахме. Време е да ги приемем каквито са."_______Вече сме ги приели каквито са.Не приемаме да взимат българската история!

131

Ангел

преди 3 години

Ако им обръщаме внимание на Макетата за всяка простотия която казват ,значи сме на тяхното ниво. Да ги убем с мълчание и безразличие !!!

130

Щщщ

преди 3 години

Истински българин!

129

Плевленлиев

преди 3 години

Плевленлиев в един говор беше казал,точно обратното за периода на втората световна война и за периода веднага след втората световна война. Но политика си е политик. Говори това за което са му платили. Защо Ви е необходимо да наливате допълнителна омраза.

128

Анонимен

преди 3 години

В Русия нямало комунизам чета, а Путин какъв е - бивш КГБ офицер? Изобщо не е комунист и изобщо КГБ не управлява страната чрез същите хора. Днес комунизма там е заменен с православието, зад което се крият същите имперски интереси, включително към България.

127

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЗа цедка гласуваха повече ора даца!

126

юбералес

преди 3 години

До АнонименМакедонски език има и на него е разговарял Александър Велики, а езикът на РСМ от научна филологическа гледна точка е част от българския език. Но признаването на македонски език е политически акт, така както сърби, черногорци, босненци и хървати си признаха взаимно сръбски, босненски, черногорски и хърватски езици. Тоест държавата може да признае някакъв акт, без той да е признат от академиците, ако това ще свърши работа.

125

Анонимен

преди 3 години

До ТоваНа македония трябва да им посикаме териотиря (без население, разбира се ... имаме си вече второстепенни по махалите), както и огромни суми пари. Поне 2 пъти външният ни дълг. И тога да ги псунем. Лесно е!

124

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноКажи им го да знаяят уее! РАЗБРАХТЕ ЛИ УЕЕ! ША МАЛЧИТЕ ЩОТ СМЕ ПОЕЧЕЕЕ ЕЕЕЕ! Свърши са с тая демокражция! Айде стига толкова, А!

123

Това

преди 3 години

Това говорене не е правилния подход за разбирателство. В момента политиците може и да постигнат Македония да напишат каквото ние искаме,защото сме в ЕС,но трайния ефект ще е точно обратното,защото е постигнат на сила. Подхода ни е от 70-те години на миналия век. Но надявам се след влизането им в ЕС,в Македония да забравят този неприятен момент. Ако искаш някой да ти е приятел,подхода трябва да е много различен от този което демонстрират нашите политици.Аз мисля,че има много други начини.

122

Х

преди 3 години

Македонците кога ще заклеймят Германия като окупатори и "фашисти" и ще им тропнат по масата да ги приемат в клуба им??

121

Чебурашка

преди 3 години

Абе щом и ГЕРБ му биха шута на този *** и предпочетоха Цецка , сметате за кво става въпрос.

120

Анонимен

преди 3 години

Майната й на България, на македония и на другите дупки.

119

Прав е Плевнелиев!

преди 3 години

Г-н Плевнелиев е абсолютно прав по отношение на Титовите коминтерновци от Скопие. С тия типове от юго-съветския комунизъм няма за какво да си говорим. За влизането им в ЕС ще говорим след предстоящата космическа война, когато географската територия Вардарска Македония бъде върната на България, а тогава на македонистите ще се наложи да се укриват, ако не искат да попаднат под ударите на българските закони за националните предатели, защото те не са нищо друго, освен български нац. предатели.

118

Анонимен

преди 3 години

До до анонименРусия е КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА! Пътин е диктатор! Русия е злото! Русия е зпалахата надвинсала над всички нас! Русия ЩЕ НИ ПОРОБИ И ИЗБИЕ!

117

Анонимен

преди 3 години

Шубирашкта призовва за бутн към президента! Да се осъди! Да се смачка!

116

до анонимен

преди 3 години

аз лично не харесвам Русия, защото искат да ни поробят под комиунизма си отново ....---------В Русия няма комунизъм от 30 години, бе, ДБЛ!-)))По времето на алкохолика Елцин КПСС дори беше забранена.Днес тя съществува под друго име КПРФ и за нея гласуват част от населението на възраст 60+Днес се води борба за "сфери на влияние" между тъй наречените "велики сили" (кво им е великото е друг въпрос).Баце и нашту БСП твърду са избрали "курса" на Щатите.Тъй, че можеш да спинкаш спокойно.

115

Анонимен

преди 3 години

Пфф ... ко *** грей мене Македония. Утре и да я има и да я нема, най-0много ендо НАЗДРАЕЕЕ да кажа!Айде! Да сме живии и здрави, а тея отцепници и преатели ... все ни е тая!

114

Чебурашка

преди 3 години

То бива да си родоотстъпник , ама този мина всички граница , да произнасяш новогодишно обръщение към нацият , пред снимка от Колкрадо , това вече е свинщина

113

Обективно

преди 3 години

Генерал Румен Радев е избран за президент на Република България с гласовете на 2 милиона българи и в момента има подкрепата на 64% от населението на страната, а правителството има едва 19% доверие.Това са фактите.