100

гербер

преди 3 години

До ха-ха-ха. Уф, тези коментари като твоя ги чета от 10 години. Е, и?

99

Перник секта

преди 3 години

А нещо за сектите на Борисов за терор пак нищо

98

Браво

преди 3 години

Браво, Бате Шефе !

97

Анонимен

преди 3 години

Празни приакзки пак президентее, празни празниии...Не са празни приказки, а обхватно и стойностно обяснение за своя Президентски мандат даде г - н Румен Радев. Неслучайно той има високо политическо доверие от българите, защото е читав човек, а паплачта и утайките в българското общество не понасят почтени, образовани и умни хора като Радев. Ако беше друг, досега България да беше горяла и съсипана.

96

Анонимен

преди 3 години

Ей тоя е като конска муха! Ти го пъдиш,той се връща!

95

Анонимен

преди 3 години

и това ли е отчета му с постоянно повтаряне мутри вън не знам за Плевньо дали е прецедент ама този бие всички рекорди

94

отровна гад

преди 3 години

Румен Радев = Корнелия НиноваЕдно и също са каквото и да приказва!

93

Анонимен

преди 3 години

това е най-смешният президент в света!!!

92

Анонимен

преди 3 години

Махай се докато е време човеко! Може би за летец ставаш,но в политиката си слаба ракия! Не те щем!

91

ГосТ

преди 3 години

Развитието и индустриалната революция и селското стопанство дори, йерархията и социалната справедливост идват с комунизма.

90

Анонимен

преди 3 години

Комунистическа реч + надъхване на обществото за протести същият като Тръмп

89

Анонимен

преди 3 години

БСП е партията на организираната престъпност. Когато БСП е на власт, организираната престъпност владее държавата. Не помните ли? "Социалистическа" мутрокрация през 90те, отвличания по магистралите след 2005-та и алъш-вериш - евродоговори с баджанака за няколкостотин милиарда, които, разбира се, ЕС отказваше да плаща. Глад и организирана престъпност, друго нямаше. Това е БСП, това е Радев - лицето на организираната престъпност у нас - братя Галеви, Наглите, Божков, всички те разчитат на БСП.

88

Анонимен

преди 3 години

Тоя Зелен чорап дори няма да получи премии от Кремъл като Първанов, дето подари хотели на децата си.Тоя ще го хвърлят на буннището.За нищо не става мъжа на Деса, освен за предател на Родината.Това са русофиллистиците

87

Анонимен

преди 3 години

Аз само да попитам: защо националните медии не предаваха въпросите на журналистите? И докога ще им плащаме, за да защитават едната гледна точка?

86

Анонимен

преди 3 години

Ей,тоя няма да остави хората на мира,чак до изборите! А бе не те искаме бе,барабар с червената си вицечервена Йотова! Махайте се! Нищо не свършихте освен срамотии!

85

ГосТ

преди 3 години

Стига с този фашизъм. Другото му име е национал социализъм. В България никога не е имало фашизъм, защото по това време заради мишката стамболов сме били слугинаж на германците и терора срещу интелигенцията и работника е бил чорбаджиско/турски тип. Фашизма предполага йерархия, но и социална справедливост. И не на последно място, развитие и индустрия. По времето на кръчмарите от виена е имало единствено селско стопанство (което е окей) и търговия. Това не е фашизъм.

84

Анонимен

преди 3 години

Г - н Румен Радев е най - добрия Български Президент! Умен, образован, почтен, сериозен, трудолюбив, социален, отговорен човек и личност! Заслужава втори мандат! Радев Президент!!!!

83

В Козяк съм

преди 3 години

Нищо не отстоя ти Радев ***.Скри се като мишшок когато на народа му трябваше водач.Страхливец си ти,демагог и предател!

82

дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не, откъдя накъдя Кавуня пак ша са кандидатира за прецедент бря. М чи тя държавата ше фалира от неговите разходи по екскурзии със Деса мерцедеса бря. Ша ходя да се моля на Решетката, да го направи като със Навални бря, иначе Корона вируса ша ни се види, като едното спасения бря.

81

Радеф

преди 3 години

БЕЗДЕЛНИК.