99

Анонимен

преди 3 години

кафа от страхливци и песимисти по отговорни и упрсвленчески постове.стига се оплаква и циври, мишок ами се вземи в ръце и бъди оптимист пред народа, ама нямаш воля ти.който там те е сложил на този пост-той е за бой

98

Анонимен

преди 3 години

Няма подигравки.На никому не е лесно.В болниците за съжаление много често умират хора.Бог да ги пази живите.Лекарите трябва да лекуват .Инфекциозни болести винаги е имало.И инфекциозни отделения.И лекари в тези отделения.Случващото се не е пандемия,а истерия подплатена с политически и финансови интереси

97

Анонимен

преди 3 години

Хората не разбраха как за 8 месеца не направихте АБСОЛЮТНО НИЩО, за да си подготвите болниците за зимата! Зашо бе, Балтов?Балтов се е подготвил, колкото може. Защо Борисов ни "подготви" всички за непосилна втора вълна, може да се досетим. То, нощното шкафче в спалнята му, не се пълни само със злато и евро.

96

анонимен

преди 3 години

Като се върна напролет от Италия Мутафчийски точно когато беше затворено всичко и беше върха на ужаса с чувалите - какво направи : още на следващия ден се яви с Кунчев в залата на Министерския съвет! А трябваше да е 14 дни карантина!За какво си пишем тука!?Напролет Балтов не каза срещу Мутафчийски нито думица, а сега бил изнемогвал?!

95

Анонимен

преди 3 години

"Приятелката ми работи в инфекциозното. Работи нон стоп. Всеки ден и умират хора в ръцете."Всички от Ковид и нито един от сезонен грип нали?Тази година починали от сезонен грип няма да има

94

Анонимен

преди 3 години

С този изпънат костюм, загладен косъм и зачервен гребен не ми изглеждаш на изнемогнал!

93

Анонимен

преди 3 години

Разбираш ги ти много! 15 етажа била. Чувал ли си латински думички пред имената на лекарите? Значат нещо. Би ли било правилно гинеколог или онколог да те лекува от ковид? Шмате!-----О, я не се прави на интересен, бе клоуне! Ше ме лекувал от ковид той!С какво точно?

92

грух грух

преди 3 години

Този бая ояден изглежда, няма вид на изнемогващ от работа

91

Анонимен

преди 3 години

Приятелката ми работи в инфекциозното. Работи нон стоп. Всеки ден и умират хора в ръцете. ------Лъже те.

90

Анонимен

преди 3 години

Асенчу мяза на загладил косъма от крадене уреден на ясла соециализин.

89

бг смешки 2

преди 3 години

свят ! само у БГ-то ...

88

не разбрала

преди 3 години

Хората не разбраха как за 8 месеца не направихте АБСОЛЮТНО НИЩО, за да си подготвите болниците за зимата! Зашо бе, Балтов? Хората ли са ви виновни сега, че не сте подготвени, след като прекрасно знаехте какво ви чака? М?

87

бг смешки 2

преди 3 години

да има липса на лекари но не означава че трябва да се създава масова истерия както прави този Балтов ...значи имам наблюдения върху лекарското съсловие у БГ и трябва да кажа че едно от най-мързеливите и лошо подговтени кадри от всички ! и тва е от години така ! цялата работа е че ги мързи и колкото по-малко заразени толкова по-малко работа за тях. за тва е цялата работа ! а такива истерясвания като затвряне на планови операции и не приемане на болни с други болести го няма никъде по белият

86

Иди..оти ли сте ???

преди 3 години

Приятелката ми работи в инфекциозното. Работи нон стоп. Всеки ден и умират хора в ръцете. *** дето тръбят "няма вирус, всичко е конспирация" нека влязат вътре да видя как е!!! Простотията българска няма край. Това си е подигравка с труда на лекари и сестри.

85

Анонимен

преди 3 години

До до 97/102Мерси "брат".Само ако обичаш, не си изливай помиите тук. Ако имам проблеми са си мои. Ти също гледам, че иимаш проблеми, но не ги прави чужди. Айде със здраве.

84

е как защо

преди 3 години

Защо пуснахте публика на стадионите?защото са улави, оня дебелак крадлев през юли вика пуснахме щото нямаше случаи, абе ***, ти не виждаш ли че никйи в германия не сиси помисля да пуска публика дори да имат НАЙ-ДОБРАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА в европа? това си беше чист геноцид и ще си плащат всиччки!!!

83

Deep Zone

преди 3 години

Хората разбраха едно нещо -че в модерните времена правите всичко само и единствено за пари. Язък за Хипократовата клетва, която полагате, при положение, че ако човек няма пари, се държите с него като чумав и го гоните максимално далече. Само като ти гледам противния фейс, Балтов, слагам залог в Ефбет, че яко прибираш кинти по схеми.

82

Анонимен

преди 3 години

Бяла мафия! Долу!

81

Докато не се махнеББ

преди 3 години

естествено че ТОЙ ЛИЧНО Е ОТГОВОРЕН ЗА ЗАКРИТИТЕ БОЛНИЦИ В ПРОВИНЦИЯТА И ЛЪСКАВИТЕ ЧАСНТИ КЛИНИКИ ИСКАЩИ ХИЛЕДАРКИ ЗА ОПЕРАЦИИКОЙ ДА Е ВИНОВЕ, ПЕНКА ОТ ПЕРНИК ЛИ??

80

Анонимен

преди 3 години

Трибунал за вас, нищо друго няма да ни спаси от "вируса".