27

Анонимен

преди 3 години

Не стига маски и тестове ами сега и ролетки трябва да си купуваме.Цирк без край .Тия от шоубизнеса герб им изяде хляба. При такива циркове в държавата кой ще ходи на кино или театър ???

26

Затвор за предатели

преди 3 години

Затвор за Кунчев и Мутафчиев! Затвор за всички участници в този план за пандемии, епидемии и затваряне на икономики ! В Занзибар и Танзания защо няма коронавирус ? В момента там е бум на туристи. От цял свят ходят туристи, никой не носи маска, заведенията работят. Но не се чува да измират по улиците.

25

Анонимен

преди 3 години

Отново говори глупости. Не разбира ли че с маска фф2 иили фф5 много хора ще се задушат понеже няма да разберат че вентилацията е зле и ще ги носят понеже той им е казал за да не се заразят и ще се строполят на земята.А дистанция от 2 метра и половина е възможн ако си в някое село къдено има няколко баби и дядовци и останалото е пусто.

24

Дечо

преди 3 години

На този ГЕРБав измамник трябва да му се скубе брадата косъм по косъм заради тази паника, която постоянно насажда!

23

aa

преди 3 години

ама вече дрънкате страшни глупости. До края на годината, и прокурори и затвори идват, ще ви изтръпим още малко

22

Анонимен

преди 3 години

А Тиквата, когато влезе в затвора, как да му осигурим 2,5 метра дистанция? Невъзможно е просто!

21

Чоко

преди 3 години

Тези до такава степен досадиха на нормалния човек, че вече с нетърпение чакам изборите, за да ги разкараме от т.н. Щаб. Безхаберници. Съсипахте я тази държава с малоумщините си.

20

Анонимен

преди 3 години

Некаф проскубаняк иска да съм с маска,ама от скъпите!Ми купи ми бе ***! Аз пари немам,пък и да имам на вас ли да ги давам,като по Закон сте длъжни вие дето се правите на държавата,да ми осигурите!А два метра не ми трябват за сега!Подарявам ги на него,както и ваксината си!

19

Анонимен

преди 3 години

кунчев махайте се там с другите уго-ени от нощ ,никой не ви вярва освен гербаджиите и мисирките!Обирайте си крушите ,че народа вече не търпи!Да не стане по-лошо от ковида за вас!

18

Чоко

преди 3 години

Не съм юрист но ми се струва, че имаше членове в НК за всямане на паника. Докога тези докторчета ще продължават да ни облъчват с негативизъм. Как не излязоха и не казаха нещо положително. Почти година само ****отии. Миналия март затвориха парковете и Витоша за посещение. ЗАЩО ? Разберете, че само като ви гледам мутри*те по телевизията и ми идва да си изгоря маската и да си правя каквото искам.- Писна ми от вас и от безграничния ви негативизъм.

17

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, защо хотелите и ресторантите на олигарсите работят ,а на малките мишета не ?Вирус ,пандемия , ама милионерите станаха Милиардери ! всички се подложихте на олигарсите и правите каквото ви наредят , клели сте се на дявола ,не на Хипократ .

16

V

преди 3 години

А в градския транспорт как точно ще се спазва тая дистанция ? Само питам де .Не че са съмнявам :)

15

До довечера

преди 3 години

До след няколко часа, когато този ще обяви нови промени. Кой ги взима на сериозно тези?

14

Мислеща

преди 3 години

Как ще се спазва тази дистанция в претъпкан влак, автобус или метрото?! За всеки пътник ли ще пускат по един?! Ами в класните стаи и училищните коридори?!

13

селянин

преди 3 години

ку ку ку ку ку ку

12

Анонимен

преди 3 години

Абе Бойко всяка заран ли ги помпа тия от щаба та са така неадекватни по телевизора?

11

Анонимен

преди 3 години

A zashto ne kilometar?!

10

Анонимен

преди 3 години

Кунчев дистанциа направо десет метра за сега, после предизборно сто метра. За изборите пълен локдаун - е това гербаджийско.Загубихте доверие в усилията си за защита и спасяване на вожда и ГЕП.

9

Анонимен

преди 3 години

който обещае да ги вкара в затвора целия щаб, има гласа ми на изборите

8

Анонимен

преди 3 години

Да, нека има 8 души на оресечката, а пазарувабето в магазина да е пал по един човек на плош от 1000 кв. Метра