148

Анонимен

преди 3 години

Антипатичен ми е заради това, че не казва истината директно. А истината е, че няма лечение и той знае ,но шикалкави вместо да го каже в прав текст.

147

ние кои пишеме

преди 3 години

до 144много си прав че мидицината много загуби от нашто отсъствие и сега нали видехте резултато ама по симпозиите не ни канат щото са мангъровци

146

Criticus Magnus

преди 3 години

Тя тая работа е ясна... На теория... Айде да видим след седмица-две колко са практическите умения на Д-р. Мангъров. До сега изкаванията му са много научни... но да видим да не се окажат само мнения а не факти...

145

Анонимен

преди 3 години

Антибиотик се дава само с рецепта,ТАКА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ХОРА ДА СЕ ПРЕЗАПАСЯВАТ С АНТИБИОТИК. Това е лъжа. Къде са антибиотиците? Все пак сме 21 век,и не може хора,които биха имчли нужда да умират като в средните векове от банални инфекции поради липса на антибиотици. Кой ги скри и по чия заповед?!

144

хехе

преди 3 години

До Анонимен 130Мангъра няма да къса диплома защото таква няма !6 месеца ръсеше простотий ....сега зе да се върти като фурнаджийска лопата...... скоро ще си признае че маските помагат !Абсолютен аматьор!

143

Галин Костов

преди 3 години

Искам Ангелов да направи псевдопрофесор Кантарджиев началник на Ковид отделение. Мога да си го представя как се кокори като бай Шиле опакован от главата до петите и разказва на пациентите врели-некипели.

142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМангъров им дава чай,защото знае, че няма какво друго да се направи срещу този вирус ..А НОЩ какво направиха за всичките тези месеци? Освен да всяват паника и сплашват и объркват и съсипват народа, друго НИЩО!

141

Анонимен

преди 3 години

АБе Бойко и Корнелата, и те ли само с аспиринчета ги лекуваха???

140

Анонимен

преди 3 години

Един двама злобари тука са осмърдeли целия сайт.Няма ли някой да ги следи тези работи или това е спуснато от редакцията?

139

Анонимен

преди 3 години

До Аман от "докторНикакви знания, никакви аргументи, само ругатни и обиди.Затова ви шамарят ония ***, нали знаете, после ревете, келемета.

138

Анонимен

преди 3 години

Следете официалната статистика за вируса в следващите дни(неофициално добре ,че не знаем...).От нея ще ви стане ясно ,колко "успешно" е "лечението " ...Мангъров им дава чай,защото знае, че няма какво друго да се направи срещу този вирус ...

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Мангъра деликатно ви каза ,че няма лечение..." абсолютно е прав човека и много добър по душа истински лекар по призвание е, но не е разбран защото толкова е капацитета на електората. Западните и средно европейските страни могат да си позволят локдауни но ние не можем, защото там работеха а тука усвоявахме фондове и сега ще търпим и лично аз слушам доцента от началото, правителството го послуша най сетне, съветвам и вие да направите това, спазвайте дистанция и проветрявайте офисите.

136

Анонимен

преди 3 години

Как сте колеги медици (тук във форума)? Нещо не съм ви виждал по симпозиумите, и бих казал, че медицината е загубила страшно много от вашето отсъствие!

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Те, матреала довчера гориха маски на Орлов мост? За какъв протест иде реч? Естествен подбор му е майката. Всички съчкин на клада. И след като това са си го "поръчали", да спрат да коментират здравната система в България, закъсненията на линейките и т.н. И "Тиквата" както го определят и НОЩ им го обясниха като на лош матреал и пак не го разбраха. Сещай се за нивото.

134

ние кои пишеме

преди 3 години

Ние сичките кои пошеме тука имаме вишу убразувание и затова много го мразиме мангъро и по талавизията го казват

133

Анонимен

преди 3 години

До Аман от "докторМи то злобен, ругаещ и фрустриран от тебе има ли бе?! Не спря да плюеш и ругаеш, пък иначе обидчив! Ай сиктир бе!Марш При Джангър-Мангър!

132

до 99 от славянин

преди 3 години

''Вирусът не се лекува с антибиотици. Антибиотиците са за усложненията, причинени от него!''Антибиотиците са за унижожаване на бактерии, а не за лекуване на усложненията, ако усложненията са фиброза на белодробната тъкан няма как с антибиотици да ги отстраниш!!

131

Анонимен

преди 3 години

До Аман от "докторПразна ти е главата не теб, дето си мислиш, че в болниците "стрелят" с какъвто антибиотик им падне.

130

Анонимен

преди 3 години

Нека да правим както каже Мангъров за да видим какво ще стане.Оставете го да работи спокойно,дайте му време.После ще се види кой е прав и кой греши.

129

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли кой е дилъра на чайчетата на Мангъров ?