834

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ МОМЕНТА ПО ЗАКОН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСТАВЯТ ДЕЦА ДО 12 ГОДИНИ САМИ!!!ДА СЕ ПРОМЕНИ БЪРЗО ЗАКОНА , ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСТАВЯТ АКО СЕ ПОСТАВЯТ ВЪВ КЛЕТКА ЗА ЖИВОТНИ!-------------------ВСЯКО ДЕТЕ ДО 12 ГОДИНИ СЕ ЗАКЛЮЧВА В КЛЕТКА ЗА ЖИВОТНИ И МУ СЕ ОСТАВЯ НЯКАКВА ХРАНА И ЕДНО ГЪРНЕ------------ПРОБЛЕМА СЪС ЗАТВАРЯНЕТО НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩАТА ДО 4-ТИ КЛАС Е РЕШЕН :D

833

Анонимен

преди 3 години

До 890 "Ако затворят детските градини , ще дам на министър Ангелов да ми гледа детето.Аз ще съм на работа, а той вместо да си боядисва косата да гледа деца." Абе колко родители оставиха сирачета зарада Ковид , ти ли ще им гледаш децата. Мислета как да запазите живота, а не да се отървете от грижите за децата си.

832

Анонимен

преди 3 години

Ако държавата не може да поеме 100% от загубите на затворените обекти и бизнеси и съответно да ги обезпечи в пълен размер плюс осигуровки,стаж и всичко останало е абсолютно терористично да ги затваря !!!Категорично съм против затварянето на обекти,които сами по себе си зависят от личностната съвест и риск да бъдат посещавани- ресторанти,барове,хотели,фитнеси,спорт.Подписваш декларация,че се отказваш от болнично лечение и си ходи където искаш в периода на локдаун.Ако ти стиска ..Това е !

831

Знаете ли

преди 3 години

Знаете ли *** лекарите също са хора и когато са изморени трябва да почиват, някои от тях не се прибират у дома заради нас. Стига с егоизъм. Ако не можеш да си гледаш детето не го създава. Има начин да се гледат децата, единия родител взима отпуск, този които има по малка заплата, другия работи. На вас човек никога не може да ви угоди. Само мърнкате. Ако бяхте станали доброволци, нямаше.до тук да стигне положението

830

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗаслужиха 30% с гласа си, на изборите който предстои да дадат те и техните роднини за ГРОБ

829

Guru

преди 3 години

Абе държава, в която те карантинират само при положителен тест, КОЙТО САМ СИ ЗАПЛАТИЛ НА ЛАБОРАТОРИЯ, КОЯТО СИ БИЕ 200% БРУТО НАДЦЕНКА ... айде бегом и БОКО в изгнание в Испания. Ако този човек остане да живее в България след политическата си смърт, ще омирише трънака.

828

Анонимен

преди 3 години

Искам митинг ''По-малко държавни бюрократи,по малко зараза!''С какво заслужиха 30% увеличение на заплатите в държавния сектор?Че реално на докторите по-малко дава Бойко!!!!Защо без да се труди някой а само да присъства ще взима от моите данъци за да получи заплата и увеличение?!С какво помогнаха за КОВИД-19?!!!!

827

Анонимен

преди 3 години

Брей явно искате 20 000 -30 000 смъртни случаи от ковид. Егоисти които мислят само за себе си. Колко души искате да си замин, че да видите проблем, няма кой да ни лекува бе хора. Никой не ви е заключил вкъщи, разходките все още са позволени. Но някои без алкохол и срещи не могат.

826

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли трудно беше след септември да спазваме стриктно почти никалвите мерки.Хората ви го повтарят хилядократно - маски и дистанция. Само това се искаше за да не се разпали пожара до текущия размер.

825

Анонимен

преди 3 години

Ако затворят детските градини , ще дам на министър Ангелов да ми гледа детето.Аз ще съм на работа, а той вместо да си боядисва косата да гледа деца.

824

Анонимен

преди 3 години

Така става,когато неразумните българи не спазват ред и правила

823

Анонимен

преди 3 години

Като затваряш ,ще даваш ! Без бюрокрация и хиляди документи и доказателства да искаш ,за да отпуснеш пари.Няма 60/40 ! 100 % ! Това е ! Как така затваряш частен бизнес и го караш да плаща 40% ?? От къде на къде ??Който е в неплатен отпуск,работодателя подава инфото и държавата поема заплатата му + осигуровките !!

822

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарОт утре обявяваме предупредителна стачка: Ако не затворят-напускаме.Лекари в цял свят се търсят.------Точно такива, дето оставят пациентите да умрат от студ на стълбите на болницата, едва ли се търсят. Имиджа на българските лекари е сериозно остан за години напред. Какзвам го по принцип, не конкретно на тебе, защото е ясно, че ти си ***.

821

Пони Стораро

преди 3 години

Прибирайте овцете по кошарите, че много взеха да надигат глави, а това вреди на шкафчетата

820

Анонимен

преди 3 години

Саудитска арбия и Израел са се срещнали.За какво ви говори това?!!!!!Някой мисли ли тук алоу!!!

819

АнонимеН

преди 3 години

АКО ЗАТВОРЯТ ДЪРЖАВАТА НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ СТРАДА :DАКО НЕ ЗАТВОРЯТ ДЪРЖАВАТА НАСЕЛЕНИЕТО ПАК ЩЕ СТРАДА :D----------------------------------НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕИЗБРА БОРИСОВ И КОЛКОТО И ДА СТРАДА ЩЕ МУ Е МАЛКО!

818

Гуру

преди 3 години

До ЛЕКАР...Ще стане същото, каквото става и сега. Вие ще си почивате, хората ще бедстват.

817

Анонимен

преди 3 години

Казват ви:''Вие бедните ще ***!''МЕРКИ!От тях някой умря ли?!!!!А защо?!!!

816

Анонимен

преди 3 години

До МангъровцитеТи си жалко нищожество

815

Оставка

преди 3 години

Пълен локЪП, всичко трябва да работи, а който е закривал болници и гонил лекари към чужбина през годините.......да си носи последствията.