177

до 74 от 62

преди 3 години

Агресивното ти отношение драги напълно се връзва с тезата, че вече не сме хора. Излишно е да ти разправям, че си имам собствен бизнес и мога да си живуркам. За мен проблемът е в психиката на хората като цяло, усеща се дори в общуването ни. Мен ми пука за нормалността, която изчезва. Отвращават ме новинарските емисии, които ни облъчват.Липсва социалната среда на приятност и щастие.А на теб очевидно робското поведение ти принадлежи,опознал си го добре и затова падаш,какво да ти кажа!? Нис-ка топка

176

Анонимен

преди 3 години

Това отвсякъде прилича на притчата за Страха и Чумата. Чумата си е взела своите 10 000 бройки. Останалите 50 000 си заминават от Страх.

175

payak

преди 3 години

Матриала наистина е лош. Не знам дали има човешка намеса в този вирус, но явно има нужда от него. С това консуматорско и егоистично мислене.

174

Анонимен

преди 3 години

До 161И аз мога да ти дам пример с Хадсуърд ууд в покрайнините на Бирмингам, но това не е България! Но ще проверя това, което казваш. Справям се добре с португалския!

173

Пазвантин

преди 3 години

Аз не искам да се отварят заведенията на мутрите, за да се запълнят отново болниците. Вирусът не пита дали си плащал осигуровки на работниците си и дали ще си купуваш ново ламборджини.

172

таксиметаржия

преди 3 години

Скоро и азиатски щам ще ни превземе! И така до края на десетилетието! Да ни е честито новото робство!

171

Анонимен

преди 3 години

До ОмбреЗа какво ми е да съм анонимен, аз си пиша от айпито. Какво ще ми направят, ще изпратят командо, батман или спайдърмен да ме килнат ли? Може да познавам супермен ха-ха

170

IQ 2.28

преди 3 години

До ЖороПървии тя така каза.

169

Анонимен

преди 3 години

Хората не се тествали. за да не ги карантинират. Еми щом могат да го карат леко в домашни условия-мога само да им пожелая бързо оздравяване. Все пак в интензивно са има няма 300 човека от цялата страна. Не знам медиците взеха ли си глътка въздух?

168

Анонимен

преди 3 години

До payakКъде да декларирам, че ако се разболея от ковид няма да стъпна в болница? В замяна искам да не ме занимават с измислената си пандемия.

167

Омбре

преди 3 години

До Анонименникой не е анонимен :)

166

Мяу

преди 3 години

Как е ваксинацията, върви ли? Колко човека ваксинираха управляващите от ГЕРБ за един месец? Около 0,1 %? Близо сме до 70%.

165

payak

преди 3 години

Нека тези дето искат разхлабване на мерките и да си живеят живота като преди, да го декларират. Като се разболеят, те и техните близки, лекуват ги в къщи. До където оцелеят. Ето го решението. Защо с моите осигуровки да плащам за безрасъдни хора. Като почине някой техен близък от несъществуващия Ковид друга песен ще запеят. П.С. Имам няколко такива приятели в соц.мрежи. Единия ревеше по цял ден, че Ковид няма. Почина майка му и ни вопъл, ни стон. От несъществуващ Ковид.

164

Анонимен

преди 3 години

До ОмбреЗа какво му е да е анонимен? Пише неща които ги има навсякъде в интернет. Ти филмираш ли се нещо?

163

Анонимен

преди 3 години

132 много се радвам за теб! Доказваш категорично какви сте червените. Мазните се на бабичките, а после не ви пука дали ще ги закопаете! То нещо като да ползвате Бабикян да ви метка свинските ушички, а после да плюете на великденската трапеза на арменците.Комунисти... все така благодарите на хората" Абе стига с тези комунисти и червени бе на 37 г съм какви червени какви бабички кво ми обесняваш.

162

Омбре

преди 3 години

До 1 към 1а ти си мислиш, че в момента си анонимен ли? като оня усро дето решава кой да умира и кой да живее хахахахха

161

ресто

преди 3 години

Браво на НОЩ,Бойко Борисов и Коцето така се прави. Според мен трябва да е до 2030 година и тази година да няма избори. Избори чак 2030. Да 2030 ще ни управлява човека с тглавно Ч Бойко. Каквото се направи за 10 години водата да 2 дни го отнесе. Пусна метро за 5 месеца. Нищо че сега не работи. И запомнете само Бойко ще ни спаси

160

до Чебурашка?

преди 3 години

Хората масово палят свещи в храмовете ,молят се с кървави сълзи на Господ да върне добрия стар Грип!Не вярвах ,че ще доживея да видя такова нещо !Смятайте за какви ***-от-и ни имат трябваше да се отвори бизнеса миналата година 21.декември а сега края на април ЕВЕНТУАЛНО!нека Чебураш оня дето го таковат в ушите всеки ден да каже нещо по въпроса!

159

ЖороПърви

преди 3 години

До IQ 2.28Не искам съвети от хора с толкова ниско IQ:))

158

до 119

преди 3 години

Районът североизточно около Порто, Португалия. Има епидемиологична карта на ДГС ( в сайта на министерството на здравето). Можеш да скролнеш и да върнеш картата по дати. Ако четеш езикът ( или испански), може да видиш и новините. Нормално е да се изгради ествествен имунитет, проблемът е че е само няколко месеца. С това постоянно ограничаване го протакат и по лошо.