38

ЧАЛГАРО Е ВЪЗДУХАР!

преди 3 години

Вече е във фалит, защото Шоу-то му никой не го гледа и Той има единствената мисъл , как да се добере до "държавната хранилка"-на депутат , за да не рови на стари години в ...кофите по улиците!ХОРАТА ГО ЗНАЯТ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО --КОГАТО СТОЕШЕ НА СТОЛ ПРЕД НС, И ЧАКАШЕ НЯКОЙ ДА ГО ПОДКРЕПИ....НО УВИ , НЯМАШЕ ТАКИВА!ТОВА СЕГА-- Е ПОСЛЕДНАТА МУ НАДЕЖДА!!!!

37

ХХХ

преди 3 години

Глупави хора :) И един в тази държава да не гласува за Герб ....те пак ще са първа сила ! Това се нарича "Модерна диктатура!"

36

Анонимен

преди 3 години

До :)Когато мъжката любов говори и боговете мълчат :)))

35

Анонимен

преди 3 години

Групировката ГЕРБ и групировката БСП. Бизнес корпорацията ДПС. Пишман патрЕотите. Турбочалгаря и тн...Но Мърси.....На мафията само средния от пръстите.....

34

:)

преди 3 години

Много е важно парчетата и останките от обединените мафиоти и неволя да са далеч от новия парламент! Особено новата гей-двойка!

33

Анонимен

преди 3 години

До СОФИЯНЦИВсъщност в повечето случаи черепа ходеше с 3-4 човека

32

СОФИЯНЦИ

преди 3 години

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! Слави е новият Бареков ...който ще ви " ОПРАВЯ " !!!! Чалгаря е ...СУПЕРМУТРА " ( движи в СФ с 20-25 мутри -пазачи ( черепа ходеше с 10-15...!!! ...Чалгаря .ако се добере до властта.....иска да е ЦАР....ГОСПОДАР....той да КОЛИ и БЕСИ !!!!!!...татуирал си го е на гърба .....ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ !!!

31

Анонимен

преди 3 години

ГРОБАРИТЕ пак ще са в управлението.Толупа пак ще ни клати.

30

Анонимен

преди 3 години

Без да прая проучвания - Герб на косъм, ДПС си имат верния електорат, БСП също но с уточнение че намалява постоянно, патриотите са аут въобще, следва Славчо с 4% и спасението на телевизийката :)) Как е хубаво да се живее в БГ, разнообразие имаме от партии, джафкат се уж и изведнъж всеки е напапан :))

29

Анонимен

преди 3 години

Волен Сидеров не влиза

28

ЦРУ

преди 3 години

Проучването трябва да почва така - АФИС ....соц.агенция на Ю.Асланов ( доведеният брат на серГЕЯ ).....лелеееее...щом и тия дават такава разлика ....значи е над 10 % !!! ТРЕСКА ги ТРЕСЕ !!!..............ГЕРБ + ВМРО + НФСЛ = квалифицирано мнозинство ......а това значи ....още на ПЪРВОТО заседание се иска " ИМПИЙЧМЪНТ " !!! .........Гешев е готов ( с нов каскет и три тома обвинения в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ) !!!

27

72784

преди 3 години

Толкова по-зле за "другите партии", които не са в състояние да формираткоалиция, с която да влязат в парламента. Който не умее да открива общото между себе си и себеподобните, не е за политиката. Който не оценява стойността на разумния компромис, не е за политиката. Необходими са много качества и познания, за да правиш поитика днес. Отмина ерата на простия човек, вкаран в политиката.

26

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АЙДЕ НА ПАРЕТАТАААААААА.....ОТ "СОЦ-МЕНТЕТАТААААА"....ХА,ХА,ХАААААААААААСЕГА Е ЖЪТВАТА ЗА "СОЦИОЛОЗИТЕ"!!!!!!ЛЪЖЕ СЕ "НА АНГРО".......БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО И ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ! !!!!!КОЙ СЕ ХВАНЕ.......ПЛАЩА!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

До 22. Хе-хе, и като си го написал какво? И сам не си вярваш, ама да се плюнчим по сайтовете, нали глу.пак вмирисан каскет.

24

Анонимен

преди 3 години

Теслата ви очаква ,независимо кой печели и кой губи в изборите.Само да минат изборите.Данъци,такси,газ ток и т.н.

23

ганьо

преди 3 години

До 20. Ти май си забравил коя е Маямата.

22

хей-Рептил,тук ли си

преди 3 години

Положението не е трагично. Нали за това драпат сега от Триото и другите западнали политици да гепат парите от Европа и после да фалират България както го направиха през 90-те години? Хората знаят. България ще бъде един от основните бенефициенти на трансфери от ЕС през следващите години, включително 16,6 млрд. евро (27 % от БВП за 2020 г.) през следващата многогодишна финансова рамка (2021-2027 г.) и 7,5 млрд. евро (12 % от БВП) безвъзмездни средства от ЕС по механизма следващо поколение (NGEU).

21

Боко

преди 3 години

До 8. Да бе, да, ще отмъкне Цвъки на Боко оная работа. Боко пак ще е победител и ще си гледа кефа, защото повече няма да иска да управлява този неблагодарен и *** народ. Който иска да си блъска главата

20

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Мая Манолова. Като омбудсман помогна на много хора.

19

Анонимен

преди 3 години

Слави го обсъждат като за влизане в парламента? Е верно нема такава държава!