86

Анонимен

преди 3 години

До НякойНачи, забелязвам нещо много интересно: русофилчетата плюете по българската агенции по храните и лекарствата, когато става въпрос за контрола върху качеството на пазара (щото нали БСП не са на власт), но сега изведнъж толкова голяма вяра им имате, че чак предпочитате те, а не Еворпейската агенция по лекарствата да одобрява Спутника? В условието се пита, как се нарича това на медицински език?

85

Фигурантът

преди 3 години

фатмашкиизлъга и на Националния празниксрам!

84

Някой

преди 3 години

Парламентът може да се събере на заседание след като изпълнителната агенция по лекарствата предложи одобрение на руската ваксина, както и на други производители в света. Пример с Унгария и Словакия. Става въпрос за здравето на българите. Всички други аргументи, които се използват са несериозни.Не може така да продължават да си играят с живота на нацията. Те прибират пари за тази работа, но ние трябва ежедневно да сме изложени на риск, за да си плащаме сметките и да се храним. Жалки еврослуги!

83

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТова обяснява защо като питаш някой особено напорист да сме одобрели Спутника дали ще си го бие, и настава ТИШИНА!:))))))

82

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоУнгарците като разберат колко безнадеждна работа е да се работи с руснаци ще трябва Орбан да търси политическо убежище в бункера на Путин.:))))))))

81

Зозо

преди 3 години

И кво ся, Орбан като поръча 1000000 дози Спутник В, до сега колко му доставиха, а?Май към 2 кашона само :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ще чакат новата Волга :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Ти ще се боцнеш ли със Спутник?:)))

79

Анонимен

преди 3 години

Когато искаш да свършиш нещо, търсиш начин. Когато не искаш да свършиш нещо, търсиш причина - както в случая.

78

Анонимен

преди 3 години

До ОРБАНИ затова ли се боцна публично с китйската (не с руската, забележи), щото много е "поръчвал"? :))))А в България зелени коридори, хората се избиват кой да е пръв като дойдат Пфайзера и Астрата :)))))Е това са добре похарчени пари :)))))Орбан унгарците ще го убият с камъни като разберат колко безполезни ваксини за колко пари е поръчал :))

77

Зозо

преди 3 години

До БУЛЕКЗИТНаближава 04.04.2021г., когато БКП руснаците пак ще плачите. Бачо ви Боко пак ще ви разплаче :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

76

не не и не

преди 3 години

лошото е че путин иска част от територията ни ако ни даде неговата кгб ваксина

75

Анонимен

преди 3 години

Странно Унгария и Словакия това, че няма разрешение от брюкселските лентяи не ги тревожи, защо ли??? Май защото за разлика от гербавите познават европейските разпоредби и, че няма нужда от такова одобрение за да ги внесат.

74

ОРБАН

преди 3 години

си поръча РУСКА, КИТАЙСКА и каквато може да купи ваксини. Не чака и не се моли на НАЧАЛНИЦИТЕ. И сигурно е много по-напред Унгария от нас, дето се молят на АСТРА, щото ПФАЙЗЕР им казаха, че износ само след САЩ когато ваксинират

73

Анонимен

преди 3 години

Само Спутник V

72

Анонимен

преди 3 години

Някой русофил ще каже ли по колко ваксини Спутник са доставени на всяка от следните страни:СърбияУнгарияСловенияЧехия

71

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен - Чувал си ти безпорно коя е най-добрата. Ако погледнем от научна гледна точка ваксините с най-малко дефекти и най-голяма успеваемост са РНК ваксините от ново поколение. ТОЧКА. Спутник е нищо повече от АстраЗенека.... векторни ваксини такива каквити са ни били до момента при нормални имунизации. Аз лично тези двете ще ги пропусна защото септември няма да действат и съм се записъл за модерна или пфайзер. Може да се запиша и за тази протеиновата когато я одобрят.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Няма назад! Искахте Спутник!

69

Лоши времена

преди 3 години

Едно време беше лесно. Генералния секретар на КПСС тропваше по масата и бо.клучивите руски изделия заминаваха по социалистическия лагер. Сега Русия трябва да плаща и поддържа армии от русофили и фабрики от *** за да прави реклама на бо.клучивата си стока.

68

Анонимен

преди 3 години

До УТОЧНЕНИЕА колко получи и колко са изразходвани?:)))))))

67

УТОЧНЕНИЕ

преди 3 години

ОРБАН си заръча 1 000 000 дози СПУТНИК. Това е само първата пратка