61

dvb

преди 3 години

Много от коментиращите киселеят но явно се бъркат. Пояснявам: Професорът има предвид относно бройката имащи право на глас! Иначе българите + етноса (с БГ карти са, трябва да признаем) и семействата им, със сигурност межд 1,5 - 2,5 има навън

60

Нед

преди 3 години

Това е като предната новина от днес - над 3 000 000 българи са се срещали с Корона вируса!Ама на база на какво са тези твърдения!На база 3 ракии снощи! Няма никакво проучване, изследване, преброяване! Дето викаше дядо ми, плюнчиш пръста,вдигаш към вятъра и по преценка пикеш, та да не се опръскаш!

59

статистик

преди 3 години

Не го питам как е познал, броя на хората в чужбина, но явно се подготвя една победа на ГЕРБ, вероятно с мнозинство в парламента. Разбираемо е, има много за замитане.

58

ДДРОнег

преди 3 години

Тоз е гербаджия, ще каже всичко, що е угодно на вожда му !!!

57

Дръндер

преди 3 години

До Анонимен 57Сериозно? И ти това го знаеш защото?

56

Лили Иванова

преди 3 години

Интересно каква математика е учил този хобит.

55

Анонимен

преди 3 години

Той говори за избиратели т.е. всички над 18 години които не са си сменили гражданството. Като добавим по 1или 2 деца съм този един милион ей ги станаха повече от 2 млн. Плюс българите със сменени паспорти, които няма на гласуват, но са родени българи минаха 3те млн.

54

Професора ЛЪЖЕ

преди 3 години

Преди бяхме 9 сега сме 6 милиона и то благодарение на арабите, китайците и африканците които идват в БГ иначе щяхме да сме 5.5 милиона!

53

Dido

преди 3 години

По статистики по места в САЩ, Европа, Канада Австралия са общо над 3,5мил. Българи. 60% от тях да са пълнолетни са близо 2 мил гласоподаватели. В България населението в момента е под 7 мил. т.е. да приемем, че са 4 мил. гласоподаватели. Нормално е да се отрича съществуваването на 2 мил. в чужбина и да не им се дава възможност да гласуват масово,защото това е бройка която може да обърне всеки резултат,а са и хора избягали от всички тия партии които се натискат да управляват!!!

52

Ай Сиктир

преди 3 години

До пери: не се замисляй много. Не ти се удава, пък и може главата да те заболи.

51

БС до 20

преди 3 години

Това ВЪХ, много не го разбрах, а и Българсият май не ти е много правилен?За твоя информация , моето образование и квалификации са хиляда пъти над ягодоберачи, но и в тях няма нищо лошо. Вие защо виждате нещо долнопробно в тях? Нали и в БГ има ягоди и все някой ги бере?

50

Професор мъпет

преди 3 години

Този професор що не са го обесили още не става ясно, всички виждат и знаят, че този Константинов е корумпиран крадец и подлизурко.

49

Анонимен

преди 3 години

Как го сметна професора като половината население на страната го няма ?

48

Анонимен

преди 3 години

Добро утро.Аз лично го пиша това от години но нали трябваше да >се палят>патриотарските глави,а от друга страна да се плюе по правителството как му побегнали милиони >да не умрат от глад>!Най-накрая някой официално да каже за ОГРОМНАТА ЛЪЖА за милионите иначе несъществуващи български граждани по Европа и света!Милион и двеста,триста хиляди ЗАЕДНО С ТИЯ В ТУРЦИЯ и техните незнаещи български език наследници,толкоз.Останалите ако имат български произход не са наши граждани,Молдова и Украйна,Сърбия

47

пери

преди 3 години

До Анонимен 36И аз бях на твоето мнение, но като се замислих, май е по-добре да гласуват от чужбина, защото и на децата е ясно, че герб трябва да бъдат изметени, а хората в чужбина няма как да бъдат купени и подмяната на бюлетините сигурно става по-трудно. Дано да е така, де. Ако вотът от чужбина ще помогне да се разкара шайката, аз съм за. И явно има такава опасност, защото се прави всичко възможно да се попречи на българите в чужбина да гласуват.

46

2ка по математика

преди 3 години

само в Лондон сме 500 000 . Ама той от каде да знае ... Човека е ***

45

Анонимен

преди 3 години

Всеки бега от гангстерския рай на Боко Тиквата. Не може само 1 милион да са избегали.

44

Анонимен

преди 3 години

Като дойдат избори и партиите потриват ръце за всякакви гласове. Единственото, което ги интересува, е как да излъжат някого от някъде. Тези в чужбина им писва от неуредиците и много от тях не гласуват. Те не са хора без работа, че да си губят часове по опашки и за какво? Да изберат едни и същи самозабравили се феодали.Да това е българският див капитализъм - с елементи на комунистически феодализъм.

43

Ай Сиктир

преди 3 години

До анонимен с управляемата количка: ще се удивиш какво са ми дали да управлявам. Ей затова е хубаво, че такива като теб не могат да казват кой какво да управлява, защото и това не умеете да направите както трябва.

42

АнонимеН

преди 3 години

НУЖЕН Е ПО-СЕРИОЗЕН СВЕТОВЕН ЛОКДАУН ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ ПОЗНАТА МИ В ФАЩ РАБОТЕЩА ВЪВ ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ХРАНЕНЕ :DИ ИСПАНСКИЯ ПОЗНАТ И ТОЙ СЕ ИЗПОКАРА С ЖЕНАТА КОЯТО ЖИВЕЕШЕ ЗА ПАРИ ПОКРАЙ ПАНДЕМИЯТА И СЕ РАЗДЕЛИХА ОЩЕ МАЛКО ПАНДЕМИЯ И ТУКУ СЕ ВЪРНЕ И ТОЙ :D---------------------ПОВЕЧЕ СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ!!! ПОВЕЧЕ ЗАВЪРНАЛИ СЕ :D