143

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Разходите за чси са далеч повече от дължимата сума и ако голям брой хора откажат общините ще фалират не могат да си позволят нито разходите за чси нито за съдебни дела в последствие... Да покажем среден пръст на властта чрез отказ от тези паспорти...

142

Д.Подвързвачов

преди 3 години

"Дай на българина власт,и той започва да се разпорежда като в неприятелска държава!"

141

Анонимен

преди 3 години

А каква е гаранцията, че това обследване ще бъде коректно извършено? Или изведнъж сгради на добри места ще се окажат ненадеждни, за да бъдат съборени и някои наши хора да строят на освободените терени. Или пък опасни сгради изведнъж ще се окажат безопасни?

140

Анонимен

преди 3 години

крадци облечени във власт, няма да им се получи, некадърници алчни

139

Анонимен

преди 3 години

Пладнешки обир! Този път ще летят камъни и дърве!

138

Анонимен

преди 3 години

А уличната шахта, която уби момчето имаше ли технически паспорт?

137

На това

преди 3 години

Му казват - всичко Мара втасала само отзад се не почесала - та и общината така. Цъфнала па и вързала на хората за апартаментите се загрижила. Че то в половин София канал нямат и са на септични ями. Какви паспорти, какви изискания. На какво съответства това в 21 век да си на дворна тоалетна.

136

Край

преди 3 години

АААА що бе. GSMкарти не сложихте ли асансьорите. Излишни. За 5г. дали някой е звънял по тях. Ама нищо - всеки месец си плащате на оператора.Пак ще ви острижат - вие само търпете. От време на време имате право да изблеете.

135

Horse Stopper

преди 3 години

Като отивате да си платите такса "безопасност" на апартаментите, гледайте къде стъпвате, да не ви тресне ток от някой кабел мотаещ се по улицата.

134

Анонимен

преди 3 години

Не е ли редно общината поне да направи два нормални тротоара пред блока преди пак да искат кинти..

133

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Не се ли наядохте, бе ..... ви ! Кож ри !

132

Анонимен

преди 3 години

Едно време тези апартаменти и жилища в по-голямата си част ги продаваше държавата. Значи собствениците трябва да я осъдят, че им е продавала апартаменти без нужните документи.

131

Анонимен

преди 3 години

Заплатите на държавните служители скачат с 15%Да ви е честито

130

Анонимен

преди 3 години

Тръгнал някакъв да се дави и дошли рибарите, дето са наблизо. "Дай ръка, бе!" "Дай ръка!" Приближил се още един рибар и казал "Момчета, нещо не сте разбрали.. ВЗЕМИ ръка!" И оня се вкопчил, спасили го. Всички гледат изумено. А рибарят казал - "чиновници.. все тука ги давят". Така, че чиновничета - по-добре да се научите да дишате под вода като рибките и да не говорите! Защото много хубави тихи езера знаят рибарите.

129

Анонимен

преди 3 години

Прегледах наредбата... Обърнете внимание - За незаконните жилища няма да се вади паспорт, а само за законните. Ромските избиратели с незаконните къщи минават метър, а българските донори ще плащат кат попове.

128

Анонимен

преди 3 години

в нормална държава хората ще излязат и ще ги изкарат с шутове тия от герб. тука ще си избършете храчката от лицето и ще сведете глава. малко ви е, по 1000 да го направят и да се плаща всяка година

127

Анонимен

преди 3 години

Да вземем още едни пари... я да сметнем - някъде между 400 милиона до 2 милиарда, за фирми на "наши хора", които ще изготвят безценните хартийки.

126

Анонимен

преди 3 години

Както не е станало досега, няма да стане и сега. Ако общината ви глоби, това означава кмета да се самоувони!

125

бай хой

преди 3 години

Ай честито. Ми откъде кинти за повишените общински заплати - от гърбовете на пенсионерите, естествено. Що да не плати баба Гана, дето пенсията й е 250 лв, едни 50 кинта да й издадат паспорт, който след това ще е да си го тури под възглавницата, да й топли

124

Анонимен

преди 3 години

Нови служители ли ще назначават, че им трябва да събират пари за да разгледат документите????- НЕ!! Просто ей така - дай тука по 80ст. на кв. - колкото да имат да те дразнят с нещо!