68

Анонимен

преди 3 години

До Реалист 86 кой е казвал ,че няма вирус ?

67

Анонимен

преди 3 години

До 83 Предполагам трябва да има някакво запитване от заинтересованата страна Иначе как - Русия да изпрати до всички над 200 страни документите на ваксината Едва ли функционира така системата

66

Реалист

преди 3 години

А, гледайте, гледайте, тия дето до вчера обясняваха как нямало вирус, сега спорят в Интернет как трябва да купуваме руската ваксина щото само тя била "истинска". Следите ли еволюцията на руската пропаганда? :) Забавно ли ви е? :)

65

Анонимен

преди 3 години

Как преди сами сме си одобрявали лекарства , ваксини А сега вече не можем ,чакаме на Брюксел Специалисти ни липсват , какво ли

64

1

преди 3 години

До Анонимен 77Ами, руснаците да си подадат документите у нас, нали БСП иска ние да им одобрим ваксината?

63

1

преди 3 години

"Тя настоя, че ако се внесе и руската ваксина ще се осигури свободен достъп на хората до имунизация ... "Явно другарката Нинова не следи какво говори Кремъл, щото там им казаха, че ваксини НЕМА, щото НЕМА производствени мощности. Блатото чака някой друг да произведе и за тях, дотам са я докарали. ОТ тотален провал с наличностите ги спасява друг провал: това, че и руснаците не вярват на Сшутник и не искат да се ваксинират с него. А може и да е следила и да се прави на ударена.

62

Анонимен

преди 3 години

Ще ги питаме,защото ни спасиха от фалита на БСП през 1997 г с валутния борд ! Тва е ! Ако можехме да се оправяме сами,нямаше да фалираме три пъти ! Нямаше да имаме режим на ток и вода,кражби на чистачки и бензин,купонна система,разбиване на мази,решетки по терасите,калдаръмени улици през 20 век и липса на осветление по тях.Нямаше да изчезва хляба и да живеем в панелни коптори наблъскани като в консерви.Ясно ли ти е !!!??

61

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 47 Как няма внесени документи за одобрение . Нали тези дни писаха ,че ЕМА ще започне процедура по одобрение на " Спутник" , тоест да преглежда документацията

60

1

преди 3 години

БСП до вчера ревеше за европейска регулация, щото "правителството не се справяло", сега реве да отпадне европейската регулация, защото правителството не се справяло.Иначе, не знаех, че депутати от БСП са женени/омъжени за руски граждани, но ако е вярно трябва да се задействат службите.

59

фТОРО

преди 3 години

До ПЪРВОЩЕ МИНЕМ И БЕЗ ТЕБЕ , чакай друга ваксина , никой не те кара да си пъхаш носа където не ти е работа !

58

с една дума :

преди 3 години

Хаосът е на ниво , ''Последният печели , за 50 точки "!

57

Анонимен

преди 3 години

До нещо такова е...Аланкоолу, после ще искаш и да влезеш в страна от ЕС с руската ваксина и като ти покажат *** ще мрънкаш на площада пред народното събрание че те таксуват човек втора ръка в ЕС.

56

брей ,бре !?

преди 3 години

Първо ще питаме ЕС , 5 години , след това ''ако'' ни разрешат пък ще питаме САЩ , нали всички пари трябва в САЩ да отиват ...Резултат :ЕС разрешава , САЩ не разрешава !Който остане жив , остане !

55

Fallschirmspringer

преди 3 години

България е независима държава и от нея нищо не зависи.Българското правителство е слуга на двама господари ,даже и на повече

54

Горянин

преди 3 години

,,Ще питаме ЕС ".Какъв е приоритета ? .Политиката или Човешкият живот ?До тук ли ни докараха с политиката на МУХОБОЙКО ???????

53

Пич

преди 3 години

Абе как ще пускаме ваксина, която не е тествана по правилата на ЕС и няма разрешение за ползване от ЕС?! Хайде моля ви се, ще вярваме на писанията на руснаците, които са патологични лъжци. Да си подадат документите в ЕС, да минат всички тестове, да видим официалните данни валидни за ЕС, и тогава ще преценяваме. Другите доставчици могат да следват процедурите, руснаците пак са "специален случай". Пускат партенки по Интернет колко е велика ваксината им, а няма официална заявка в ЕС за одобрение.

52

Анонимен

преди 3 години

Васалното правителство на ГЕРБ зависи от Федералното правителство в Брюксел и Федералното правителство в Берлин.България е 27-*** република на Европейския съюз и е изцяло зависима от Брюксел и берлин.

51

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ХА ХА ХА ПАК РУСИЯ ДА ВИ СПАСЯВА. ЕДИН ДЕН ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МАСТОТО

50

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЛъжеш като циг ..., искам да кажа като гербер. Не се иска такова одобрение за внасяне на лекарствени средства на национално ниво. Всяка държава може да го направи независимо за употреба на своя територия. Унгария, Словакия вече си внесоха, Чехия, Австрия, Хърватия вече си поръчаха от руската ваксина, А Германия обмисля да внесе. Всички те го правят без да чакат одобрение от Европейската агенция по лекарствата. И това е публично известно - направо си жалък да лъжеш за проверими неща

49

Анонимен

преди 3 години

"защо България е без икономика и 80% от българите живеят в бедност?"................................................................България е във финансов борд от края на миналото хилядолетие. В борд е, защото българските правителства не са способни да управляват българската икономика и финанси и се осланят на външно козяшко управление. Цялата тази несамостоятелност и несъстоятелност не пречи на управляващия вожд да се бие в гърдите и да се хвали, че мат'рялът процъфтява и благоденства.