36

Анонимен

преди 3 години

Абе защо така тука протестите бяха хубави и справедливи а там са много лоши и искате разстрел? Путин мфиота да дава оставка.

35

Анонимен

преди 3 години

При управлението на Владимри Путин Русия увеличи бюджета 24 пъти, военните разходи - 32, БВП - 14 пъти. Скочи от 36-то на пето място в света по БВП. Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Ръст в селското стопанство. Повишение на заплати с 18,5 пъти! Повишение на пенсии - 16,5 пъти! Намаление на смъртността сред руското население с 1,5 милиона души годишно и вече има положителен прираст.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ох мале руснаците имали сигурност и спокойствие с 280 лв минимална заплата и са 3ти по брой на самоубийства в света след Лесото и Гвиана. Путин на власт 20 години"А българите в членката на ЕС и НАТО България имат ли сигурен и спокоен живот и на кое място в света са по смъртност и самоубийства след 30 години американско партньорство.

33

Навални е прав...

преди 3 години

... за 40 000 протестиращи в Москва: 10 000 граждани и 30 000 журналисти!

32

Анонимен

преди 3 години

У нас като протестираха по 30-40 000 в София , дежурните клакьори викаха - " много малко хора са това , останалите около 7 млн си искат Борисов , каква оставка бълнувате "А тук имаме 4-5 000 за цяла Русия . Ама според тези същите Путин трябвало да си ходи , защото никой в Русия не го искал . Така излизало според техните сметки Ама от платени хорица , какво да се очаква Утре , ако започнат да им плащат да хвалят Русия и Китай , ще го правят бе да се колебаят , важното е парата да върви

31

Анонинен

преди 3 години

Оставка на Путин и Бойко!Хаха русофили дават на късо тука.

30

Анонимен

преди 3 години

Абе на революция са тръгнали нещата там, свиха им се приходите от петрол и газ и се почна, как ще свърши не се знае

29

1

преди 3 години

Нормално е да задържат непълнолетни, защото полицията в Русия е брутална, но като знам КГБ методите на Империята на Злото, сега властите ще използват това за да преследват родителите, точно както едно време в комунистическа България, ако те обявят за враг на народа преследваха цялото ти семейство.Червената ко4ина си остава такава, независимо къде.

28

Анонимен

преди 3 години

280лв минимална заплата в Русия. ФАКТ.Мъка другари мъка, това е от сайра на руското министерство на икономиката.

27

Абе

преди 3 години

СССР кога ще се връща молодци?Чети класиката бе :)Първо: всеки легитимен ръководител на Москва - Третия Рим е жив класик.Второ: Другарят Путин за СССР - който не жали за разпадането на СССР, няма сърце, но който иска да го построим отново, няма глава.Чети класиката, преди да задаваш такива елементарни въпроси :)Някои въпроси търпят развитие, но има базисни тезиси, които никога, ама НИКОГА не се преразглеждат и всеки, който ги наруши, става идеологически враг.

26

Демокрация

преди 3 години

Трябва моментално хората подстрекавали тези престъпници да вилнеят из Москва да бъдат изправени пред съд! Руснаците да взимат пример от Франция и САЩ, газиш и пребиваш 200-300 000 души без да ти мигне окото, застрелваш протестиращи ветерани от войни от упор, гърмиш с бойни оръжия по мирно протестиращи. Московските полицаи действат като женчовци, а съдебната им система се бави, вместо като в САЩ да сгази на момента виновния за подстрекателството!

25

Анонимен

преди 3 години

Навални във всяка една държава щеше да е осъден за опит за преврат все едно Тръмп да призове републиканците на бунт срещу Джо Байдън и веднага му изтриват акаунтите и го наричат терорист. Ако съм на Путин ще заповядам Навални да бъде разстрелян на място и ще насоча 10 мегаaтомни бомби към Запада и ще питам: Ако не пуснете Асандж от затвора оцелелите от вас ще живеят в бункери до края на мизерния си живот.

24

Анонимен

преди 3 години

Злобарите са ги навили като пружинки да подскачат и врещят за предателя Невални който ще изгние в Сибир! Платени сте нали ! ?

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17НАДЯВАМ СЕ скоро!

22

Анонимен

преди 3 години

Другите мерки предвиждат увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

21

Анонимен

преди 3 години

В САЩ щяха просто да ги убият.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18А КАКВА МУ Е РАБОТАТА на Радев да се меси в чужди работи???????????????? Това не е т-и-к-ва-та, която ВСИЧКИ ДРУГИ го интересуват, САМО НЕ И ДЕРЕДЖЕТО НА СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД!

19

Анонимен

преди 3 години

"Ох мале руснаците имали сигурност и спокойствие с 280 лв минимална заплата и са 3ти по брой на самоубийства в света след Лесото и Гвиана. Путин на власт 20 години"Ако искаш някоя лъжа да мине за истина, не я слагай между други лъжи!

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Това за 280 лв. в кои мокри сънища го видя?

17

Анонимен

преди 3 години

Радев последно подкрепя ли протестите или не.