37

АнонимеН

преди 3 години

МОТОТО НА ГЕРБ Е ЛЪЖИ, ***, КРАДИ!!!НАЙ-БЕДНИ СМЕ ЩОТО СМЕ С НАЙ СЛАБО-УМНОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО ПРЕИЗБИРА БОРИСОВ ДОКАЗАН ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ !!!

36

Зозо

преди 3 години

Руската хайван-ваксина е като новата Волга - на картинка. Много болни дръти комунисти няма да я дочакат :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

35

Анонимен

преди 3 години

Руската и китайската са съответно на 6-7 място по ред за одобрение в ЕС. Края на февруари до средата на март са готови

34

Анонимен

преди 3 години

Не се бутайте! Няма ваксини.

33

Bond

преди 3 години

Кво се чудите? Ще похарчим 305 млн. за ваксини, като основният пай ще е за най-евтината на Астра, която е около 4 лв.Е, извадете калулатора и после метъра, за да вземете мерки за новите гардероби и чекмеджета.

32

Зозо

преди 3 години

Айде кажете колко ваксини получиха унгарците от руската и от китайската? :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Пак новата Волга ще чакаме май :)))))))))))))))))))))))))))))

31

Анонимен

преди 3 години

От Кремъл нареждат само на Борисов и той плаща рекета с нашите пари за да им строи газопровод!

30

Анонимен

преди 3 години

Става забавно. Бай *** (нуспелият, неукият, бедният) искаше руска ваксина и лаеше как няма да си сложи европейска или американска. Казах 101 пъти, че ще дойде и тази ваксина. Айде да видим сега колко желаещи ще има. Лаячите ще спрат да лаят и ще подвият опашки, защото ще разберат, че никой не иска да ги чипира и никой не се интересува от тях... Лошото е, че акъл не може да се налее никому. Затова бедният и простият е вечно беден и ***.

29

българин

преди 3 години

До: номер 21Ами защото ГЕРБ е комунистическа партия!Ти може да си малък и да не помниш, но при Тодор Живков си беше същото!Всеки, който каже нещо против БКП е "реакционер", "монархофашист", "капиталист" и какво ли не!Може да ти звучи абсурдно, но аз също се изненадах ужасно като разбрах наскоро, че Тодор Живков е правил опити да вкара България в Европейския Съюз!Комунистът козината си мени, нрава не!

28

Анонимен

преди 3 години

до ЗозоПропуснал си да си пиеш хапчетата днес.

27

Номер2

преди 3 години

Значи и Новичок, пардон Спутник в България! Луди ли са или така са им наредили от Кремъл?! Да се ваксинираш с нещо, за което не се знае нищо, освен с очаквания за онкологични проблеми, е откачено! Но да се ваксинираш с руски и китайски ваксини си е чиста проба олиг***френия!

26

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....унгарците дето купиха 2 милиона руска и 1 милион китайска.....Уааахахахааааа, и колко получиха като ги "купиха"? По-полека с милионите тавариш :)))))))))))))))))))))))))))))

25

Зозо

преди 3 години

Форумните шизофреници кряскат как няма да се ваксинират и в същото време защо няма ваксини :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Болна работа :))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 3 години

до ЗозоИ кой е путинофил а?Кой летя с хеликоптера и снимаше клип да прати на Путин как в България му се строи гаопровод с 3 милиарда от нашите данъци?!Бойко!

23

Анонимен

преди 3 години

ами на унгарците дето купиха 2 милиона руска и 1 милион китайска защо европейската комисия отговори че всяка страна сама решаваааа забравих става дума за независими държави а не за протекторати управлявани от наемници банкянски комунистии стига сте лъгали народа ***- вчера за 24 часа 24 ваксинирани и не ви е гнус да го съобщавате защо имало народен съд след втора световна ами точно за това

22

българин

преди 3 години

До: номер 22А прави ли ти впечатление, че преди говореха само за "глобалното затопляне"?От известно време насам обаче спряха да говорят, и сега говорят за "климатичните промени"!Наистина, големи са промените, след като наскоро показаха снимки на Сахара с натрупал сняг върху пясъка! Големи промени, но не и затопляне!А сигурно и Грета е намазала нещо!

21

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, купила Унгария ама друг път. Рашата за тях не могат да произведат достатъчно, та за износ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Тук психопутинистите пак пощръкляха и взеха да фантазират :))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 3 години

Ваксини ще има когато им излезе схемата за усвояване към чекмеджетата.До тогава народа ще си умира!Никой не го е грижа за здравето на хората.Цялата грижа е към усвояването!!!!

19

АнонимеН

преди 3 години

ЕС ИЗЛЕЗНА С ОФИЦИАЛНО СТАНОВИЩЕ, ЧЕ МОЖЕ И С ДРУГИ ВАКСИНИ СЛЕД КАТО УНГАРИЯ КУПИ ОТ ВАКСИНИТЕ СПЪТНИК 50ТОЗИ Е АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ НО МУ Е НАРЕДЕНО ДА ЛЪЖЕ ОТ БОРИСОВ ИНАЧЕ ЩЕ ГО УВОЛНЯТ!

18

Анонимен

преди 3 години

Голямо усвояване пада с тия ваксини. Били Инжекцията и неговите другарчета вече печелят десетки милиарди на година.Хванаха му цаката. Всяка година нов щам и говедата да мучат в кошарата и да плащат.А да не ви говоря какво усвояване пада от "климатичните промени" Пазарът за търговия квоти за въглеродни емисии вече прави над 200 милиарда оборот които се явяват чиста печалба за определени корпорации. А познайте кои са им акционерите. Същите които ни пробутват и ваксините!