28

Анонимен

преди 3 години

*** то система няма той щял да я стяга!

27

Времее

преди 3 години

Оставка мутри вън ! Сбогом Боко

26

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента! Оня ден дадоха 1 млрд. зз военни кораби, сега голямата борба с пандемията се състои в 18 линейки, 80млн.лв и фургони зз отсяване на неболните от вируса!

25

В. Узунов

преди 3 години

Директно да им спрат пенсиите да няма с какво да купуват и да се бутат по опашки дъртите.

24

Анонимен

преди 3 години

Така. В България скачаш в костюм, от време на време сменяш цвета на вратовръзката, ту синя, ту червена, ту с цветовете на ЛГБТ, ту със сив цвят, слагаш си интЕлегЕнтни очилца, отиваш да ти оскубят веждичките артистично. След това наминаваш да ти присадят косичка. Работа ли? За работа няма време.

23

Анонимен

преди 3 години

с тези мерки видял ли е този *** какво струпване , без този зелен коридор беше по спокойно

22

Анонимен

преди 3 години

Време е да затваряте училищата според мен !!!!

21

До Елемаг

преди 3 години

Именно защото няма разлика аз от самото начало пазарувам всичко необходимо за родителите си и се старая нищо да не им липсва. Това е най-малкото, което мога да направя за тях. За хората отделяли от залъка си за да ни отгледат и дадат път в живота.

20

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли какво е било мерките във Франция за нарушаване на карантината по време на чумната епидемия 1720 година?При липсващо "разрешение за пътуване по време на епидемия " наказанието е било Гилотина!

19

Анонимен

преди 3 години

"По думите му ще бъдат разкрити нови отделения в Държавната психиатрична болница."Все за себе си мисли тоя Шматангелов, еееее... все себе си да уреди за лечение.

18

Анонимен

преди 3 години

Реалността е, че тези мекотели се страхуват, че мерките, които взимат всъщност показват колко неадекватни са били през тези 8 месеца, в които можеха да се подготвят за есенната COVID вълна.Страхът им стига до там - идват избори и ако народът излее гнева си на тях, след изборите секват обществените поръчки, подкупите, нагласените еврофондове, спира далаверата, от която живеят.

17

В. Узунов

преди 3 години

Само електропастири за старите хора да не се мотаят по улиците и сопи като оригат или пререждат по магазините.

16

Елемаг

преди 3 години

Каква е разликата с пенсионер в тролей нагъчкани един до друг без "дзилен коридор" и това в Метро да го не виждам дори пред погледа си,че е големо хале?Моля ,някой учен или медик,да ми разясни,как тролеите се облъчват с протони,да не се заразим там?Аз очевидно ,няма толкова умствен капацитет ,да видя разликата.

15

Анонимен

преди 3 години

Ане щом при толкова генерали не може да се спрат Софиянци да си ходят по родните места и да разнасят вируса в края на седмицата за какво стягане бръщолеви този

14

Анонимен

преди 3 години

Непоследователност и хаос в министерстването, създавани от приумиците и неадекватността на Борисов!Затворете за колкото трябва училищата, които са сред основните разпространители на вируса! Нищо няма да им стане на децата от онлайн учене за няколко месеца.

13

Анонимен

преди 3 години

Алооо, вземете се разберете накрая, щото Вълчев в предишната статия обяснява, че няма нужда от мерки, едва ли не училищата са най-сигурното място в момента, въпреки че не е стъпвал там, нито пък някой тества децата, които са по 6 часа в затворени класни стаи без проветрение и пътуват по час и нещо в претъпкан градски транспорт.

12

Анонимен

преди 3 години

Веждито щял да му скулптира веждите на туй чудо! Съна мъна и тъна мъна на *** банкянски диалект.

11

Анонимен

преди 3 години

Досега на Бойко оная работа ли държеше ....? Всички, особено тук виждах ме накъде вървят нещата ,а вие не та не ,всичко е под контрол ...! Сега ще броим безучастно ,защото е късно ,всичко и навсякъде гори . В Китай щяха да те осъдят на смърт за престъпно бездейсвие

10

Не стягай нищо

преди 3 години

След още няколко седмици народа ще те стигне макар да се криеш и ще те стегне тебе по народен начин.

9

Да

преди 3 години

Мутафчииски - България на последно място по брой заразени на глава от населениетоАнгеов - България в топ три дъжави по бвой заразени на гава от насеението. ОСТАВКА И ТО БЪРЗО ЗА ДА СПАСИМ ЖИВОТИ ИНАЧЕ СЪД И ДОЖЕИВОТЕН ЗАТВОР!